Rudzia-Bianca Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 i jeszcze :) no i oczywiście tarzanie i kąpanisko też musiało być coby tradycji stało się zadość ... Quote
Rudzia-Bianca Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 mokra kurka wąchaczus vulgaris Quote
mariusz pp Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Psiaki super ,ale tereny też masz fajne:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 mariusz pp napisał(a):Psiaki super ,ale tereny też masz fajne:lol: Tereny zniszczyła powódź i niestety nie jest już tak fajnie jak było jeszcze 2-3 lata temu , ale za to powstały nam górki z nawiezionego syfu ziemiastego , które Biana z Bazylem uwielbiają zdobywać a i ja się wczoraj na dwie wytaszczyłam mimo PESELU ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 mariusz pp napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co się śmiejesz, podczas ostatniego zdobywania płaskowyżu myślenickiego na 3 miesiące unieruchomiłam się w domu ( fakt pięknie było ale wolałabym bez powtórek ) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 I z dziś :) Trochę za późno wyszliśmy i już było gorąco . Jutro plan 8 rano jak wstaniemy ;) wąchaczo tarzacze pospolite :) Biana podziwia widoki a Bazyl jej doopeczkę ;) ej gdzie idziesz nie zostawiaj nas .... stój gonię cię już Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 a ja , czekajcie , dlaczego mnie zostawiacie , już pędzę nie mamy siły ale idziemy dalej nabraliśmy cię, będziemy teraz brykać ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 ej no baw się aleś ty poważna no to w którą stronę idziemy??? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Łotry otry obydwa :) zmuszone do pozowania :eviltong: i Bazyl odpoczywa po wczorajszym spacerze ;) Quote
mariusz pp Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jakie grzeczne, coś im obiecała? Że nie będą musiały w nocy kleić? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 mariusz pp napisał(a):Jakie grzeczne, coś im obiecała? Że nie będą musiały w nocy kleić? Nie no obiecałam ze będą mogły kleić ;) One chcą tylko zainteresowanie wylepiankami jakoś spadło ... Quote
weszka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Widać że spacery udane :) Psiaki uchachane, jęzory na wierzchu, futro mokre i brudne - psie szczęście pełnym pyskiem :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 weszka napisał(a):Widać że spacery udane :) Psiaki uchachane, jęzory na wierzchu, futro mokre i brudne - psie szczęście pełnym pyskiem :) Hej weszko :) Wszystko coś napisała zgadza się :) Quote
savahna Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Rudzia na mnie nakrzyczała.:placz:Nawet jeszcze nie skończyłam ogłaszać, ale przyszłam.:oops: Przecież ja uwielbiam ten watek.Proszę mi nic nie imputować....:cool3: Ale to wątek zdecydowanie relaksacyjny, niczym kaweczka przy śniadanku...A czasu na relaksik jakoś tak coraz mniej.:roll: Poogladam na spokojnie.;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 savahna napisał(a):Rudzia na mnie nakrzyczała.:placz:Nawet jeszcze nie skończyłam ogłaszać, ale przyszłam.:oops: Przecież ja uwielbiam ten watek.Proszę mi nic nie imputować....:cool3: Ale to wątek zdecydowanie relaksacyjny, niczym kaweczka przy śniadanku...A czasu na relaksik jakoś tak coraz mniej.:roll: Poogladam na spokojnie.;);) Nic nie imputuję ;) i wcale nie krzyczałam na nikogo ... Quote
savahna Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ech....pooglądałam i sie uśmiałam.:evil_lol: Piękne psiaki,cudne foty(chyba jakiś aparat konkretny ,albo talent).tereny....to juz nawet nie mówię.:placz: Ja spaceruję często wzdłuż obwodnicy na Warszawę a i tak muszę na żmije uważać i w sezonie psiak na smyczy niestety. Rudziu a to urządzenie do sierści to faktycznie takie rewelacyjne??:roll: A dlacvzego mariusz pepe nie bywa na bazarkach?? Ciekawe. Quote
mariusz pp Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 savahna jak to nie bywam?:crazyeye: Co Ty mi tu imputujesz?:-o Quote
savahna Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='mariusz pp']savahna jak to nie bywam?:crazyeye: A cóś nie za często....:eviltong: Co Ty mi tu imputujesz:-o? Ja??????:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 savahna napisał(a):Ech....pooglądałam i sie uśmiałam.:evil_lol: Piękne psiaki,cudne foty(chyba jakiś aparat konkretny ,albo talent).tereny....to juz nawet nie mówię.:placz: Ja spaceruję często wzdłuż obwodnicy na Warszawę a i tak muszę na żmije uważać i w sezonie psiak na smyczy niestety. Rudziu a to urządzenie do sierści to faktycznie takie rewelacyjne??:roll: A dlacvzego mariusz pepe nie bywa na bazarkach?? Ciekawe. mariusz pp napisał(a):savahna jak to nie bywam?:crazyeye: Co Ty mi tu imputujesz?:-o savahna napisał(a):Ja??????:evil_lol: O jaki tu ruch się zrobił niesamowity ;) Savahnko , u nas niestety też są żmije ,ale przed tym dziadostwem to nawet smyczka nie uchroni :( Wczoraj spotkałam w gabinecie państwa z psiakiem , którego użarła taka franca we własnym ogródku . Mam nadzieję że psisko wyjdzie z tego , taki był strasznie biedny ... A furminator dla mnie to odkrycie na miarę Nobla co najmniej , niesamowicie spisuje się na moich psach . Nie dość że wyglądają dużo lepiej to jeszcze w końcu jem posiłki bez psich kłaków a sama nie wyglądam jak 3 pies w domu :) W sumie czesanie ich zajęło mi godzinę w ciągu kilku dni , teraz podczesuję je dla przyjemności i naprawdę jest super . Ale podobno nie dla każdego psa się nadaje . A no i jeszcze kota wymęczyłam , bo z niej też się sypało okrutnie . A co do Mariusza hmmm chyba nie lubi bazarków ;) Quote
mariusz pp Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Mam mniej czasu ,bo codziennie po pracy biegam na angielski.:lol: Quote
savahna Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 A nie prosciej było do nas na gryyyla przyjechać?? Była Kathy i Emilia, pogadałbyś sobie.Język podszlifował....:roll: A tak nawiasem mówiąc Rudziu, to wszyscy zaprzyjaźnieni byli mile widziani.:cool3: Quote
Recommended Posts