Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

A my dziś świętujemy - 5 lat temu zamieszkała ze mną moja ukochana Bianulinka :)
Niesamowite jak to szybko minęło , dopiero co Erka przywiozła mi takiego strachulca straszliwego ...

Edited by Rudzia-Bianca
Posted

[quote name='mariusz pp']Teraz to księżniczka:p[/QUOTE]

To zawsze była i będzie księżniczka :)

[quote name='Bonsai']I strachulec, i obecna dama bardzo piękne!!! :loveu:

Sto wspólnych lat razem Wam życzę!![/QUOTE]

Dziękuję Współjubilaci :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='*zaba*']chwilke mam wolna, wiec po galeryjkach znajomych pobiegac chce. bylam nawet u kamczyslawa, haha. mizianka dla bb :)[/QUOTE]

Hej Żabciu :)

U nas strasznie ostatnio się doba skurczyła , nie wiem czy Wam też ?
Dziś pracuję 14 dzień bez przerwy i już ledwo zipię , ale za 3 godziny zaczynam urlop i jak tylko się wyśpię w końcu to może nawet jakieś zdjęcia powstawiam ;)

BB jak zwykle cudowne, choć ostatnio zniesmaczone tym że tak długo same siedzą w domu . Od 2 dni, odwiedza je Bella ( Dorka ) szczeniorka z Pszczyny więc wariują jak się tylko da, ostatnie wariactwo o mało nie skończyło się złamaniem łapy Bazyla , na szczęście skończyło się tylko na otarciach skóry , ale i tak był płacz wielki :(

Bianeczka to już zupełnie inna sunia, pyskata, żarłoczna , no może nie odważna ale na pewno ciekawska :)

Oby tylko pogoda nam się poprawiła to powinny być jakieś zdjęcia :)

Posted

Cześć Rudziu.Dawno Cie nie widziałam.;)
U nas zastój z psami,:roll:
A ja privatnie mam tymczasika.Pochwaliłam ja ostatnio,ze nie brudzi w domciu to teraz sika na potęge.Ale słodziak.
Zajrzysz do nas???

• 2 weeks later...