Rudzia-Bianca Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='mariusz pp']Na drugim zdjęciu widać,że już mu lepiej.[/QUOTE] zdecydowanie lepiej:-) wprawdzie troche łopatki po zastrzykach obolałe no i jeszcze 3 tabletki na wątróbkę i się badamy i mam nadzieję że to koniec ale humor już dopisuje:-) Quote
erka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 To dobrze, że Bazylek już zdrowy:), oby to już koniec choróbsk. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='erka']To dobrze, że Bazylek już zdrowy:), oby to już koniec choróbsk.[/QUOTE] Oj oby się spełniło ciociu erko bo już mi tak żal tych moich chorutków. Ale z dobrych wieści Biana obroniła się przed zarazą na scanomune tylko:-)i mimo zamieszania w domu ma apetyt dobry humor i nawet gości przychodzi przywitać co ja traktuje nadal w kategorii cudu;) Quote
*zaba* Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Jaki biedulek na pierwszym zdjatku, ale na drugim widac, ze diabelek ma sie duzo lepiej. Slodziak:) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='*zaba*']Jaki biedulek na pierwszym zdjatku, ale na drugim widac, ze diabelek ma sie duzo lepiej. Slodziak:)[/QUOTE] O takwyszło diablątko z niewiniątka;) Quote
savahna Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Własnie....Lepiej niech szaleją i nie chorują.Diablątka. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Trzymajta Ciotki i Wujkowie kciuki, jutro badamy Bazylową wątróbkę i mam nadzieję koniec chorowania w tym roku . A przy okazji po badaniach obchodzić będziemy małą wielką rocznicę :) 3 lata temu w nocy z 3/4 lutego prosto z nieba spadł mi Bazyl i zmienił moje życie w raj :) Quote
savahna Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a):Trzymajta Ciotki i Wujkowie kciuki, jutro badamy Bazylową wątróbkę i mam nadzieję koniec chorowania w tym roku . A przy okazji po badaniach obchodzić będziemy małą wielką rocznicę :) 3 lata temu w nocy z 3/4 lutego prosto z nieba spadł mi Bazyl i zmienił moje życie w raj :) Będzie wspominkowo?? I zdjątko jakies odkurzone?:roll: Quote
erka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 No to czekamy na fotorelację z imprezy i całuski dla Bazylka:loveu:. Quote
mariusz pp Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a):Trzymajta Ciotki i Wujkowie kciuki, jutro badamy Bazylową wątróbkę i mam nadzieję koniec chorowania w tym roku . A przy okazji po badaniach obchodzić będziemy małą wielką rocznicę :) 3 lata temu w nocy z 3/4 lutego prosto z nieba spadł mi Bazyl i zmienił moje życie w raj :) A jaki prezent dostanie Bazylek? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 No wczoraj poświętowaliśmy , wróciłam z dyżuru w nocy i z planów nici świętowania nici . Poza tym że Bazyleo wycałowany tak został że już uciekał przede mną :evil_lol: Wyniki wątróbkowe nie najlepsze , ale też nie najgorsze .Za jakiś czas mamy zrobić znowu badania . Zdjęcia wspominkowe wstawię obiecuję , ale nie wiem kiedy . Savciu a co już ??? Quote
*zaba* Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 To juz 3 lata?? :crazyeye: O matulu, alez ten czas leci.... Foty dawaj!!!!! :mad: Quote
savahna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a): Savciu a co już ??? No czy poświętowaliście....No i foty dawaj koniecznie! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 No to trochę fot :) Najpierw domowy Bazyleo :) najukochańsze uchi na świecie :) i oczyska cudowne :) Biana wtedy odmówiła pozowania .... Quote
mariusz pp Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 To trzecie zdjęcie bezbłędne, jaka krzywda ,musiał pozować do zdjęcia:roll::roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Spacery z Psią Szkołą - pierwsze dłuższe wyjście po choróbskach , Biana jeszcze z zapaleniem spojówek ale już mamy dość siedzenia w domu ... nareszcie mogę pogrzebać ;) po małym zakoziołkowaniu ;) czekajcie ta nasza pancia to się tak wlecze ... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 żartowaliśmy, biegniemy do ciebie :) pokurczona dama ;) dużo nas ;) poplątanie smyczek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 broda mi urosła :) mnie też ;) młodzież :) Dafi i Bazyleo :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 mariusz pp napisał(a):To trzecie zdjęcie bezbłędne, jaka krzywda ,musiał pozować do zdjęcia:roll::roll: nooooooooo ;) Quote
savahna Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Tak, trzecie rozwala...:evil_lol:ale w ogóle wszystkie cudne, aż Wam zazdrpszczę.Fajna ekipa, fajne tereny...Cudnie.:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 savahna napisał(a):Tak, trzecie rozwala...:evil_lol:ale w ogóle wszystkie cudne, aż Wam zazdrpszczę.Fajna ekipa, fajne tereny...Cudnie.:lol: Nie da się ukryć że masz rację ;) Quote
*zaba* Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ale zdjec!! Super sa wszystkie :) Ale te dwa wymiataja https://lh3.googleusercontent.com/-kF0xablJPaE/USKf8Nuw4NI/AAAAAAAAM1I/_kgHPvslSZA/s400/P1010004.JPG https://lh4.googleusercontent.com/-_RNzIoFLS_I/USKdakTj7VI/AAAAAAAAMxk/g_w29Hj3-bk/s600/P1010093.JPG A u nas chlapa i bloto :( Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 *zaba* napisał(a):Ale zdjec!! Super sa wszystkie :) Ale te dwa wymiataja https://lh3.googleusercontent.com/-kF0xablJPaE/USKf8Nuw4NI/AAAAAAAAM1I/_kgHPvslSZA/s400/P1010004.JPG https://lh4.googleusercontent.com/-_RNzIoFLS_I/USKdakTj7VI/AAAAAAAAMxk/g_w29Hj3-bk/s600/P1010093.JPG A u nas chlapa i bloto :( Chlapa i błoto znaczy wiosna idzie :) Quote
Recommended Posts