Rudzia-Bianca Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 anetta napisał(a):Jaki puch z Bianki :-D O tak , taka kulka puchu mi się z niej zrobiła :) Quote
savahna Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Tropche mnie tu nie było a tu foty... Cudne psiny! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='savahna']Tropche mnie tu nie było a tu foty... Cudne psiny![/QUOTE] Nie zaprzeczę , cudne są :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 To już 5 lat ... Wauziku pamiętam kochany ... Quote
mariusz pp Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 (edited) Dopiero teraz przeczytałem, smutna rocznica. Edited June 24, 2012 by mariusz pp Quote
Rudzia-Bianca Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='mariusz pp']Dopiero terz przeczytałem, smutna rocznica.[/QUOTE] Smutna bardzo ... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='anetta']:(( świeczuszka dla niego ['][/QUOTE] Dziękuję . Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 (edited) A my dziś świętujemy - 5 lat temu zamieszkała ze mną moja ukochana Bianulinka :) Niesamowite jak to szybko minęło , dopiero co Erka przywiozła mi takiego strachulca straszliwego ... Edited May 19, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Bonsai Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 I strachulec, i obecna dama bardzo piękne!!! :loveu: Sto wspólnych lat razem Wam życzę!! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='mariusz pp']Teraz to księżniczka:p[/QUOTE] To zawsze była i będzie księżniczka :) [quote name='Bonsai']I strachulec, i obecna dama bardzo piękne!!! :loveu: Sto wspólnych lat razem Wam życzę!![/QUOTE] Dziękuję Współjubilaci :) Quote
savahna Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ja też tu była z życzeniami:Rose::Rose::Rose:, ale dogo albo mi wczytuje albo nie. Widzę,że tym razem chyba nie, no to dubelek.:lol: Quote
Psia Szkoła Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 No Rudzia, to czas jakieś archiwum fotek przybliżyć jak panna piękniała :D Quote
Rudzia-Bianca Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Psia Szkoła napisał(a):No Rudzia, to czas jakieś archiwum fotek przybliżyć jak panna piękniała :D Panna zawsze była najpiękniejsza :) Quote
*zaba* Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 chwilke mam wolna, wiec po galeryjkach znajomych pobiegac chce. bylam nawet u kamczyslawa, haha. mizianka dla bb :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='*zaba*']chwilke mam wolna, wiec po galeryjkach znajomych pobiegac chce. bylam nawet u kamczyslawa, haha. mizianka dla bb :)[/QUOTE] Hej Żabciu :) U nas strasznie ostatnio się doba skurczyła , nie wiem czy Wam też ? Dziś pracuję 14 dzień bez przerwy i już ledwo zipię , ale za 3 godziny zaczynam urlop i jak tylko się wyśpię w końcu to może nawet jakieś zdjęcia powstawiam ;) BB jak zwykle cudowne, choć ostatnio zniesmaczone tym że tak długo same siedzą w domu . Od 2 dni, odwiedza je Bella ( Dorka ) szczeniorka z Pszczyny więc wariują jak się tylko da, ostatnie wariactwo o mało nie skończyło się złamaniem łapy Bazyla , na szczęście skończyło się tylko na otarciach skóry , ale i tak był płacz wielki :( Bianeczka to już zupełnie inna sunia, pyskata, żarłoczna , no może nie odważna ale na pewno ciekawska :) Oby tylko pogoda nam się poprawiła to powinny być jakieś zdjęcia :) Quote
savahna Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Cześć Rudziu.Dawno Cie nie widziałam.;) U nas zastój z psami,:roll: A ja privatnie mam tymczasika.Pochwaliłam ja ostatnio,ze nie brudzi w domciu to teraz sika na potęge.Ale słodziak. Zajrzysz do nas??? Quote
zozolina Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Witam Rudziu,co dobrego u Ciebie?wpadłam pozyczyc dobrego miłego dzionka !!!:multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 [quote name='anetta']Niech Bazyl tak nie szaleje :cool3: No czasem się mu udaje ;) ale wtedy takie nieszczęśliwe są ... Quote
Psia Szkoła Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Tak wyglądają po wyczesaniu ;) i te szczęśliwe miny, hahahah ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Tak wyglądają po wyczesaniu ;) i te szczęśliwe miny, hahahah ;) Po początku czesania, potem nagle zniknęło pół Bianeczki ;) Quote
Recommended Posts