Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

savahna napisał(a):
No nie mów Rudziu,że i Ciebie....:razz:

No to nie wstyd się przyznać że futrzaki nami rządzą ;)
A Happy to bardzo charakterna kocica która bardzo nie lubi jak coś nie po jej myśli się dzieje ;)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
No to nie wstyd się przyznać że futrzaki nami rządzą ;)

No jasne,że nie wstyd, ale jakoś tak nie sądziłam. Że psiaki to wiedziałam, ale myslałam ,że kot pod kontrolą.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='savahna']No jasne,że nie wstyd, ale jakoś tak nie sądziłam. Że psiaki to wiedziałam, ale myslałam ,że kot pod kontrolą.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kocica jest mojej siostry więc mnie nie słucha nic a nic, kocha mnie tylko rano jak rodzielam śniadanie i jak ona ma ochotę się przytulić , co mam zrobić , ja wolę z nią nie zadzierać , lepiej tańczyć jak kot zagra ;)

Za to pieskie stado nam się chwilowo okresowo powiększyło ;)
Noclegujemy Kumpla, cudownego bezdomniaka szukającego domu . Taki pies to skarb :)
Ha ja złapałem sobie piłkę , ja Bazyleo :smile:

i zaraz wam ucieknę ;-)

słonecznie mi

przywitanie z Benkiem sąsiadem :smile:

taka z nas fajna gromadka :smile:

Posted (edited)

Super te zdjęcia, zwłaszcza pierwsze, gdzie wszystkie ogonki na sztorc :D
Wnioskuję, że rodzina Cię nie zabiła za Kumpla ;)

Edited by Asieq_
literówka
Posted

Rozsyłajcie proszę ...

Psia Szkoła napisał(a):
Moi drodzy,
Jeśli ktoś mieszka w Krakowie i może zabrać tylko na okres mrozów psiaka z Krakowskiego schroniska byłoby fajnie.
"Z związku z panującymi mrozami oraz bardzo niepokojącymi prognozami na najbliższe dni Fundacja Psi Los w porozumieniu z Krakowskim Towarzystwem Opieki nad Zwierzętami zwraca się do Państwa z gorącym apelem o pomoc dla psów przebywających w schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Rybnej 3 w Krakowie.

Podobnie jak w czasie ewakuacji schroniska w czasie powodzi, w maju 2010 roku prosimy Państwa o tymczasowe przygarnięcie psów i zapewnienie im ciepłego schronienia na czas największych mrozów.

Obecna aura jest szczególnie niebezpieczna dla psów starszych i krótkowłosych – nasz apel dotyczy szczególnie tych właśnie psów.

Do krakowskiego schroniska można się zgłaszać od środy
1 lutego 2012 roku od godziny 10:00

Liczymy na Państwa pomoc, mamy nadzieję, że i tym razem krakowianie nie zawiodą czworonogów w potrzebie."

Posted (edited)

Dopiero zauważyłam najnowszego posta! Nie wiesz czy maja FB?

Czy mi się wydaje czy też masz profil na FB - bo gdzie roześlesz to wydarzenie?

Edited by Czoko
Posted

anetta napisał(a):
Hahaha, super :lol::lol::lol:
https://lh5.googleusercontent.com/-gIPHM6cUpHM/TyPgZmcrfdI/AAAAAAAAHRg/_uBSX3bqrOg/s640/P1430529.JPG

Bazyl: "Bianka, no nie wygłupiaj się, on żartował"

Hej anetta , no komentarz rewelacja :)

Asieq_ napisał(a):
Super te zdjęcia, zwłaszcza pierwsze, gdzie wszystkie ogonki na sztorc :D
Wnioskuję, że rodzina Cię nie zabiła za Kumpla ;)

Witam u nas Asia :)
No na szczęście nas nie zabili, a na dodatek będą musieli znowu weekend z Kumplem spędzić , bo z domku niestety nic nie wyszło :(

Czoko napisał(a):
Dopiero zauważyłam najnowszego posta! Nie wiesz czy maja FB?

Czy mi się wydaje czy też masz profil na FB - bo gdzie roześlesz to wydarzenie?

Mają , ja też mam ale coś mi szaleje :( Właśnie zniknęły moje wydarzenia :( Poruszam się tam całkiem po omacku :(
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003396334006&sk=wall

Posted (edited)

Już mam pewne doświadczenie na FB - zarejestrowałam się tam gdy głosowaliśmy w konkursie KrakVetu na Sandomierz wkrótce po powodzi ! Ktoś tam z Mikusiem w avatarku wysłał do Ciebie zaproszenie ;) (ES - 140 znajomych)
Spróbuję poszukać te wydarzenia gdy już będę miała możliwość zobaczenia Twojego profilu !

Edited by Czoko