Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='savahna']Jejkuuuuu, słodziaczki.:loveu: I smakołyczki przed spaniem.
A one w domu tez w obróżkach czy nie zdążyłaś zdjąć Rudziu?:razz:
Edit:
Zdróweczka Bianusiu.

Po domu też , bo ja nawiedzona jestem , tylko do spania im ściągam ...
Muszą być oznakowane ...

[quote name='ewa gonzales']zdrowenka wszelkiego i radosnego dzionka kazdego dla was cudnosci serdunka psiaczkowe:loveu: Rudziu:loveu:

Hej Ewciu :)

[quote name='mariusz pp'],A co Bazylek taki zamyślony?
Pewno niezadowolony z kosteczki, może liczył na coś lepszego:evil_lol:

Liczył na swoją i Bianki :)

Posted

Całe szczęście:), bo przecież to niemożliwe ,żeby jakies paskudztwa się ciągle do Bianuli przyplątywały.

Dawno nie zaglądałam :oops:, a tu takie piękne zdjęcia:) . Te z psiakami o zachodzie słońca przecudnej urody, a Dunajec zamglony fantastyczny!

Posted

erka napisał(a):
Całe szczęście:), bo przecież to niemożliwe ,żeby jakies paskudztwa się ciągle do Bianuli przyplątywały.

Dawno nie zaglądałam :oops:, a tu takie piękne zdjęcia:) . Te z psiakami o zachodzie słońca przecudnej urody, a Dunajec zamglony fantastyczny!

Erko Miło Cię u nas widzieć :)

Posted

mariusz pp napisał(a):
A co dostała w nagrodę?:lol:

A za co ta nagroda ?

anetta napisał(a):

No uchi mu czasem opadają, pewnie od podgryznia przez Bianeczkę :diabloti:

Posted

mariusz pp napisał(a):
A za to ,że pozwoliła sobie zajrzeć do ucha.:lol:

A za to ;)
No moja Biana to taki typ że zaglądanie do ucha , obcinanie paznokci i wszelkie czynności kosmetyczne same sobie są dla niej nagrodą bo ona to lubi ;)
Dla Bazyla nagrodą są lekarstwa bo to lekoman ;)
Ja świrnięte psy mam :)

Posted

mariusz pp napisał(a):
To masz dobrze:lol:

Właśnie wczoraj , jak pani dr czyściła Bianie ucho wspominałyśmy mojego Wauzika ['] który był za to najbardziej na nie na wetów nastawionym psem, był wielkości Biany a trzeba było 3-4 ludzi, sedalinu , kagańca i nieludzkich akrobacji żeby sobie z nim na stole poradzić ...
Już podczas naszej pierwszej wizyty u weta pani dr śmiała się że Biana jest nagrodą za to co wyczyniał Wauziczek :)

Bazynio jak to facet ;) znosi to wszystko trochę gorzej, ale od maleńkiego był uczony że musi pozwolić ze sobą zrobić wszystko - nie wiedziałam co za byk z niego wyrośnie i wolałam się zabezpieczyć ;) Nie lubi tego całego cyrku ale pozwala na wszystko .
No może po zastrzykach odstawia mały cyrk pt HISTERIA ;)

Posted

Bazynio jako ze już dorosły pies z niego ;) od wczoraj zostaje na cały czas kiedy idziemy do pracy poza klatką . DO tej pory zostawał najdłużej na 3 , 4 godzinki .
No i wczoraj przychodzę cała zestresowana do domu czy mi się psy nie zjadły przypadkiem, a mój cudny dorosły maluniek przyniósł sobie pod drzwi wejściowe moją poduszkę i piżamę , zrobił sobie legowisko z panciowych rzeczy i czekał :evil_lol:
a dziś mimo zamkniętych drzwi do pokoju, zrobił to samo - nauczył się otwierać klamkę , jutro pewnie otworzy sobie z klucza a za tydzień aż się boję :diabloti:

Ale jestem z nich dumna że się nie zjedli ni chałupy nie roznieśli :loveu:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Bazynio jako ze już dorosły pies z niego ;) od wczoraj zostaje na cały czas kiedy idziemy do pracy poza klatką . DO tej pory zostawał najdłużej na 3 , 4 godzinki .
No i wczoraj przychodzę cała zestresowana do domu czy mi się psy nie zjadły przypadkiem, a mój cudny dorosły maluniek przyniósł sobie pod drzwi wejściowe moją poduszkę i piżamę , zrobił sobie legowisko z panciowych rzeczy i czekał :evil_lol:

Jakie to słodkie, urocze!!! :loveu: Zawsze mnie takie coś strasznie wzrusza, jakie mądre, kochane psiska!!! :loveu: