LeCoyotte Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Jaki wzrok:lol: [quote name='Rudzia-Bianca']no i bądź szczęśliwy z nami na pewno jest:) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='LeCoyotte']Jaki wzrok:lol: na pewno jest:)[/QUOTE] Wzrok ma zabójczy łotrzynka mój najukochańszy ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Bazynio z Dinka urządzili dziś strajk - za nic nie chcieli opuścić łóżka :cool3: zamieniali się tylko stronami :diabloti: Quote
betel Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Cześć Rudziu- Bianco, Czy to teraz jest Twój główny wątek? Zupełne nie umiem obecnie poruszać się po Dogomanii. Wcześniej avator łączył z wątkiem a teraz z profilem. Mam nadzieję ,że u was Wszystko OK i z tego co widzę, Rudzia (chorowtek) ma się całkiem dobrze. Pozdrówka Quote
ulana Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Psiaki w pościeli cudowne :) Uwielbiam takich leniwców. :) Mam nadzieję, że nie tkwią tak do dziś tylko robią jakieś przerwy. ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 betel napisał(a):Cześć Rudziu- Bianco, Czy to teraz jest Twój główny wątek? Zupełne nie umiem obecnie poruszać się po Dogomanii. Wcześniej avator łączył z wątkiem a teraz z profilem. Mam nadzieję ,że u was Wszystko OK i z tego co widzę, Rudzia (chorowtek) ma się całkiem dobrze. Pozdrówka Co za niespodzianka :) Betel witaj i zostań na dłużej choć wątek moich własnych psów podupadły ;) Chorowitki u nas na zmianę chorują , ale w sumie nie mam na co narzekać , taka ich uroda i już się przyzwyczaiłam i one chyba też . Od wczoraj dla odmiany chora jest Dinka - ja już nie wiem gdzie można w tak cudna pogodę będąc psem złapać zapalenie gardła ... ulana napisał(a):Psiaki w pościeli cudowne :) Uwielbiam takich leniwców. :) Mam nadzieję, że nie tkwią tak do dziś tylko robią jakieś przerwy. ;) Ulana leniwce wyszły z wyrka i szaleją jak wścieknięte korzystając z uroków cudnej wiosny :) Może uda się jakieś foty wkrótce załatwić ;) Quote
ulana Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Może uda się jakieś foty wkrótce załatwić ;) Byłoby fajnie. To czekam. :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Dokładnie 7 lat temu przed południem zamieszkała ze mną moja ukochana Bianca Od tego dnia świat ma inny wymiar , Bianeczko szczęście Ty moje bądź zawsze ze mną taka jaka jesteś uparta księżniczko Ty moja :loveu: Quote
*zaba* Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Rudziu, to calkiem inny pies :) Zycze Wam jeszcze wielu, wielu lat RAZEM :) :laola::laola::laola::laola: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 *zaba* napisał(a):Rudziu, to calkiem inny pies :) Zycze Wam jeszcze wielu, wielu lat RAZEM :) :laola::laola::laola::laola: Dzięki Żabciu :) Quote
furciaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Wieki mnie tu nie było...nie nadrobię wszystkiego...ale przyłącze sie do życzeń wielu wielu wspólnych szczęśliwych lat:multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 furciaczek napisał(a):Wieki mnie tu nie było...nie nadrobię wszystkiego...ale przyłącze sie do życzeń wielu wielu wspólnych szczęśliwych lat:multi: Hej Gosiu :) Byłaś naszym pierwszym gościem lata temu :) Dziękujemy za życzenia :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 W końcu mamy miejsce w sygnaturce na naszą galerię , może to nas zmobilizuje do jej ożywienia ;) Niestety wracamy z wieściami jak to często u nas - pomór gardłowy cała trójka chora , ale na szczęście już zdrowiejemy . Najbiedniejszy był Bazyleo , ale po strasznych zastrzykach od wczoraj oczka już uśmiechnięte :) Dinka się zasiedziała u nas, nikt jej nie chce :( a to taka cudna i bezproblemowa już sunia . Quote
furciaczek Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Hej Gosiu :) Byłaś naszym pierwszym gościem lata temu :) Dziękujemy za życzenia :) Faktycznie tak było...oj jak ten czas leci, tyle lat. Rudzia-Bianca napisał(a):W końcu mamy miejsce w sygnaturce na naszą galerię , może to nas zmobilizuje do jej ożywienia ;) Niestety wracamy z wieściami jak to często u nas - pomór gardłowy cała trójka chora , ale na szczęście już zdrowiejemy . Najbiedniejszy był Bazyleo , ale po strasznych zastrzykach od wczoraj oczka już uśmiechnięte :) Dinka się zasiedziała u nas, nikt jej nie chce :( a to taka cudna i bezproblemowa już sunia . To zdrowieć proszę szybciutko i jakieś foty wrzucić zadowolonej trójcy :p Quote
