Rudzia-Bianca Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 mariusz pp napisał(a):Śliczna mordeczka.:lol: Rudzia masz zapchaną skrzynkę:lol: Odgruzowujemy się zaraz ;) Piękny był i jest zresztą nadal , moje kochane maleństwo :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 savahna napisał(a):Jejku jaki śliczny Bazyliszek:loveu: No taki zniego uroczy był szczeniaczek, szkoda tylko że tak szybko urósł ;) W linku pod zdjęciem , więcej zdjęć malucha , z jego byłego wątku ;) Quote
quick23 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 piękne masz te psiska :) takie mordeczki,że tylko miziać :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Zapraszam na bazarek chrzcielny ;-) NIETYPOWE CHRZCINY ZAPRASZAMY NA IMPREZĘ :smile: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Pojechaliśmy dziś na przegląd psów , z okazji rocznicy cudu :) 2 lata temu Bazyl został pełnoprawnym członkiem naszej rodziny :) Miało być wesoło, miał być pedicure manicure czyszczenie ząbków i ogólnie beczka śmiechu z cioteczkami z gabinetu no i tak było póki nie zaglądnęliśmy do ucha Bianeczki :( A tam znowu na samym dnie jakiś syf niewiadomego pochodzenia :( Na wtorek jesteśmy umówieni na czyszczenie , nie wiadomo co to jest :( Jak nie zniknie po czyszczeniu to znowu znieczulanie i próbka do pobrania do badań czy to nie jakiś najgorszy scenariusz :( Moje biedne Bianusiątko :( Quote
quick23 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Rudzia !! No co Ty jaki najgorszy scenariusz !! :mad: ja Ci dam tak myśleć !! :mad: :nono: ! Wpadło pewnie coś bidulce do ucholka.. panie z gabinetu się tym zajmą i Bianuśka wróci do siebie !! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 quick23 napisał(a):Rudzia !! No co Ty jaki najgorszy scenariusz !! :mad: ja Ci dam tak myśleć !! :mad: :nono: ! Wpadło pewnie coś bidulce do ucholka.. panie z gabinetu się tym zajmą i Bianuśka wróci do siebie !! Paulina, no niestety my z tym uchem walczymy od listopada:( Biana miała już zabieg :( Niestety to nie wygląda najlepiej , raczej małe szanse żeby stale jej coś wpadało , zwłaszcza że to jest jakieś takie dziwactwo - wygląda jak taka ciapa , błoto , galareta trudno opisać :( Mam nadzieję że znowu wyjdę na wariatkę panikarę ... Quote
quick23 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Taaak, mnie też napędziła stracha lekarka z gabinetu.. po jednym dotknięciu powiedziała,że Psota ma raka.. i dalej ma coś dziwnego w tym brzuchu, znów jej trochę pociemniał i guza ma na głowię. Dlatego rozumiem Twoje obawy. I Twój strach. Ja jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za Biankę ! I Ty bądź spokojna w miarę możliwości..;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 quick23 napisał(a):Taaak, mnie też napędziła stracha lekarka z gabinetu.. po jednym dotknięciu powiedziała,że Psota ma raka.. i dalej ma coś dziwnego w tym brzuchu, znów jej trochę pociemniał i guza ma na głowię. Dlatego rozumiem Twoje obawy. I Twój strach. Ja jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za Biankę ! I Ty bądź spokojna w miarę możliwości..;) No ja tez jestem dobrej myśli , ale nie ukrywam że boje się okrutnie o te moje słodziaki i trudno mi będzie być spokojną :( Dzięki Paulinko :) Quote
quick23 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Wiem. I doskonale Cię rozumiem.. my trzymamy kciuki z Andrzejem.. i Psota oczywiście też ! :) Quote
savahna Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 To my też trzymamy kciuki a Bazylkowi najlepszego życzymy.:loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Znów te uszko :( :shake: Za was :drink1::cunao: 2 lata już :crazyeye: Wszystkiego NAJ! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 quick23 napisał(a):Wiem. I doskonale Cię rozumiem.. my trzymamy kciuki z Andrzejem.. i Psota oczywiście też ! :) savahna napisał(a):To my też trzymamy kciuki a Bazylkowi najlepszego życzymy.:loveu::loveu::loveu: mariusz pp napisał(a):Będzie dobrze. anetta napisał(a):Znów te uszko :( :shake: Za was :drink1::cunao: 2 lata już :crazyeye: Wszystkiego NAJ! Dziękujemy Wam :) Quote
ewelinka_m Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ależ ten czas leci... Zdrówka dla Bazylego i przede wszystkim dla Bianuli! Będzie dobrze :calus: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 BAZAREK DLA KUMPLA I GUCIA ZAPRASZAM Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 ewelinka_m napisał(a):Ależ ten czas leci... Zdrówka dla Bazylego i przede wszystkim dla Bianuli! Będzie dobrze :calus: Dzięki Ewelinko :) Quote
eria Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 oj Bianka zawsze coś.... :( miejmy nadzieję,że to jednak brud zwykły a nie Twoje najgorsze scenariusze ... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 eria napisał(a):oj Bianka zawsze coś.... :( miejmy nadzieję,że to jednak brud zwykły a nie Twoje najgorsze scenariusze ... Oj Aniu takie mam nerwy , ale staram się wszystkie złe myśli odganiać :( Quote
weszka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale zleciało. Pamiętam prawie jak dziś jak się cieszyłaś, że twój Tata zgodził się na Bazyla :) No ale oczywiście zawsze kutfa coś... tu radocha, a Bianeczka znów przysparza zmartwień. Trzymam mocno kciuki żeby nie było to poważne leczenie. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 weszka napisał(a):Ale zleciało. Pamiętam prawie jak dziś jak się cieszyłaś, że twój Tata zgodził się na Bazyla :) No ale oczywiście zawsze kutfa coś... tu radocha, a Bianeczka znów przysparza zmartwień. Trzymam mocno kciuki żeby nie było to poważne leczenie. Niesamowicie to zleciało , mnie się wydaje że mój raj zaczął się dopiero wczoraj , a to już ponad 2 lata :) 2 lata szczęścia :) Przypuszczałam całe życie że dwa psy to dwa razy więcej radości , a okazało się że to inny wymiar życia jest a radości i szczęścia znacznie więcej niż dwa razy :) Żeby tylko zdrowe były te moje łotry najukochańsze ... Quote
Czoko Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Dalej potrzymam kciuki !!!! Czy mogłabyś zagłosować tam u nas na dziewczyny z Pomorza - to jest ten mój bannerek w podpisie. Walczymy o każdy głos. bardzo dziękuję w ich imieniu! Koniec już jutro:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Czyszczenie uchola Biany przebiegło sprawnie :) Mamy jeszcze przyjść za dwa dni . Panie dr stwierdziły że wygląda to na zwykły brud :) Mam nadzieję :) Biana była bardzo dzielna , teraz już bryka jakby nigdy nic :) A mnie chyba puściły nerwy i łeb mi rozsadza ... Quote
Recommended Posts