savahna Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No rozpieszczany, ale na szczęscie zdrowizna raczej, choć miała parę nieciekawych epizodów, ale sporadycznie i dosyc juz temu.;) Zdrówka Wam i Waszym psiakom.:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Właściwie bez nadziei ale proszę zaglądnijcie do Gutka :-( może rtazem uda się coś wymyśłić ... BŁAGAM O DT DLA GUTKA PO OPERACJI, CZEKA GO SCHRON W NOWYM TARGU GDZIE NIE MA SZANS :shake: Quote
Asieq_ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Piękne psiska, Bianka troszkę do Misia podobna ;) Pozdrowienia ode mnie, Azy, Misia, Miśki i Łazala :D Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Asieq_ napisał(a):Piękne psiska, Bianka troszkę do Misia podobna ;) Pozdrowienia ode mnie, Azy, Misia, Miśki i Łazala :D Witamy w naszej zaniedbanej galerii ;) Pozdrawiamy z Bianą, Bazylem i Happy :) Quote
mariusz pp Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bianka i Bazyl to wiem a Happy? kicia? Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 mariusz pp napisał(a):Bianka i Bazyl to wiem a Happy? kicia? Hmm raczej kocica z charakterkiem ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 mariusz pp napisał(a):A to ta co ustawia psiaki:evil_lol: I nie tylko psiaki:mad: Quote
savahna Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):I nie tylko psiaki:mad: No nie mów Rudziu,że i Ciebie....:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 savahna napisał(a):No nie mów Rudziu,że i Ciebie....:razz: No to nie wstyd się przyznać że futrzaki nami rządzą ;) A Happy to bardzo charakterna kocica która bardzo nie lubi jak coś nie po jej myśli się dzieje ;) Quote
savahna Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No to nie wstyd się przyznać że futrzaki nami rządzą ;) No jasne,że nie wstyd, ale jakoś tak nie sądziłam. Że psiaki to wiedziałam, ale myslałam ,że kot pod kontrolą.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='savahna']No jasne,że nie wstyd, ale jakoś tak nie sądziłam. Że psiaki to wiedziałam, ale myslałam ,że kot pod kontrolą.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kocica jest mojej siostry więc mnie nie słucha nic a nic, kocha mnie tylko rano jak rodzielam śniadanie i jak ona ma ochotę się przytulić , co mam zrobić , ja wolę z nią nie zadzierać , lepiej tańczyć jak kot zagra ;) Za to pieskie stado nam się chwilowo okresowo powiększyło ;) Noclegujemy Kumpla, cudownego bezdomniaka szukającego domu . Taki pies to skarb :) Ha ja złapałem sobie piłkę , ja Bazyleo :smile: i zaraz wam ucieknę ;-) słonecznie mi przywitanie z Benkiem sąsiadem :smile: taka z nas fajna gromadka :smile: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 ej ty czarny z dala od mojej Bianki :smile: w co się pobawimy ? jedzie pociąg ;-) ja się z wami już nie bawię ;-) Zapraszam wszystkich na wątek Kumpla i Gucia :) link w sygnaturze . Quote
savahna Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A na wątku Kumpla też te fajne fotki są?!:razz: Super ekipa.:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 savahna napisał(a):A na wątku Kumpla też te fajne fotki są?!:razz: Super ekipa.:lol: Tez :) Ekipa rewelacyjna :) Quote
anetta Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Hahaha, super :lol::lol::lol: https://lh5.googleusercontent.com/-gIPHM6cUpHM/TyPgZmcrfdI/AAAAAAAAHRg/_uBSX3bqrOg/s640/P1430529.JPG Bazyl: "Bianka, no nie wygłupiaj się, on żartował" Quote