ulana Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Uch, choróbska precz. Dobrze, że już zdrowiejecie. :) Na fotki czekamy. :) Quote
betel Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Mam nadzieję , że gromadka już zdrowa. U nas od niedzieli jest ranny kotek-który wypadł z balkonu na 4 piętrze. Pozdrowienia betel, Inka , Bisio i Pilot Quote
betel Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Hej, hej - wstaw nowe fotki Twojego towarzystwa - ciekawa jestem jak teraz wyglądają, jak widzę z tych powyżej Bianca się nie zmieniła . Nasza Incia niestety nabrała masy i trochę zmatroniała. Buziaki dla Was i ugłaskanka dla Bianci i Bazylka Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Betelku leje u nas jak z cebra, nowych fotek na razie nie ma . Zamieszkała z nami we wrześniu tymczasowiczka Dinka - więc na razie mamy taki bilans jak Wy ;) W sumie to Bianulinka nie zmieniła się , ,trochę się dziewczynce siwy włosek sypnął ale nadal jest najpiękniejsza na świecie :) najbardziej uparta i rozpieszczona księżniczka - niedobra przy tym złośliwa jak sto diabłów ;) Bazylenio zmężniał , chłop się z niego zrobił ale to najsympatyczniejszy najbardziej przytulaśny pies jakiego znam -- takie chodzące szczęście domowe :) Dineczka , przyjechała do mnie jako dzikus , ,bała się wszystkiego , teraz cudna z niej sunia, bardzo grzeczna , miła , nie lubi tylko sama zostawać w domu ;) zdjęcia sprzed kilku tygodni Dinka z Bazylem księżniczka trójca Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 A i Bazynio sprzed kilku dni ;) wstyd że mam tak mało zdjęć własnych psów , pora to zmienić ... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Bazyl i Biana po przeglądzie wet jutro kolej na Dinkę Ząbki wyczyszczone, doopki wyczyszczone, manikiry pedikiry zrobione , psiska zbadane , doszczepione na braki grzeczni z nich pacjenci pancia ochrzan dostała, że psom zębów nie myje - od jutra szczotka pasta kubek ciepła woda łotrzykowie przed wizytą u weta . Quote
savahna Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ojjjj, jak miło popatrzeć.:p Fajne stadko.Rudziu, bo ja trochę nie wtemacie,trzy psy na deesie czy jeden to tymczas?:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [quote name='savahna']Ojjjj, jak miło popatrzeć.:p Fajne stadko.Rudziu, bo ja trochę nie wtemacie,trzy psy na deesie czy jeden to tymczas?:oops: Savahna, Dinka to moja tymczasowiczka - zasiedziała się trochę u mnie od września ale nie może u mnie niestety zostać :( Biana jej nie znosi i poluje na nią :( Tu jest wątek Dinki na który wszystkich zapraszam ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/247417-CUDNA-DINKA-kto-da-jej-dom Quote
anetta Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Hej, hej! Siwy pyszczek widzę u Bianeczki! Jak to zleciało, 7 lat już :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='anetta']Hej, hej! Siwy pyszczek widzę u Bianeczki! Jak to zleciało, 7 lat już :loveu:[/QUOTE] Oj zleciało straszliwie , niestety panienka siwieje już wszędzie :( coraz więcej tego srebra na niej :( A ja zamiast zająć się nią znowu mam jakieś cudzesy :( Nie mam już pojęcia co z nimi zrobić , zaglądnijcie proszę :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256754-Sunia-husky-i-mieszaniec-husky-czy-uda-si%C4%99-oszuka%C4%87-przeznaczenie-%28?p=22369018#post22369018[/url] [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10347807_557130894410117_2298674819760355080_n.jpg[/IMG] i nie wiem czy pamiętacie , ,sprzed 4 lat moją tymczasowiczkę Amber - właśnie wraca z adopcji :( [IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10155707_536633366459870_4495751361176793271_n.jpg[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254067-Amber-po-4-latach-wraca-z-adopcji-okrutny-bywa-los-pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99?p=22261475#post22261475http://[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Coś pożarło większość zdjęć z początków galerii :( buuuu Quote
Recommended Posts