DuDziaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):dla obrońców szczurów - zwierz cały , przeżył atak bez uszczerbku na zdrowiu i wyglądzie :) :evil_lol: No masz szczescie :cool3: Bestia :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 i tak się delikatnie z nim obchodzi. nie widać wnętrzności wybebeszonych :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 W czasie wichury piesek się nudzi i zaczepia pancię nie pozwalając jej czytać dogo :) jak pani nie chce po dobroci bawić sie ze swoją sunią , to zrobimy tak - wsadzimy obróżkę w pyszczek i będziemy udawać że się dusimy i panci będzie musiała sie zająć swoim psem - jaka cwaniara :diabloti: czy u Was też takie wichury ???:crazyeye::shake: Quote
Od-Nowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ale ma śliczna obroże. Znam je, to jakiejś francuskiej firmy, bardzo mieciutkie w dotyku :cool3: co do zaczepiania to ma bardzo wymyślne metody :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Od-Nowa napisał(a):ale ma śliczna obroże. Znam je, to jakiejś francuskiej firmy, bardzo mieciutkie w dotyku :cool3: co do zaczepiania to ma bardzo wymyślne metody :evil_lol: nie wiem co to za firma , ale obróżki są super :) potrzymajcie kciuki za Bianę - znowu strajkuje głodówką , nie chce jeść od dwóch dni :( i boję się że znowu skończy się kropówką :( :-(:shake: zna ktoś jakiś sposób na takiego niejadka ??? Quote
eria Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 oj ale z tej Bianki chorowitka :-( trzymam kciuki za zdrowie i życzę dużo siły właścicielce do walki o zdrówko suni !!!! nie znam żadnych metod na niejadka:-( Foxi nawet jak była na prochach,półprzytomna po zatruciu (najpewniej strychniną), to nawet wtedy chciała jesć . A Kreon czasem strajkuje i nie je,to po prostu zabieram michę. tak ze dwa dni to czasem trwa a potem już wcina jak najęty. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dzisiaj niespodzianka - spacerowe fotki ;) w końcu i u nas zaświeciło słoneczko :loveu::multi: i odwazyłyśmy się na pochorobowy spacer , niestety z przykrą przygodą :( Bianę zaatakował wielki chętny do zabay husky , a ona o mały włos uciekając przed nim nie wybiegła na ruchliwą ulicę :( uciekała przed nim kilkaset metrów głucha na moje wołanie :( na szczęście miała zapiętą smycz i jak się troszkę uspokoiła to mogłam ją złapać, ale była tak wystraszona że nie pdeszłaby do mnie bez smyczki :( a najgorsze jest to że właściciel haszczaka zna Bianę bardzo dobrze , wie że bardzo się boi ale chciał jak stwierdził sprawdzić czy to my jesteśmy na tym odludziu i puścił swojego psa bez smyczy do nas :mad: ale zanim nas postraszyli spacer był cudny , psica zadowolona i zrobiłyśmy nawet zdjęcia dl cioteczek :) cdn :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 miłej niedzieli :) pozdrawiamy słonecznie PS Bianca zjadła kilka chrupek :) Quote
furciaczek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Piekne zdiecia:loveu: Nie zazdroszcze przygody:shake: ehhhh.... Quote
saga_86 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pięknie Bianka wygląda na tych zdjeciach:loveu: Quote
DuDziaczek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Piekna Bianeczka :loveu: Ech tez mnie spotykaja takie przygody.... ale moj nie ucieka tylko jeszcze sie stawia :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 :-(buuuu po tych dzisiejszych szaleństwach okazało się że Biana uciekając musiała zachaczyć w jakieś krzaki bo ma rankę na łapce :( na szczęście maleńką , znalazłam podczas czesania :( ma pecha to moje maleństwo :shake: Quote
