Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a kiedy plnujecie strylke?
polecam narkoze wziewną :razz: nie ma problemu z wybudzeniem a psina po kilku godzinach wraca o własnnych siłach do domu przytomna itd. No i koniecznie kaftanik :lol:
oj bedziemy przeżywać razem z Bianeczką :cool3:
zdrowieć zdrowieć!!

Od-Nowa nie wiem kiedy , Bianca nie jest jeszcze zaszczepiona rzez te jej ciągłe choróbska, najpierw muszę doprowadzić ją do jakiegoś porządku ogólnego , bardzo chciałabym zdążyć przed drugą cieczką .
Niestety nasza wetka nie ma narkozy wziewnej :( a ci którzy mają u mnie w miasteczku , nie bardzo mam do nich zaufanie .

Już sie straszliwie denerwuję na samą myśl o tym wydarzeniu :shake:

anetta napisał(a):
Cieszę się że jest lepiej :multi::multi:

No, no, do pracy na rowerku :cool3: Daleko?

Dzięki Anetta :) też się cieszę :)
Do pracy mam bliziutko ,ale i tak wygodniej na rowerku :)

pozdrawiam Was wszystkich :)

Posted

[quote name='Czoko']Jak się czuje Nasza Bohaterka?
Poproszę o wymizianie, wydrapanie za uszkiem i delikatne wygłaskanie!
Pozdrawiamy Ewa & Choco

dziękuję Czoko , Bianeczka wymiziana :)

[quote name='betel']Hej!!!! Co tam u Was?:cool3:
U nas leniwie , po pracy padamy w łóżko i śpimy ;)
Biana ma lenia , ja też
tak wygląda mój pies od kilku dni - zaszyć się tylko pod kołderkę i pełnia szczęścia

żeby rozruszac towarzystwo , panci kupiła nową zabawkę ;

ale zwierzory się siebie boją :)

chociaż kicia troszkę mniej , ale ściur i tak najbardziej pododba się chyba panci a nie obdarowanym ;( :mad::diabloti:

miłej niedzieli , my leniu****emy :)

Posted

Szczur owszem , owszem. Może dobrze ,że obdarowani nie dorwali się do niego, bo moje łaciate szczęście , jak nażarło się materiału z maskotki to przez trzy dni miało "czkawkę" i wreszcie wczoraj, ku mojej uldze, zwymiotowało kulę szmat. Od wczoraj wyrzuciłam więc wszystkie szmaciane zabawki, zostały tylko gumowe piłeczki , jeżyk , kostki, i tp.

Mam nadzieję, że Biancia nie zacznie jadać szmaciaków. Pozdrowionka dla Was i miłego wieczoru :lol:

Posted

betel napisał(a):
Szczur owszem , owszem. Może dobrze ,że obdarowani nie dorwali się do niego, bo moje łaciate szczęście , jak nażarło się materiału z maskotki to przez trzy dni miało "czkawkę" i wreszcie wczoraj, ku mojej uldze, zwymiotowało kulę szmat. Od wczoraj wyrzuciłam więc wszystkie szmaciane zabawki, zostały tylko gumowe piłeczki , jeżyk , kostki, i tp.

Mam nadzieję, że Biancia nie zacznie jadać szmaciaków. Pozdrowionka dla Was i miłego wieczoru :lol:

też mam nadzieję że nie zjedzą ściura :) na razie tylko rwą zabawki na szczępy ale nie zjadają , jednak dla mojego spokoju pluszaki tylko pod kontrola , dy wychodze z domu zostają tylko gumowe itp to czeko nie można pożreć :)

Od-Nowa napisał(a):
to masz kompletny łańcuch pokarmowy :evil_lol:
zobaczymy które najsłabsze. Jak u Was z wiosną? nadchodzi? kiedy zdjecia z zielonych łąk :loveu: ?? pozdrawiamy

wiosny nie ma buuuuu nie wiem kto ją ukradl , pewnie Ci co i księżyc ukradli , chociaż w sumie to nie ma na co narzekać, spadł śnieg na godzinę i śladu już po nim nie ma ale zimno i wiatr straszny

anetta napisał(a):
Nawet lepiej że blisko, przynajmniej się nie zmęczysz :evil_lol:

Ale scur :turn-l::turn-l:

:razz:

a teraz domowe fotki :
walka z kostką :cool3:

polowanie na szczurka ( już się nie boimy ) :evil_lol:

cdn:)

Posted

No wrocilam z Zakopca :cool3:
i nadrabiam zaleglosci :lol:
Oh... le... chorobska moj mial kawal czasu temu angine te antybiotyki i smarowanie gardelka... :-(

Biedna Bianulka....
A co do kamienia ja mojemu musze zdjac :cool3: Troche sie uzbieralo.... :oops:
A szczotke mamy i nic nie daje :angryy:

Posted

Papatki od betel i jej gromadki. Wyjeżdzamy i nie będę się odzywać przez około 2 tygodnie trzymajcie się:loveu:
Ps. Wrzuciłam do nas parę fotek z dzisiejszego spaceru.

