Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojechaliśmy dziś na przegląd psów , z okazji rocznicy cudu :)
2 lata temu Bazyl został pełnoprawnym członkiem naszej rodziny :)
Miało być wesoło, miał być pedicure manicure czyszczenie ząbków i ogólnie beczka śmiechu z cioteczkami z gabinetu no i tak było póki nie zaglądnęliśmy do ucha Bianeczki :(
A tam znowu na samym dnie jakiś syf niewiadomego pochodzenia :( Na wtorek jesteśmy umówieni na czyszczenie , nie wiadomo co to jest :(
Jak nie zniknie po czyszczeniu to znowu znieczulanie i próbka do pobrania do badań czy to nie jakiś najgorszy scenariusz :(
Moje biedne Bianusiątko :(

Posted

Rudzia !! No co Ty jaki najgorszy scenariusz !! :mad: ja Ci dam tak myśleć !! :mad: :nono: !
Wpadło pewnie coś bidulce do ucholka.. panie z gabinetu się tym zajmą i Bianuśka wróci do siebie !!

Posted

quick23 napisał(a):
Rudzia !! No co Ty jaki najgorszy scenariusz !! :mad: ja Ci dam tak myśleć !! :mad: :nono: !
Wpadło pewnie coś bidulce do ucholka.. panie z gabinetu się tym zajmą i Bianuśka wróci do siebie !!

Paulina, no niestety my z tym uchem walczymy od listopada:( Biana miała już zabieg :( Niestety to nie wygląda najlepiej , raczej małe szanse żeby stale jej coś wpadało , zwłaszcza że to jest jakieś takie dziwactwo - wygląda jak taka ciapa , błoto , galareta trudno opisać :(
Mam nadzieję że znowu wyjdę na wariatkę panikarę ...

Posted

Taaak, mnie też napędziła stracha lekarka z gabinetu.. po jednym dotknięciu powiedziała,że Psota ma raka.. i dalej ma coś dziwnego w tym brzuchu, znów jej trochę pociemniał i guza ma na głowię. Dlatego rozumiem Twoje obawy. I Twój strach.
Ja jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za Biankę ! I Ty bądź spokojna w miarę możliwości..;)

Posted

quick23 napisał(a):
Taaak, mnie też napędziła stracha lekarka z gabinetu.. po jednym dotknięciu powiedziała,że Psota ma raka.. i dalej ma coś dziwnego w tym brzuchu, znów jej trochę pociemniał i guza ma na głowię. Dlatego rozumiem Twoje obawy. I Twój strach.
Ja jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za Biankę ! I Ty bądź spokojna w miarę możliwości..;)

No ja tez jestem dobrej myśli , ale nie ukrywam że boje się okrutnie o te moje słodziaki i trudno mi będzie być spokojną :(
Dzięki Paulinko :)

Posted

quick23 napisał(a):
Wiem. I doskonale Cię rozumiem.. my trzymamy kciuki z Andrzejem.. i Psota oczywiście też ! :)

savahna napisał(a):
To my też trzymamy kciuki a Bazylkowi najlepszego życzymy.:loveu::loveu::loveu:

mariusz pp napisał(a):
Będzie dobrze.

anetta napisał(a):
Znów te uszko :( :shake:

Za was :drink1::cunao: 2 lata już :crazyeye:
Wszystkiego NAJ!

Dziękujemy Wam :)

Posted

Ale zleciało. Pamiętam prawie jak dziś jak się cieszyłaś, że twój Tata zgodził się na Bazyla :)
No ale oczywiście zawsze kutfa coś... tu radocha, a Bianeczka znów przysparza zmartwień. Trzymam mocno kciuki żeby nie było to poważne leczenie.

Posted

weszka napisał(a):
Ale zleciało. Pamiętam prawie jak dziś jak się cieszyłaś, że twój Tata zgodził się na Bazyla :)
No ale oczywiście zawsze kutfa coś... tu radocha, a Bianeczka znów przysparza zmartwień. Trzymam mocno kciuki żeby nie było to poważne leczenie.

Niesamowicie to zleciało , mnie się wydaje że mój raj zaczął się dopiero wczoraj , a to już ponad 2 lata :)
2 lata szczęścia :) Przypuszczałam całe życie że dwa psy to dwa razy więcej radości , a okazało się że to inny wymiar życia jest a radości i szczęścia znacznie więcej niż dwa razy :)
Żeby tylko zdrowe były te moje łotry najukochańsze ...

Posted

Dalej potrzymam kciuki !!!!

Czy mogłabyś zagłosować tam u nas na dziewczyny z Pomorza - to jest ten mój bannerek w podpisie. Walczymy o każdy głos. bardzo dziękuję w ich imieniu! Koniec już jutro:oops:

Posted

Czyszczenie uchola Biany przebiegło sprawnie :)
Mamy jeszcze przyjść za dwa dni . Panie dr stwierdziły że wygląda to na zwykły brud :) Mam nadzieję :) Biana była bardzo dzielna , teraz już bryka jakby nigdy nic :) A mnie chyba puściły nerwy i łeb mi rozsadza ...