Od-Nowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 kochana, lepiej idź na konsultacje do jakiegoś dobrego weta. bo to niejedzenie wcale nie musi oznaczać braku apetytu. Może to być cokolwiek innego, łacznie z prerośniętymi zębami tylnymi, bólem dziaseł, naroślą jakąś, no czymkowliek gdziekolwiek indziej. Może jedzenie kojaży jej sie z bólem (czymś innym spowodowanym) i dlatego nie je. zdjecia jutro skomentuje bo nie widze ostro ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 OdNowa my stale u wetów :( Biana ma komplet badań wszelakich jakie mi tylko do głowy przyszły , owszem ma problemy z gardłem , często ma chore , dziąsęłka też nie są w rewelacyjnym stanie :( ale jej nie jedzenie wynika raczej ze stresu . Gdyby to było uzależnione od bólu w obrębie jamy ustnej myślę myślę że zostałoby to już wyłapane . A poza tym jej głodówki są zwykle zwiazane z jakimś mniejszym lub większym dla niej stresem :( A w nieostrość widzenia nie wątpię :evil_lol::eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 jeszcze trochę spacerowych fotek , Biana zjadła dziś ładnie dwa razy w ciągu dnia :multi: łapka już wygląda ładnie :) humor psicy dopisuje , spacer przeżyłyśmy bez przygód ufff :cool3: lubie takie dni :loveu: ale pyszny jest ten gryzak :) pozdrawiamy Gości i ich zwierzaczki :) Quote
DuDziaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 piekne macie tereny do bieganka :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No dzisiaj ostro, jasno i pięknie! Bianeczka królowa lasu :loveu: też zazdroszcze lasu obok domu. chociaż nie narzekam na tereny spacerowe. może nie pod nosem , ale zawsze można w autko fruu i nad rzekę :loveu: Quote
basia bonnie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/6793/bianca017uz0.jpg oh, jaki jęzorek :loveu: witamy :multi: Quote
DuDziaczek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 gdzie sie podziala pancia Bianeczki :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Od-Nowa']No dzisiaj ostro, jasno i pięknie! Bianeczka królowa lasu :loveu: też zazdroszcze lasu obok domu. chociaż nie narzekam na tereny spacerowe. może nie pod nosem , ale zawsze można w autko fruu i nad rzekę :loveu: no dobrze że ostrość widzenia wróciła :) ale niestety to nie jest las, resztki parku tylko :) ale dobre i to :) [quote name='basia bonnie']http://img141.imageshack.us/img141/6793/bianca017uz0.jpg oh, jaki jęzorek :loveu: witamy :multi: o jak miło Cie u nas zobaczyć :) no jęzorek to Biana ma długaśny :) [quote name='DuDziaczek']gdzie sie podziala pancia Bianeczki :razz: jestem jestem DuDziaczku i nawet mam dla Was jakieś zdjęcia - oczywiście sprzed kilku dni :) ale słoneczne za to :) Quote
betel Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cześć, sunia wyglada ślicznie, a fotki bardzo wiosenne. Niedługo zrobio się cieplutko i miejmy nadzieje choroby miną. A jeśli chodzio jedzenie , to niektóre psiaki są po prostu niejadkami ( np moja Bryłka). Dużo też zależy od sposobu sędzania czasu, im więcej ruchu , tym lepszy apetyt ( patrz Inka). Całuski dla Was:loveu: Quote
basia bonnie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/8219/bianca029ek9.jpg ale sie w coś wpatruje :loveu: :loveu: Quote
Magot Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ach, czuje się wiosnę na tych fotkach:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 :crazyeye::multi:[quote name='betel']Cześć, sunia wyglada ślicznie, a fotki bardzo wiosenne. Niedługo zrobio się cieplutko i miejmy nadzieje choroby miną. A jeśli chodzio jedzenie , to niektóre psiaki są po prostu niejadkami ( np moja Bryłka). Dużo też zależy od sposobu sędzania czasu, im więcej ruchu , tym lepszy apetyt ( patrz Inka). Całuski dla Was:loveu: Betel wróciłaś :multi::multi: już pędze do Was pewnie urlopowe fotki są :) Betel Biana niestety nie jest chyba niejadkiem z nielubienia jedzenia tylko ze stresu :( nie działa na nią wybieganie, nie działa na nią syrop na wzrost apetytu, jak się czymś zdenerwuje nie je i koniec :mad: chociaż żeby nie zapeszyć od kilku dni jemy po dwie michy na dzień :-o:multi::crazyeye: [quote name='basia bonnie']http://img181.imageshack.us/img181/8219/bianca029ek9.jpg ale sie w coś wpatruje :loveu: :loveu: no wypatruje wroga utajonego jak to moja psina :evil_lol:wszędzie czai się jakiś potwór :diabloti: [quote name='magda_drakkar']Ach, czuje się wiosnę na tych fotkach:loveu: niestety , znowu wróciła szarówa :( z utęsknieniem czekamy na słonko pozdrawiamy weekendowo :loveu: Quote
Recommended Posts