Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcialam zacytowac zdjatko, ale ktore?? Narobilas cudo fotek. Nie wiem czego zazdroscic mam... piesow, widokow, aparatu?

Cudownosci same. I te zimowo - sniezne, i te domowo wariacko - odpoczynkowe. :diabloti:

A za Babunie kciuki trzymane, ja juz swoich babc nie mam, wiec tymbardziej trzymam za Twoja.

Edit
Zdecydowalam sie jednak na jedno
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Pzvc6e3On_A/UWhR4aHsy2I/AAAAAAAAM-A/gqfoYJEOfqI/s600/P1020356.JPG[/URL]

Posted

[quote name='mariusz pp']Jakie aniołeczki[/QUOTE]

[quote name='savahna']Ale śliczne zdjęcia.
No Rudziu nadrobiłaś ostanie zaległośći trzeba przyznać.Oglądałam i oglądałam no i oczywiście zazdrościłam widoków.;)[/QUOTE]

[quote name='*zaba*']Chcialam zacytowac zdjatko, ale ktore?? Narobilas cudo fotek. Nie wiem czego zazdroscic mam... piesow, widokow, aparatu?

Cudownosci same. I te zimowo - sniezne, i te domowo wariacko - odpoczynkowe. :diabloti:

A za Babunie kciuki trzymane, ja juz swoich babc nie mam, wiec tymbardziej trzymam za Twoja.

Edit
Zdecydowalam sie jednak na jedno
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Pzvc6e3On_A/UWhR4aHsy2I/AAAAAAAAM-A/gqfoYJEOfqI/s600/P1020356.JPG[/URL][/QUOTE]

Gości mamy Gości a my śpimy , wstyd ;)
Witajcie :)

Zła jestem okrutnie , jutro w Myślenicach wielka psia impreza a moje pojawienie się na niej pod wielkim znakiem zapytania z powodu parszywego choróbska :( ech zła jestem , popatrzcie co się jutro będzie działo :)

[url]http://www.psia.szkola.pl/[/url]
[url]https://www.facebook.com/events/386367488128115/[/url]

Trzymajcie kciuki , przyjeżdżają psiaki szukające domów, może ktoś się zakocha w jakimś bezdomniaku :)

Posted

[quote name='mariusz pp']A Wy gdzie , nie widać Was na zdjęciach?[/QUOTE]

[quote name='Paolina']No właśnie, czyżby Biana i Bazyl nie startowali?[/QUOTE]

No niestety my nie startowaliśmy :( powodów kilka Biana chyba źle by się czuła z taką ilością psów wokół siebie , chociaż to nie wiadomo ;)
Ja nie wiem czy dałabym radę sama z 2psami i aparatem ;) ( na pewno nie )
Jednego zabrać a drugiego zostawić w domu- nigdy by mi łotry nie darowały ;)

A w ostatniej chwili okazało się że mam zapalenie oskrzeli i wydolności oddechowej starczyło mi na poruszanie się po starcie i mecie bez wdrapywania się pod płaską górkę i robienie zdjęć ;)

Posted

Z zapaleniem oskrzeli łaziłaś? :stupid::eviltong:
Siedzieć w domu i się kurować!
Swoją drogą to widzę, że zdrówko Ci dopisuje tak ja i mi... (od wieczora coś znowu mnie wzięło...).

Posted

Straszne jest czekanie na wyniki badań... Byliśmy z Sarunią Tz u wetów bo pazur się nie goi i 10 min czekania na zdjęcie rtg wydawało się wiecznością ...na szczęście na zdjęciu zmian w kości nie ma uff bo strasznie się bałam .

Posted

[quote name='erka']Ale piękne te zimowe zdjęcia:). Zresztą w górach to i zima piękniejsza, u nas nie jest tak ładna:shake:.[/QUOTE]

Erko a jakie my góry ;)
Cepry i równiny dla górali :)
A zima wszędzie taka sama najważniejsze , że już po ...bo szczerze powiem że myślałam że już oszaleję .

Posted

Moja nowa podopieczna .
Tydzień temu pojechałam służbowo do miejscowości obok Myślenic , nie dojechałam bo na poboczu zobaczyłam obraz nędzy i rozpaczy wykończoną sunię ONka z którą próbowało kopulować kilka łotrzyków. Sunia cała oblepiona , leżąca na boku, jak podeszłam podniosła się i przeszła kilka kroków i znów się położyła . Wystraszyłam się że potrącona, więc mimo braku entuzjazmu ze strony współpasażerki ;) wpakowałam ją do auta i wio do wetów .
Sunia rzeczywiscie miała chyba jakiś epizod z samochodem , ma otarcie na boku ale szybko i ładnie się goi . Pewnie jest zaciążona :( mimo ogłoszeń w necie i plakatów w okolicy znalezienia zero odezwu . Nikt jej nie szuka :(
Na szczęście nie było miejsc w schronie w Nowym Targu więc , mimo początkowych protestów że nie z tymi wetami umowę ma Gmina podpisaną , że pies ma iść do schroniska udało się że Gmina zapłaci za wizytę u weta i hotelik do czasu zwolnienia się miejsca w schronie . No i niestety wczoraj zadzwonili z Gminy, z informacją że NT przyjmie sukę - tia po moim trupie ...
No i zostałam z ONką której nikt nie szuka i nikt nie chce ...
ONka dostała robocze imię KAMA , jest bardzo przyjazną sunią , świetnie chodzi na smyczy ( ja nie umiem chodzić z psem który równa do nogi więc było wesoło ;) ) fajnie jeździ samochodem mimo że nie lubi do niego wchodzić .
Trochę się awanturowała na początku w hoteliku , ale to chyba wynik końcówki cieczki bo teraz już się uspokoiła . Ma na oko 6-8 lat .
Gdyby ktoś miał pomysł na taką ślicznotę :)

Posted

Nie mam lepszego pomysłu niż na cud czekać. W poniedziałek okaże się, czy warto - będą się losy mojej tymczaski Werki ważyć. Po 5 miesiącach pierwsza szansa. Trzymajcie kciuki.

Posted

zgłaszam się na polecenie węgielkowej:lol: załóżcie oneczce wątek, skarpeta wspomoże chociaż finansowo bidusię. Miała szczęście, że ją Rudzia wyparzyła i zabrała