Asieq_ Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Super te zdjęcia, zwłaszcza pierwsze, gdzie wszystkie ogonki na sztorc :D Wnioskuję, że rodzina Cię nie zabiła za Kumpla ;) Edited January 30, 2012 by Asieq_ literówka Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Zaglądnijcie proszę - kolejna tragedia ludzko-psia :( http://www.dogomania.pl/threads/222109-Dramat-kilkadziesi%C4%85t-ps%C3%B3-z-g%C5%82odu-zacz%C4%99%C5%82o-zjada%C4%87-zw%C5%82oki-opiekuna-pilnie-dt! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Rozsyłajcie proszę ... Psia Szkoła napisał(a):Moi drodzy, Jeśli ktoś mieszka w Krakowie i może zabrać tylko na okres mrozów psiaka z Krakowskiego schroniska byłoby fajnie. "Z związku z panującymi mrozami oraz bardzo niepokojącymi prognozami na najbliższe dni Fundacja Psi Los w porozumieniu z Krakowskim Towarzystwem Opieki nad Zwierzętami zwraca się do Państwa z gorącym apelem o pomoc dla psów przebywających w schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Rybnej 3 w Krakowie. Podobnie jak w czasie ewakuacji schroniska w czasie powodzi, w maju 2010 roku prosimy Państwa o tymczasowe przygarnięcie psów i zapewnienie im ciepłego schronienia na czas największych mrozów. Obecna aura jest szczególnie niebezpieczna dla psów starszych i krótkowłosych – nasz apel dotyczy szczególnie tych właśnie psów. Do krakowskiego schroniska można się zgłaszać od środy 1 lutego 2012 roku od godziny 10:00 Liczymy na Państwa pomoc, mamy nadzieję, że i tym razem krakowianie nie zawiodą czworonogów w potrzebie." Quote
Czoko Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Dopiero zauważyłam najnowszego posta! Nie wiesz czy maja FB? Czy mi się wydaje czy też masz profil na FB - bo gdzie roześlesz to wydarzenie? Edited February 1, 2012 by Czoko Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 anetta napisał(a):Hahaha, super :lol::lol::lol: https://lh5.googleusercontent.com/-gIPHM6cUpHM/TyPgZmcrfdI/AAAAAAAAHRg/_uBSX3bqrOg/s640/P1430529.JPG Bazyl: "Bianka, no nie wygłupiaj się, on żartował" Hej anetta , no komentarz rewelacja :) Asieq_ napisał(a):Super te zdjęcia, zwłaszcza pierwsze, gdzie wszystkie ogonki na sztorc :D Wnioskuję, że rodzina Cię nie zabiła za Kumpla ;) Witam u nas Asia :) No na szczęście nas nie zabili, a na dodatek będą musieli znowu weekend z Kumplem spędzić , bo z domku niestety nic nie wyszło :( Czoko napisał(a):Dopiero zauważyłam najnowszego posta! Nie wiesz czy maja FB? Czy mi się wydaje czy też masz profil na FB - bo gdzie roześlesz to wydarzenie? Mają , ja też mam ale coś mi szaleje :( Właśnie zniknęły moje wydarzenia :( Poruszam się tam całkiem po omacku :( http://www.facebook.com/profile.php?id=100003396334006&sk=wall Quote
Czoko Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Już mam pewne doświadczenie na FB - zarejestrowałam się tam gdy głosowaliśmy w konkursie KrakVetu na Sandomierz wkrótce po powodzi ! Ktoś tam z Mikusiem w avatarku wysłał do Ciebie zaproszenie ;) (ES - 140 znajomych) Spróbuję poszukać te wydarzenia gdy już będę miała możliwość zobaczenia Twojego profilu ! Edited February 1, 2012 by Czoko Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 2 lata temu w nocy z nieba spadł mi Bazyl i odmienił całe życie mojej rodziny na piękniejsze jeszcze wtedy nie miał nie być mój ale 11 lutego będziemy świętować cud :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/179253-Leny-zosta%C5%82-bratem-Biany-.-Prosz%C4%99-o-zamkni%C4%99cie-w%C4%85tku-i-zapraszam-na-wsp%C3%B3lny-w%C4%85tek-... Quote
mariusz pp Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Śliczna mordeczka.:lol: Rudzia masz zapchaną skrzynkę:lol: Quote
Recommended Posts