anetta Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Kolory super :)))))) Całkiem fajny aparacik :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Julka i Monika zapraszają na ekspresowy aniołowo gwiazdkowy bazarek dla Reksia do 19 grudnia 2012r. http://www.dogomania.pl/forum/threads/237393-Anio%C5%82owo-gwiazdkowo-od-Julii-i-Moniki-dla-Reksia-do-19-XII-godz-23-00-ZAPRASZAM?p=20138200#post20138200 Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 :) ......................... [video=youtube;1quiKLMy0ng]http://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng[/video] Quote
eria Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-f9BiWFWg-Rk/UMOT5Z7ANVI/AAAAAAAAMeo/Yp8uf4kJOUQ/s640/P1000753.JPG oo to mi się najbardziej podoba z tej zimowej sesji ;) aparacik się spisuje! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='eria']https://lh5.googleusercontent.com/-f9BiWFWg-Rk/UMOT5Z7ANVI/AAAAAAAAMeo/Yp8uf4kJOUQ/s640/P1000753.JPG oo to mi się najbardziej podoba z tej zimowej sesji ;) aparacik się spisuje! Hej Aniu :) Tez mi się podoba , choć daleko im do Twoich . Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Dobkowe zakładki czekają :) gdyby ktoś pragnął jeszcze przed świętami http://www.dogomania.pl/forum/threads/237128-cuda-dla-doberman%C3%B3w!-zak%C5%82adki-notesik-d%C5%82ugopisy!-do-16-grudnia-super-na-prezent!!! Quote
savahna Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Dla całej Rudziowej gromadki spokojnych, radosnych Świąt Quote
*zaba* Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Na nadchodzace 365 dni wszystkiego co najlepsze dal Was :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Dziękuję za życzenia i Wam również wszystkiego co najlepsze :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Potrzymajcie kciuki za mojego Bazylka :( martwię się o niego bardzo i magiczne dogo kciuki nam potrzebne . Zaczęło się od anginy, migdały koszmarne Bazyleo dostał antybiotyk w zastrzykach , nic mu jednak nie przechodziło więc zmiana antybiotyku, nadal prawie żadnej poprawy :( zrobiliśmy badania krwi i okazało się że próby wątrobowe 2 razy wyższe niż norma :( Usg na szczęście w porządku, ale mój najradośniejszy na świecie pies od 12 dni jest najsmutniejszym psem jakiego widziałam , nie chce jeść , odwraca łepek na widok jedzenia :( dziś w nocy zaczął wymiotować żółcią , serce mi pęka jak na niego patrzę :( Pozaciskajcie kciuki proszę . Quote
mariusz pp Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Próby wątrobowe to najpewniej po antybiotykach, powinno wrócić do normy. Musi być dobrze ,trzymajcie się. Quote
weszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Buuuu nie choruj Bazylku! Mocno ściskam kciuki, a szara reszta łapki :thumbs: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Dziękujemy Kochani . Mariuszku wątroba niestety nie po antybiotykach, wszystko szło w zastrzykach :( Wczoraj zakończyliśmy kłucie Bazyla, dostał ostatni zastrzyk . I jak przy wszystkich poprzednich był dzielny to wczoraj chyba poczuł że to już koniec i wpadł w taką histerię że nie mogłyśmy go uspokoić , a potem jeszcze w domu płakał jak go dotknęłam w miejsce po ukłuciu. Gardło na szczęście lepsze :) Bazyl zaczął jeść :) jeszcze nie jak on ale już nie trzeba o karmić :) Z watróbką jeszcze 12 dni leków i ponowne badania . Biana trochę pochrząkuje, mam nadzieję że nic ona teraz nie złapie , jest na scanomune i syropkach i oby nic jej nie dorwało bo ja oszaleję . Jak się nauczę zgrywać zdjęcia z telefonu to coś wstawię a jak nie to jeszcze trochę musicie poczekać na nowe spacerowe, bo nie spacerujemy jeszcze z aparatem, bo spacerki krótkie i mało intensywne z tymi chorlokami ;) Quote
*zaba* Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Oj kochana, Ty to masz z tymi ogonami... Zyczymy DUUUUZO zdrowka! I chce przeczytac, ze ponowne badania wypadly dobrze! Mizianka od cioci :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='*zaba*']Oj kochana, Ty to masz z tymi ogonami... Zyczymy DUUUUZO zdrowka! I chce przeczytac, ze ponowne badania wypadly dobrze! Mizianka od cioci :)[/QUOTE] No właśnie się zastanawiam jak to możliwe że mi się aż 2 takie chorowitki trafiły ... Łotry wymiziane :) Zdjęć z komórki nie będzie bo mi się program zainstalować nie chce a ja nie gramotna informatycznie :( Quote
mariusz pp Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Rudzia ale u nas Figa właśnie po zastrzykach/przeciwzapalnych/ ma problem z wątrobą. Dobrze, że już lepiej z chłopakiem lepiej. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='mariusz pp']Rudzia ale u nas Figa właśnie po zastrzykach/przeciwzapalnych/ ma problem z wątrobą. Dobrze, że już lepiej z chłopakiem lepiej.[/QUOTE] O kurcze , a ja myślałam że jak w zastrzykach to omija żołądek , wątrobe itp . Wymiziajcie Figunię . A ozdrowiony chłopak właśnie chrapie mi jak wścieknięty ;) Quote
weszka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Biedaczek :( Rudziu jakby te chorowitki nie trafiły na Ciebie to kto wie co by z nimi było... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='mariusz pp']Wymęczony ,to musi odpoczywać.[/QUOTE] No wymęczony strasznie :( [quote name='weszka']Biedaczek :( Rudziu jakby te chorowitki nie trafiły na Ciebie to kto wie co by z nimi było...[/QUOTE] No w sumie masz rację ;) Dziś oba rzygały , mam dość ... Quote
*zaba* Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Lo matko, jak nie urok to .... Trzymajcie sie. Quote
erka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ojej, rzeczywiście te Twoje psiaki wyczerpały juz chyba cały limit na chorowanie:shake:. Trzymam kciuki,żeby szybko wyzdrowiały. Na regenerację wątroby dobry jest ostropest plamisty, ale nie wiem, jak go podać psu, bo to zmielone zioło. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Nauczyłam się wstawiać na fb z telefonu ;) a stamtąd tu - chorujący Bazyleo taką miał strasznie smutną minkę :( ale na szczęście już wróciliśmy do normy- czytaj zdwojone ADHD wróciło i już wolę jak roznosi dom z radości :) Quote
mariusz pp Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Na drugim zdjęciu widać,że już mu lepiej. Quote
Recommended Posts