Rudzia-Bianca Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 i ostatnie :) i jeszcze domowe rozgrywki :) i odpoczynek :) Quote
savahna Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ale śliczne zdjęcia. No Rudziu nadrobiłaś ostanie zaległośći trzeba przyznać.Oglądałam i oglądałam no i oczywiście zazdrościłam widoków.;) Quote
*zaba* Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Chcialam zacytowac zdjatko, ale ktore?? Narobilas cudo fotek. Nie wiem czego zazdroscic mam... piesow, widokow, aparatu? Cudownosci same. I te zimowo - sniezne, i te domowo wariacko - odpoczynkowe. :diabloti: A za Babunie kciuki trzymane, ja juz swoich babc nie mam, wiec tymbardziej trzymam za Twoja. Edit Zdecydowalam sie jednak na jedno [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Pzvc6e3On_A/UWhR4aHsy2I/AAAAAAAAM-A/gqfoYJEOfqI/s600/P1020356.JPG[/URL] Quote
Rudzia-Bianca Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='mariusz pp']Jakie aniołeczki[/QUOTE] [quote name='savahna']Ale śliczne zdjęcia. No Rudziu nadrobiłaś ostanie zaległośći trzeba przyznać.Oglądałam i oglądałam no i oczywiście zazdrościłam widoków.;)[/QUOTE] [quote name='*zaba*']Chcialam zacytowac zdjatko, ale ktore?? Narobilas cudo fotek. Nie wiem czego zazdroscic mam... piesow, widokow, aparatu? Cudownosci same. I te zimowo - sniezne, i te domowo wariacko - odpoczynkowe. :diabloti: A za Babunie kciuki trzymane, ja juz swoich babc nie mam, wiec tymbardziej trzymam za Twoja. Edit Zdecydowalam sie jednak na jedno [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Pzvc6e3On_A/UWhR4aHsy2I/AAAAAAAAM-A/gqfoYJEOfqI/s600/P1020356.JPG[/URL][/QUOTE] Gości mamy Gości a my śpimy , wstyd ;) Witajcie :) Zła jestem okrutnie , jutro w Myślenicach wielka psia impreza a moje pojawienie się na niej pod wielkim znakiem zapytania z powodu parszywego choróbska :( ech zła jestem , popatrzcie co się jutro będzie działo :) [url]http://www.psia.szkola.pl/[/url] [url]https://www.facebook.com/events/386367488128115/[/url] Trzymajcie kciuki , przyjeżdżają psiaki szukające domów, może ktoś się zakocha w jakimś bezdomniaku :) Quote
anetta Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-JhQoVCi2NfA/UWhR11mJdNI/AAAAAAAAM9w/u5oD_WkjWwo/s600/P1020307.JPG[/url] :loveu: boskie Quote
Paolina Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Meeega:mdrmed: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Zz9y0eeGao4/UWhR6xCIUlI/AAAAAAAAM-Q/7ay0NSBlUD8/s599/P1020363.JPG[/IMG] Quote
Psia Szkoła Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Rudzia dawaj jakieś wiosenne fotki, bo tu zimą pachnie Quote
Rudzia-Bianca Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Hej Goście :) No wiosennych na razie nie mamy;) zapchałam kartę na zawodach i nie mam na razie na czym zdjęć robić :diabloti: Popatrzcie co się działo w niedzielę w Myślenicach :) https://picasaweb.google.com/MalgorzataRudzia/IZawodyDogtrekkinguWMyslenicach Quote
mariusz pp Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 A Wy gdzie , nie widać Was na zdjęciach? Quote
Paolina Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 No właśnie, czyżby Biana i Bazyl nie startowali? Quote
