Rudzia-Bianca Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Czy ktoś wie jak odczynić czary rzucone na moje psy ... stale chore ... nie wiem czy ja jakaś nienormalna jestem że wszystko u nich widzę czy one rzeczywiście jakieś zaczarowane :( Biana ma zapalenie gardła i krtani znów ...i znów antybiotyk syropki i zły humor :( Bazyl ma otarty ryjek , prawdopodobnie ma jakieś uczulenie i przez ocieranie ryjkiem doprowadził do stanu zapalnego :( A wczoraj Biana pokazała mi że jednak nie jest z nią tak dobrze jak ja myślałam i że lęki i strachy nadal siedzą w jej głowie :( Pojechaliśmy do weta, była straszna kolejka więc poszłyśmy na spacer bo piękna pogoda była , zatrzymałam się przy jarzyniaku a Biana czegoś się wystraszyła - nie wiem czego bo nic się nie stało co mogło by ją przerazić, w ułamku sek wyplątała się z szelek i na oślep wpadła na jedno z większych i obecnie najbardziej ruchliwych skrzyżowań w Myślenicach i pomiędzy samochodami przebiegła kilkadziesiąt m :( Dopiero jak wpadła na chodnik i krzyknęłam stój jakby nigdy nic zatrzymała się i czekała na mnie ... Ale co przeżyłam przez te kilkadziesiąt sekund , pewnie z 20 lat krócej będę żyła :( Quote
mariusz pp Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Rudzia dobrze ,że to się tylko strachem skończyło. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 mariusz pp napisał(a):Rudzia dobrze ,że to się tylko strachem skończyło. Wiem ... jak do mnie dotarło to wszystko :( masakra jak niewiele potrzeba żeby doszło do tragedii :( Quote
eria Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 O matko, aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Rudzia na szkolenie! No ... eria napisał(a):O matko, aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam... mnie do tej pory przechodzą jak sobie przypomnę ... Quote
savahna Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Zagladam sobie.Jak psiaki, zdrówko jak??:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 savahna napisał(a):Zagladam sobie.Jak psiaki, zdrówko jak??:razz: Raczej gorzej niż lepiej choć bez wielkiej tragedii . Biana gardzioł chory , Bazyl chce się zadrapać . Oba na hydroksyzynie od kilku dni - na razie bez większych obserwowalnych zmian . Jak nic nie stanie na przeszkodzie w piątek zaczynamy z Bianą odstrachowianie pod czujnym okiem Moniki Psiej Szkoły . Quote
*zaba* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jak tam slicznoty? Czy moze choc troszke lepiej? A Bianeczka sie odstrachowywuje? Quote
Psia Szkoła Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Bianeczka nie do poznania, mała supermenka się robi :) Quote
savahna Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Jak Rudziu taka zagoniona nie będziesz to daj nam fotki jakies:oops:...może z zajęć w psiej szkole....:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 savahna napisał(a):Jak Rudziu taka zagoniona nie będziesz to daj nam fotki jakies:oops:...może z zajęć w psiej szkole....:roll: Savahnko fotek nie ma , aparat ledwo zipie , trzymam jego siły na bazarki a nowy na razie poza zasięgiem portfela :( Z Psią Szkołą zajęć koniec końców nie mamy , jakoś nam się nie udało spotkać na zajęcia , czasu stale brak :( Byliśmy na psim spacerze, o tym Monika pisała że Biana zachowywała się super, nie pilnowała tylko pańci ale też poszła sobie z psami poszaleć ( no może za mocno powiedziane ;) ) Jest na fb jakieś spacerowe zdjątko to ukradnę na watek ale dopiero w domu ;) Quote
*zaba* Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Savahnko fotek nie ma , aparat ledwo zipie , trzymam jego siły na bazarki a nowy na razie poza zasięgiem portfela :( Z Psią Szkołą zajęć koniec końców nie mamy , jakoś nam się nie udało spotkać na zajęcia , czasu stale brak :( Byliśmy na psim spacerze, o tym Monika pisała że Biana zachowywała się super, nie pilnowała tylko pańci ale też poszła sobie z psami poszaleć ( no może za mocno powiedziane ;) ) Jest na fb jakieś spacerowe zdjątko to ukradnę na watek ale dopiero w domu ;) Poszla poszalec :crazyeye: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ukradzione Przemkowi z fb ;) widzicie moją Bianulę , ogon w górze ryjek uśmiechnięty - kocham ją :) Quote
*zaba* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ...................................... Quote
*zaba* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 No prosze, jaka zadowolona, wyluzowana panienka :) Fajna grupka spacerkowa :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 *zaba* napisał(a):No prosze, jaka zadowolona, wyluzowana panienka :) Fajna grupka spacerkowa :) Cuda się zdarzają :) A ekipa super, jak tylko nas śnieg nie zasypie to w niedzielę kolejny spacer :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 *zaba* napisał(a):to moze fotek wiecej bedzie?? No jak ktoś będzie miał aparat, mój niestety już się nie nadaje na takie wyjścia :( Quote
*zaba* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 moze Mikolaj przyniesie nowy? Rudziu, a mozesz mi napisac gdzie sie zaopatrujesz w scrapki? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 *zaba* napisał(a):moze Mikolaj przyniesie nowy? Rudziu, a mozesz mi napisac gdzie sie zaopatrujesz w scrapki? O cała lista tego jest ;) Tu na blogu znalazłam kiedyś listę sklepów - po prawej stronie gdzieś na dole http://fabrykachimer.blogspot.com/ najbardziej lubię sklepik na strychu , ,niesamowita jest dziewczyna z gratisami :) jak dostałam przy pierwszym zamówieniu to mi szczęka opadła , zwykle to jakiś sklep jak już wrzuci coś ( mówię o dużych zamówieniach ) to jakiś badziew który im nie schodzi , a tu dostałam piękne rzeczy na pewno nie z listy niechodliwego towaru . http://sklepik.na-strychu.pl/ ale kupuję tam gdzie mają to co potrzebuję w danej chwili :) No niestety Mikołaj nie podoła :( Quote
*zaba* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 fajny ten sklepik, w pozostalych jeszcze nie bylam. Chodzi za mna bindownica, ale chyba dlugo chodzic bedzie... :( Quote
Rudzia-Bianca Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 *zaba* napisał(a):fajny ten sklepik, w pozostalych jeszcze nie bylam. Chodzi za mna bindownica, ale chyba dlugo chodzic bedzie... :( No bindownica fajna jest :) A Ty coś scrapujesz moja droga ? i nic o tym nie wiemy ? Quote
*zaba* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 hehe, to co ja robie daaaleko od skrabkow lezy :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 *zaba* napisał(a):hehe, to co ja robie daaaleko od skrabkow lezy :) Pokazać chyba jednak możesz :) Quote
Recommended Posts