Posted

magda_drakkar napisał(a):
http://img87.imageshack.us/img87/8827/bianca168ii7.jpg :happy1:jaka mądra dziepsinka:loveu:

no taka z niej mała mądralińska , nauczyła się szybciutko prosić o ......
tran :)

DuDziaczek napisał(a):
No wrocilam z Zakopca :cool3:
i nadrabiam zaleglosci :lol:
Oh... le... chorobska moj mial kawal czasu temu angine te antybiotyki i smarowanie gardelka... :-(

Biedna Bianulka....
A co do kamienia ja mojemu musze zdjac :cool3: Troche sie uzbieralo.... :oops:
A szczotke mamy i nic nie daje :angryy:

no właśnie my też ząbki szorujemy i nie wiele to pomaga , tylko pięknie jej z morduli miętą pachnie :) ale kamień coraz większy :(
My nie smarowałyśmy gardełka psikałyśmy Tantum Verde

erka napisał(a):
Cieszymy się,że z Bianeczką coraz lepiej, ślicznie wygląda niunia:lol:.

Jak miło Cię u nas zobaczyć Erko ,mimo że jesteś tak zabiegana . Bianeczka macha specjalnie do Ciebie łapką :)

furciaczek napisał(a):

dzięki :)

Justys95 napisał(a):
Witanko wieczorne :]
Tresujesz widać :)
http://img87.imageshack.us/img87/8827/bianca168ii7.jpg

PS:Piękna obroża!

Nie tresujemy sie , nie mamy czasu , czasem tylko Biana coś załapie i umie przez kilka dnic coś fajnego .
Już zapomniała co to hop , przez to nie chodzenie na spacer , bo w domu skakać nie będzie :evil_lol: :mad: a obroża też się nam podoba :)

eria napisał(a):
http://img231.imageshack.us/img231/3729/bianca171py3.jpg
na tej fotce najbardziej mi się podoba ten mord w oczach :diabloti::cool3:

a to jest po prostu przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu:
http://img87.imageshack.us/img87/8827/bianca168ii7.jpg

no wychodzi z niej ściuro morderca :)

betel napisał(a):
No jak widać szczur zyskał aprobatę Bianci:lol: A co to za cyrkowe sztuczki ???http://img87.imageshack.us/img87/8827/bianca168ii7.jpg:loveu:

betel napisał(a):
Papatki od betel i jej gromadki. Wyjeżdzamy i nie będę się odzywać przez około 2 tygodnie trzymajcie się:loveu:
Ps. Wrzuciłam do nas parę fotek z dzisiejszego spaceru.

Nie bój się Betel do cyrku jej nie przygotowuję :)
Baw się dobrze na wyjazdach , odpocznij i podreperuj zdrowie .

Posted

Jak się czuje Bianeczka?
Surykatka przebojowa ale jak ona to robi ze tak wytrzymuje w tej pozycji przez jaakiś czas - nasza się zaraz przewraca!

Posted

Czoko napisał(a):
Jak się czuje Bianeczka?
Surykatka przebojowa ale jak ona to robi ze tak wytrzymuje w tej pozycji przez jaakiś czas - nasza się zaraz przewraca!

nie wiem :evil_lol: Wauzik też się przewracał , a Bianca nie ma problemów z utrzymaniem takiej pozycji , a co najlepsze kocica Happy widząc że Bianca prosząc na komendę dostaje coś do jedzenia też się nauczyła prosić :) :crazyeye: ale nie chce pozować do zdjęcia :(
cudne są te moje zwierzaki :) :loveu::multi:

furciaczek napisał(a):
Witam slonecznie:loveu:

witaj fur :)

dziś miałyśmy pierwszy spacer po chorobie ,ale niestety bez aparatu , nie przewidziałam że będzie ładnie i miałam rozładowaną baterie.
Bianca najszcześliwsza na swiecie ale tez i najbrudniejsza chyba :evil_lol::cool3:

pozdrawiamy naszych Gości