mariusz pp Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Pewno dlatego ,że by byli pierwsi, nie chcieli stresować innych:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='mariusz pp']A Wy gdzie , nie widać Was na zdjęciach?[/QUOTE] [quote name='Paolina']No właśnie, czyżby Biana i Bazyl nie startowali?[/QUOTE] No niestety my nie startowaliśmy :( powodów kilka Biana chyba źle by się czuła z taką ilością psów wokół siebie , chociaż to nie wiadomo ;) Ja nie wiem czy dałabym radę sama z 2psami i aparatem ;) ( na pewno nie ) Jednego zabrać a drugiego zostawić w domu- nigdy by mi łotry nie darowały ;) A w ostatniej chwili okazało się że mam zapalenie oskrzeli i wydolności oddechowej starczyło mi na poruszanie się po starcie i mecie bez wdrapywania się pod płaską górkę i robienie zdjęć ;) Quote
Paolina Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Z zapaleniem oskrzeli łaziłaś? :stupid::eviltong: Siedzieć w domu i się kurować! Swoją drogą to widzę, że zdrówko Ci dopisuje tak ja i mi... (od wieczora coś znowu mnie wzięło...). Quote
Rudzia-Bianca Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Straszne jest czekanie na wyniki badań... Byliśmy z Sarunią Tz u wetów bo pazur się nie goi i 10 min czekania na zdjęcie rtg wydawało się wiecznością ...na szczęście na zdjęciu zmian w kości nie ma uff bo strasznie się bałam . Quote
erka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ale piękne te zimowe zdjęcia:). Zresztą w górach to i zima piękniejsza, u nas nie jest tak ładna:shake:. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='erka']Ale piękne te zimowe zdjęcia:). Zresztą w górach to i zima piękniejsza, u nas nie jest tak ładna:shake:.[/QUOTE] Erko a jakie my góry ;) Cepry i równiny dla górali :) A zima wszędzie taka sama najważniejsze , że już po ...bo szczerze powiem że myślałam że już oszaleję . Quote
Rudzia-Bianca Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Moja nowa podopieczna . Tydzień temu pojechałam służbowo do miejscowości obok Myślenic , nie dojechałam bo na poboczu zobaczyłam obraz nędzy i rozpaczy wykończoną sunię ONka z którą próbowało kopulować kilka łotrzyków. Sunia cała oblepiona , leżąca na boku, jak podeszłam podniosła się i przeszła kilka kroków i znów się położyła . Wystraszyłam się że potrącona, więc mimo braku entuzjazmu ze strony współpasażerki ;) wpakowałam ją do auta i wio do wetów . Sunia rzeczywiscie miała chyba jakiś epizod z samochodem , ma otarcie na boku ale szybko i ładnie się goi . Pewnie jest zaciążona :( mimo ogłoszeń w necie i plakatów w okolicy znalezienia zero odezwu . Nikt jej nie szuka :( Na szczęście nie było miejsc w schronie w Nowym Targu więc , mimo początkowych protestów że nie z tymi wetami umowę ma Gmina podpisaną , że pies ma iść do schroniska udało się że Gmina zapłaci za wizytę u weta i hotelik do czasu zwolnienia się miejsca w schronie . No i niestety wczoraj zadzwonili z Gminy, z informacją że NT przyjmie sukę - tia po moim trupie ... No i zostałam z ONką której nikt nie szuka i nikt nie chce ... ONka dostała robocze imię KAMA , jest bardzo przyjazną sunią , świetnie chodzi na smyczy ( ja nie umiem chodzić z psem który równa do nogi więc było wesoło ;) ) fajnie jeździ samochodem mimo że nie lubi do niego wchodzić . Trochę się awanturowała na początku w hoteliku , ale to chyba wynik końcówki cieczki bo teraz już się uspokoiła . Ma na oko 6-8 lat . Gdyby ktoś miał pomysł na taką ślicznotę :) Quote
agata51 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Nie mam lepszego pomysłu niż na cud czekać. W poniedziałek okaże się, czy warto - będą się losy mojej tymczaski Werki ważyć. Po 5 miesiącach pierwsza szansa. Trzymajcie kciuki. Quote
egradska Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 zgłaszam się na polecenie węgielkowej:lol: załóżcie oneczce wątek, skarpeta wspomoże chociaż finansowo bidusię. Miała szczęście, że ją Rudzia wyparzyła i zabrała Quote
Recommended Posts