Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariusz pp napisał(a):
Psiaki super ,ale tereny też masz fajne:lol:

Tereny zniszczyła powódź i niestety nie jest już tak fajnie jak było jeszcze 2-3 lata temu , ale za to powstały nam górki z nawiezionego syfu ziemiastego , które Biana z Bazylem uwielbiają zdobywać a i ja się wczoraj na dwie wytaszczyłam mimo PESELU ;)

Posted

mariusz pp napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No co się śmiejesz, podczas ostatniego zdobywania płaskowyżu myślenickiego na 3 miesiące unieruchomiłam się w domu ( fakt pięknie było ale wolałabym bez powtórek )

Posted

I z dziś :) Trochę za późno wyszliśmy i już było gorąco . Jutro plan 8 rano jak wstaniemy ;)

wąchaczo tarzacze pospolite :)

Biana podziwia widoki a Bazyl jej doopeczkę ;)

ej gdzie idziesz nie zostawiaj nas ....

stój gonię cię już

Posted

Rudzia na mnie nakrzyczała.:placz:Nawet jeszcze nie skończyłam ogłaszać, ale przyszłam.:oops:
Przecież ja uwielbiam ten watek.Proszę mi nic nie imputować....:cool3:
Ale to wątek zdecydowanie relaksacyjny, niczym kaweczka przy śniadanku...A czasu na relaksik jakoś tak coraz mniej.:roll:
Poogladam na spokojnie.;);)

Posted

savahna napisał(a):
Rudzia na mnie nakrzyczała.:placz:Nawet jeszcze nie skończyłam ogłaszać, ale przyszłam.:oops:
Przecież ja uwielbiam ten watek.Proszę mi nic nie imputować....:cool3:
Ale to wątek zdecydowanie relaksacyjny, niczym kaweczka przy śniadanku...A czasu na relaksik jakoś tak coraz mniej.:roll:
Poogladam na spokojnie.;);)

Nic nie imputuję ;) i wcale nie krzyczałam na nikogo ...

Posted

Ech....pooglądałam i sie uśmiałam.:evil_lol:
Piękne psiaki,cudne foty(chyba jakiś aparat konkretny ,albo talent).tereny....to juz nawet nie mówię.:placz:
Ja spaceruję często wzdłuż obwodnicy na Warszawę a i tak muszę na żmije uważać i w sezonie psiak na smyczy niestety.
Rudziu a to urządzenie do sierści to faktycznie takie rewelacyjne??:roll:
A dlacvzego mariusz pepe nie bywa na bazarkach?? Ciekawe.

Posted

savahna napisał(a):
Ech....pooglądałam i sie uśmiałam.:evil_lol:
Piękne psiaki,cudne foty(chyba jakiś aparat konkretny ,albo talent).tereny....to juz nawet nie mówię.:placz:
Ja spaceruję często wzdłuż obwodnicy na Warszawę a i tak muszę na żmije uważać i w sezonie psiak na smyczy niestety.
Rudziu a to urządzenie do sierści to faktycznie takie rewelacyjne??:roll:
A dlacvzego mariusz pepe nie bywa na bazarkach?? Ciekawe.

mariusz pp napisał(a):
savahna jak to nie bywam?:crazyeye:
Co Ty mi tu imputujesz?:-o

savahna napisał(a):
Ja??????:evil_lol:

O jaki tu ruch się zrobił niesamowity ;)
Savahnko , u nas niestety też są żmije ,ale przed tym dziadostwem to nawet smyczka nie uchroni :(
Wczoraj spotkałam w gabinecie państwa z psiakiem , którego użarła taka franca we własnym ogródku . Mam nadzieję że psisko wyjdzie z tego , taki był strasznie biedny ...

A furminator dla mnie to odkrycie na miarę Nobla co najmniej , niesamowicie spisuje się na moich psach . Nie dość że wyglądają dużo lepiej to jeszcze w końcu jem posiłki bez psich kłaków a sama nie wyglądam jak 3 pies w domu :)
W sumie czesanie ich zajęło mi godzinę w ciągu kilku dni , teraz podczesuję je dla przyjemności i naprawdę jest super .
Ale podobno nie dla każdego psa się nadaje . A no i jeszcze kota wymęczyłam , bo z niej też się sypało okrutnie .

A co do Mariusza hmmm chyba nie lubi bazarków ;)

Posted

A nie prosciej było do nas na gryyyla przyjechać?? Była Kathy i Emilia, pogadałbyś sobie.Język podszlifował....:roll:
A tak nawiasem mówiąc Rudziu, to wszyscy zaprzyjaźnieni byli mile widziani.:cool3: