savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jejciu, myślałam,że to Twoja Bianeczka z dawien dawna....:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 savahna napisał(a):Jejciu, myślałam,że to Twoja Bianeczka z dawien dawna....:roll: Nie moja ale ile podobieństw :( Quote
Rudzia-Bianca Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Serdecznie zapraszam na chrzciny do 12.03.2012r. można zyskać pięknego chrześniaka CHCESZ CHRZEŚNIAKA ? i zjeść pyszny tort w Rudzinej kawiarence :smile: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Kochani zaglądnijcie proszę , trzeba koniecznie szybko działać , już 3 szczeniaki umarły :-( SZCZENIAKI UMIERAJĄ BŁAGAMY O POMOC [SIZE=2]Przepraszam, ale jak nie pomożemy dziewczynom to umrą wszystkie :-( Zostało 6 szczeniaczków walczących o życie :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [video=youtube;FgAUouo3F9s]http://www.youtube.com/watch?v=FgAUouo3F9s&feature=player_embedded[/video] Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Serdecznie zapraszam do wielkanocnego sklepiku Rudzi otwartego całodobowo można w nim nabyć drogą licytacji ręcznie wykonane przeze mnie i Bazyla kartki wielkanocne nowe kartki będą dokładane przez cały okres trwania bazarku na dwa cele umierające szczeniaki i dług w lecznicy za sterylizację terceciku zapraszam wystarczy otworzyć drzwi do sklepiku Rudzi Quote
Rudzia-Bianca Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Dziś pokazujemy kota :) robiłam zdjęcia kartek na bazarek i zobaczyłam że Happy pięknie światło złapała ... Quote
mariusz pp Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No i jaka śliczna hatiora albo patyczak:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 mariusz pp napisał(a):No i jaka śliczna hatiora albo patyczak:lol: No teraz to przynajmniej wiem o czym piszesz ;) A sprawdziłam , ma to na końcach takie maleńkie kwiatuszki które strasznie szybko umierają ... Quote
mariusz pp Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No właśnie Dorota mi powiedziała ,że wczoraj już męczyła Cię pytaniami o kwiatka . I ,że kwiatuszki sa białe:evil_lol: I podobno Ty też tak lubisz kwiatki jak ja:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 (edited) To co Rudzia chciałaby mieć w sygnaturze a się nie mieści Zapraszam do klikania i odwiedzania Bella i Donna szukamy im najlepszych domów CHARLS KLIK PSY Z KIELC SZCZENIAKI Z PSZCZYNY WĄTEK GŁÓWNY SCHRONISKO NA KOŃCU ŚWIATA 3 MIKRO SUNIE BIANKA -PRZERAŻONE PSIE DZIECKO ZAKŁADKI Z OWCZARKAMI COLLIE DLA ARMANIEGO drzwi do sklepiku Rudzi [FONT=Verdana]ECO CUD BRANSOLETKI I NASZYJNIK U ANG CUD MIÓD BRANSOLETKI U ANG ODSŁONA II [/FONT] [quote name='mariusz pp']No właśnie Dorota mi powiedziała ,że wczoraj już męczyła Cię pytaniami o kwiatka . I ,że kwiatuszki sa białe:evil_lol: I podobno Ty też tak lubisz kwiatki jak ja:diabloti: O tak, pałamy chyba do nich takąż samą miłością ;) Ja lubię kwiatki ( w znaczeniu rośliny ogólnie ) te które można zjeść ;) Edited April 1, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Albinki, Bianeczki i jej siostry startujemy 20.03.2012r. godz. 12.00 Quote
Rudzia-Bianca Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 No i mam dwa tymczasiki - maleńkie wielkopsy ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 To co Rudzia chciałaby mieć w sygnaturze a się nie mieści ;) Zapraszam do klikania i odwiedzania :) Bella i Donna szukamy im najlepszych domów Zapraszam do Charlsa- może razem uda nam się mu znaleźć dom ... CHARLS KLIK PSY Z KIELC SZCZENIAKI Z PSZCZYNY WĄTEK GŁÓWNY 3 MIKRO SUNIE BIANKA -PRZERAŻONE PSIE DZIECKO ZAKŁADKI Z OWCZARKAMI COLLIE DLA ARMANIEGO drzwi do sklepiku Rudzi [FONT=Verdana]ECO CUD BRANSOLETKI I NASZYJNIK U ANG CUD MIÓD BRANSOLETKI U ANG ODSŁONA II [/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Ledwo nas znalazłam ;) Musimy się pochwalić nowymi obróżkami od Tani z ActivDoga - są piękne i BB je uwielbiają i ja też :) ( ślicznie dziękujemy Taniu ) no dość już Quote
mariusz pp Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Fajnie pozują , ale widać ,że im też gorąco:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 (edited) Zapraszam serdecznie na bazarek z bluzkami letnimi na utrzymanie Luka LETNIE BLUZECZKI KLIK BAZAREK Zapraszam na bazarek miszmaszowy na odjajczenie dwóch myślenickich psiaków BAZAREK KLIK Spragnionych ręcznikowych wrażeń zapraszam na new bazarros RĘCZNIKI BEZ GOŁYCH BAB ALE ZA TO ... BAZAREK DLA KIELC ZAPRASZA Edited May 13, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 (edited) No troszkę ciepło było i psiska spowolniło, ale rano wykąpały się w rzece więc były szczęśliwe Edited May 6, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Po taplaniu w padlinie musiała być kąpiel..pannica nie była zbyt szczęśliwa ;) schniemy na słonku :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Bazynio też ukąpany, próbuje zaprzyjaźnić się z warczącym Lukiem ... Quote
Recommended Posts