Rudzia-Bianca Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 weszka napisał(a):Zdjęcia! Zdjęcia! Klimatyczne "jelenie" piękne! I parka B&B też oczywiście :) Miło było pooglądać :) Pewnie szybko nowych nie będzie, za oknem szaro i buro ... Quote
savahna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jejkuuuuu, słodziaczki.:loveu: I smakołyczki przed spaniem. A one w domu tez w obróżkach czy nie zdążyłaś zdjąć Rudziu?:razz: Edit: Zdróweczka Bianusiu. Quote
Nadziejka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 zdrowenka wszelkiego i radosnego dzionka kazdego dla was cudnosci serdunka psiaczkowe:loveu: Rudziu:loveu: Quote
mariusz pp Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ,A co Bazylek taki zamyślony? Pewno niezadowolony z kosteczki, może liczył na coś lepszego:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='savahna']Jejkuuuuu, słodziaczki.:loveu: I smakołyczki przed spaniem. A one w domu tez w obróżkach czy nie zdążyłaś zdjąć Rudziu?:razz: Edit: Zdróweczka Bianusiu. Po domu też , bo ja nawiedzona jestem , tylko do spania im ściągam ... Muszą być oznakowane ... [quote name='ewa gonzales']zdrowenka wszelkiego i radosnego dzionka kazdego dla was cudnosci serdunka psiaczkowe:loveu: Rudziu:loveu: Hej Ewciu :) [quote name='mariusz pp'],A co Bazylek taki zamyślony? Pewno niezadowolony z kosteczki, może liczył na coś lepszego:evil_lol: Liczył na swoją i Bianki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [FONT=Book Antiqua]ŚWIĄTECZNY SKLEPIK RUDZI [/FONT][FONT="][FONT=Book Antiqua] zapraszam do 27. 11. 2011r. godz. 23.00 [/FONT][/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Prosimy o kciuki , jedziemy dziś do kontroli z uchem Bianuli. Nie wiem skąd jakieś paskudztwo się jej zrobiło , od wczoraj nie dostaje już maści więc będzie można cytologie zrobić . Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Ufff nadżerka zniknęła :) Quote
erka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Całe szczęście:), bo przecież to niemożliwe ,żeby jakies paskudztwa się ciągle do Bianuli przyplątywały. Dawno nie zaglądałam :oops:, a tu takie piękne zdjęcia:) . Te z psiakami o zachodzie słońca przecudnej urody, a Dunajec zamglony fantastyczny! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 erka napisał(a):Całe szczęście:), bo przecież to niemożliwe ,żeby jakies paskudztwa się ciągle do Bianuli przyplątywały. Dawno nie zaglądałam :oops:, a tu takie piękne zdjęcia:) . Te z psiakami o zachodzie słońca przecudnej urody, a Dunajec zamglony fantastyczny! Erko Miło Cię u nas widzieć :) Quote
anetta Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Coś mu ucho opadło :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-7jplje3cChw/Tr6jSv4Y3dI/AAAAAAAAG_U/aMUHekWlEF4/s640/P1420997.JPG Genialne https://lh6.googleusercontent.com/--qvGFWjihIs/Tr6jD518gwI/AAAAAAAAG-s/-koxbL43bjQ/s640/P1420921.JPG :crazyeye::loveu: Klimat jest. Kiedy te choroby przestaną was nękać??? :mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 mariusz pp napisał(a):A co dostała w nagrodę?:lol: A za co ta nagroda ? anetta napisał(a):Coś mu ucho opadło :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-7jplje3cChw/Tr6jSv4Y3dI/AAAAAAAAG_U/aMUHekWlEF4/s640/P1420997.JPG Genialne https://lh6.googleusercontent.com/--qvGFWjihIs/Tr6jD518gwI/AAAAAAAAG-s/-koxbL43bjQ/s640/P1420921.JPG :crazyeye::loveu: Klimat jest. Kiedy te choroby przestaną was nękać??? :mad: No uchi mu czasem opadają, pewnie od podgryznia przez Bianeczkę :diabloti: Quote
savahna Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):A za co ta nagroda ? Jak to za co?!!! Za nico.....!!! Quote
mariusz pp Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A za to ,że pozwoliła sobie zajrzeć do ucha.:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 mariusz pp napisał(a):A za to ,że pozwoliła sobie zajrzeć do ucha.:lol: A za to ;) No moja Biana to taki typ że zaglądanie do ucha , obcinanie paznokci i wszelkie czynności kosmetyczne same sobie są dla niej nagrodą bo ona to lubi ;) Dla Bazyla nagrodą są lekarstwa bo to lekoman ;) Ja świrnięte psy mam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 mariusz pp napisał(a):To masz dobrze:lol: Właśnie wczoraj , jak pani dr czyściła Bianie ucho wspominałyśmy mojego Wauzika ['] który był za to najbardziej na nie na wetów nastawionym psem, był wielkości Biany a trzeba było 3-4 ludzi, sedalinu , kagańca i nieludzkich akrobacji żeby sobie z nim na stole poradzić ... Już podczas naszej pierwszej wizyty u weta pani dr śmiała się że Biana jest nagrodą za to co wyczyniał Wauziczek :) Bazynio jak to facet ;) znosi to wszystko trochę gorzej, ale od maleńkiego był uczony że musi pozwolić ze sobą zrobić wszystko - nie wiedziałam co za byk z niego wyrośnie i wolałam się zabezpieczyć ;) Nie lubi tego całego cyrku ale pozwala na wszystko . No może po zastrzykach odstawia mały cyrk pt HISTERIA ;) Quote
Czoko Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zawsze mówiłam, że masz świetne i mądre psy! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Czoko napisał(a):Zawsze mówiłam, że masz świetne i mądre psy! Hej Czoko :) Masz rację :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [FONT="][FONT=Book Antiqua]Świąteczny cud- bazarek zaprasza [/FONT] [/FONT] a tam Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Bazynio jako ze już dorosły pies z niego ;) od wczoraj zostaje na cały czas kiedy idziemy do pracy poza klatką . DO tej pory zostawał najdłużej na 3 , 4 godzinki . No i wczoraj przychodzę cała zestresowana do domu czy mi się psy nie zjadły przypadkiem, a mój cudny dorosły maluniek przyniósł sobie pod drzwi wejściowe moją poduszkę i piżamę , zrobił sobie legowisko z panciowych rzeczy i czekał :evil_lol: a dziś mimo zamkniętych drzwi do pokoju, zrobił to samo - nauczył się otwierać klamkę , jutro pewnie otworzy sobie z klucza a za tydzień aż się boję :diabloti: Ale jestem z nich dumna że się nie zjedli ni chałupy nie roznieśli :loveu: Quote
Bonsai Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Bazynio jako ze już dorosły pies z niego ;) od wczoraj zostaje na cały czas kiedy idziemy do pracy poza klatką . DO tej pory zostawał najdłużej na 3 , 4 godzinki . No i wczoraj przychodzę cała zestresowana do domu czy mi się psy nie zjadły przypadkiem, a mój cudny dorosły maluniek przyniósł sobie pod drzwi wejściowe moją poduszkę i piżamę , zrobił sobie legowisko z panciowych rzeczy i czekał :evil_lol: Jakie to słodkie, urocze!!! :loveu: Zawsze mnie takie coś strasznie wzrusza, jakie mądre, kochane psiska!!! :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Bonsai napisał(a):Jakie to słodkie, urocze!!! :loveu: Zawsze mnie takie coś strasznie wzrusza, jakie mądre, kochane psiska!!! :loveu: Mnie też :) Quote
Recommended Posts