Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, mam ogromną prośbę o głosowanie w konkursie: http://www.dogomania.pl/threads/217513

Jeśli spodoba Wam się zdjęcie, to byłabym bardzo wdzięczna za głosy na zdjęcie nr 2 - Rudzika z Psiego Anioła, który całe życie służył człowiekowi, a umarł... samotny w schronisku. Nie pozwólmy by podobny los spotkał Kostka - a na niego chciałabym przeznaczyć ewentualną wygraną.

Posted

A dziś u nas piękne słonko i spacer zdjęciowy :)

zmarszczony noseniek

dlaczego ja tu muszę siedzieć jak ja chcę brykać, no ???

no już pozwól mi biec ona już biega ...

no, to jest to co tygryski lubią najbardziej :)

Posted

nie wiem czemu ale wyjątkowo podoba mi się to zdjęcie choć nie powinno ;)

czasem nam się zdarzy patrzeć w jednym kierunku ;)
i to nie koniecznie na panciuncię ;)

buszująca w liściach

i jakże by inaczej

buszujący w liściach ;)

i na koniec małe pozowanko ;)

Posted

[quote name='mariusz pp']Rudzia jak Ty to robisz ,że psiaki tak pozują ,moją trudno namówić, na takie zdjęcia:lol:
A psiaki super, zdjęcia też:lol:

Hmmm nie wiem czy wolno reklamować ale co tam EDUC RC działa cuda, moje psiska za te smaczki zrobią wszystko :) CO nie znaczy że im się to podoba ;) co widać po minkach .
Odkąd mamy educzki to mamy gdzieś 95 % przychodzenia na zawołanie :) Dziś Bazyl przybiegł do mnie , mimo ze zobaczył wielkiego psa z którym oczywiście miał ochotę się pobawić ale że to żarłoczek mały to zawrócił, dobrze że miałam zapas ;)

[quote name='Bonsai']Super! :D
https://lh5.googleusercontent.com/-lHUMeSfhX4w/TtTTBxSBLoI/AAAAAAAAHLg/bIFZ5wtapqw/s640/P1430386.JPG

To akurat niepozowane ;)

Posted

No to żeby za wesoło nie było, Bazyleo ma cały spuchnięty pysio , no przesadzam nie cały ale z jednej strony jakieś dziwactwo się zrobiło :( Chce sobie ryjka wydrapać , własnie wróciliśmy od weta , wygląda na jakąś reakcję alergiczną już mi ręce opadają ...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Psiaki śpią a szalona dzień dobry odpowiada ;)
Tylko czemu szalona ?
Temu,że w szaleńczym tempie bazarki robisz.;);)
Zajrzałam, bo na bazarku przeczytałam o Tobie i Bazylku.:roll:
A jak palec?:razz:

Posted

savahna napisał(a):
Temu,że w szaleńczym tempie bazarki robisz.;);)
Zajrzałam, bo na bazarku przeczytałam o Tobie i Bazylku.:roll:
A jak palec?:razz:

A no jakiś pechowy dzień mieliśmy wczoraj ...
Psie pysio troszkę lepiej , a mój paluch będzie sprawny ale strachu się najadłam ...

Bonsai napisał(a):
No biedny Bazyl... Coś listopad nie był szczęśliwy dla wielu psów z tego co widzę. :shake: zdrówka!

Wam również :)

• 5 weeks later...
Posted

Rudziu czy Ty cos wiesz na temat jakichś specjalnych szelek niewypinek dla dzikusków. Gdzies ktos kiedyś o nich pisał,że sa jakies takie szczególne, pies nie wywinie mimo najszczerszych chęci...:roll:

Posted

Czoko Savahna dziękuję za życzenia :)
U nas zamieszanie od przed Świąt, Bianie wróciło się zapalenie ucha, za nic nie chciało się to dziadostwo leczyć w końcu okazało się że miała jakieś ciało obce w przewodzie słuchowym , najprawdopodobniej jakieś suche źdźbło trawy które zaczęło już się tam rozkładać i narobiło nam troszkę bałaganu . Ale na szczęście jesteśmy już po zabiegu, jutro jeszcze wizyta kontrolna dla potwierdzenia że jest ok ( mam nadzieję ) .
A do tego w poniedziałek we wsi obok Myślenic został znaleziony maluńki 7 kg Gucio z potrzaskaną miednicą , biodrem ogólnie poturbowany chyba przez samochód i do tego pośrutowany przez jakiegoś debila więc jeszcze wycieczki z Guciem-wczoraj miał zabieg, mam nadzieję że za jakiś czas będzie brykał zdrowiutki :)
Jak znajdę tylko chwilę to założę mu wątek na który serdecznie Was zapraszam :)
Nie zapomniałam o Was tylko zakrętu na razie złapać nie mogę ...

Savahna nie wiem nic o specjalnych szelkach , Biana potrafi się wyślizgnąć z każdych ...