Rudzia-Bianca Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Czoko napisał(a): Jak długo trwała cieczka Bianki - ja w piątek wieczorem zauważyłam pierwszą kropelkę. Pozdrawiam serdecznie Ewa Czoko cieczka u Biany trwała pond 5 tygodni :( Eruane napisał(a): Jak warczy na tatę w Twojej obecności, pokaż jej swoje niezadowolenie, również ją zignoruj, odejdź od niej, idź gdzieś z tatą. Musicie zrobić małe przemeblowanie w głowie Biany. :p Ze też sama na to nie wpadłam , dzięki Eruane :) jak Biana się złosci na tatę to ja z nim pod rękę wychodzic będę :) DuDziaczek napisał(a):no to teraz czekamy na fotki :razz: oj z tym mam chwilowy problem w postaci braku czasu ale się postaram , Pimpek napisał(a):http://img86.imageshack.us/img86/9051/p1120321hy1.jpg Ale szaleństwa !:loveu: Przepraszam za długą nieobecność i mówię dobranoc :lol: O tak Biana to wybitnie śniegowa panienka :) Pimpek ciężko ostatnio się dostać na dogo, próbuję od wczoraj i dopiero teraz mi się udało . Pozdrawiam wszystkich , Bianca macha do Was łapką :) Quote
anetta Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witaj Rudzia :multi: Jak ja u was dawno nie byłam...:roll: Jakie foteczki by sie przydały :) Quote
Bewarka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cześć! Śliczny psiak! :loveu: ale po fotki to musiałam się strasznie do tyłu cofać :mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Witam nowego Gościa u nas :) Strasznie śpiący dziś dzień i wieczór , chrapiemy z Bianą od 17 z przerwami na papu :) wpadłyśmy tylko Was pozdrowić i idziemy dalej alulu :) dobranoc Wszystkim Quote
Czoko Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Rudzia-Bianca napisał(a):Czoko cieczka u Biany trwała pond 5 tygodni :( Bianca macha do Was łapką :) Dziękuję więc czeka nas dłuugie pilowanie malej! Jak czuje się Bianeczka? Ostatnio denerwowałaś się o jej zdrowie. Quote
betel Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Rudzia- Bianca pobudka , czekamy na nowe wieści i fotki ( mam nadzieję, że od wczoraj już zdążyłyście sie wyspać):evil_lol: Quote
Magot Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam, śliczną masz sunieczkę:loveu: Wzruszyłam się , czytając jej historię. Pamiętam Rudzię kiedyś z ogłoszeń, super ze przygarnelas jakąs bidę:loveu:;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='betel']Rudzia- Bianca pobudka , czekamy na nowe wieści i fotki ( mam nadzieję, że od wczoraj już zdążyłyście sie wyspać):evil_lol: heh he no spałyśmy długo , to obie lubimy robić najbardziej :) [quote name='Magda:)']Witam, śliczną masz sunieczkę:loveu: Wzruszyłam się , czytając jej historię. Pamiętam Rudzię kiedyś z ogłoszeń, super ze przygarnelas jakąs bidę:loveu:;) Witaj Magdo u nas :) no bida z niej straszna co zresztą zaraz Wam pokażę ;) [quote name='betel']Puk, puk!!! Co tam u Was?????:cool3: a no oprócz tego że jesteśmy ( tzn ja ) zarobione to wszystko u nas w porządku , Biana obchodzi dziś swojego pierwszego Mikołaja :) dostała czerwoną obróżkę i nareszcie przyszła micha w pieski :) Suńka ma dobry humor no chyba że ją męczę w taki właśnie sposób i wtedy gra bidę straszliwą : wiem wiem odbiło nam ale nie mogłam sie powstrzymać - mine ma prawdziwej męczennicy :) no i zaśmiewamy się z tego : http://www.millan.net/funp/100/santadance.html pozdrawiamy gorąco Quote
betel Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale klawy święty Mikołaj, tylko trochę zmartwiony , bo skąd tu wziąć prezenty???? BUZIAKI:loveu: Quote
Fiona.22 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 śliczna ta pani mikołaj :evil_lol: a jaka czapeczka w kropeczki :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Wróciłam wieczorem do domu , otworzyłam bramę żeby wjechać samochodem , do głowy mi nie przyszło ze Biana może być sama w ogródku o takiej godzinie więc jej nie wołałam , wsiadłam z powrotem do auta i nagle widze ślepka mojej psicy wpatrzone w otwartą bramę - nawet nie wyobrażacie sobie mojego strachu , nie miałam pojęcia jak Bianca zareaguje na otwarta bramę bez smyczki , zdążyłam otworzyć drzwi i powiedziałam tylko stój , bałam się czy nie stwierdzi że się boi i ucieknie, czy nie zechce się sama wybrać na spacer - a moja suczyna kochana poszła grzecznie pod drzwi do domu i czekała aż ją wpuszczę . No czyż ona nie jest cudownie mądra :) pozdrawiam wszystkich , mało mnie tu bo w domu wielkie przygoowania na przyjazd Mamci i siostry na święta - Biana pewnie znowu będzie mieć stres wielki znowu obcy dla niej w domu . A z Tatkiem nawet się jakoś dogadują :) juz nie warczą na siebie ale jeszcze nie ma miłości do pana - chociaż bacznie mu się przygląda . dobranoc Quote
betel Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No to same miłe wieści, Bianca super panna. Miłej nocy:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Cześć Betel, właśnie byłam u Was i zazdrościłam gromadki :) Quote
Czoko Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nareszcie wszystko się odwróci i będziemy coraz częściej podziwiać jaka Bianka jest mądra! Serdecznie pozdrawiam Ewa Quote
betel Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzięki za odwiedziny, cieszę się,że podoba Ci się "nasza" psia gromada . Dodam tylko , że choć razem tak miło wygladają to sporo z nimi pracy -szczególnie, gdy na dworze błotko:lol: Całuski :loveu: Quote
Eruane Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tylko się cieszyć. :multi: A co u Czoko? Quote
Bewarka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jak ślicznie wygląda w tej czapuni a la mikołaj :) Quote
betel Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A co tu taka cisza??? Piszcie, co u Was słuchać kobietki:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Meldujemy się :) w ciągłym pedzie stale ale z małymi sukcesami :) Biana przywitała wprawdzie mamcię paniczną ucieczką w głąb ogrodu , ale nie szczekała na nią , nie warczała a po dwóch dniach dała sie pogłaskać mamci , no i tata zyskał w oczach psa jako ten jednak pewniejszy ( bo znany ) niż mama :) jutro kolejny szok bo przylatuje siostra z narzeczonym więc znowu jacyś obcy będą Biance się pod nogami kręcić ale mam nadzieję że jakoś to przezyjemy , suńka robi się coraz bardziej odważna ( no niestety nie w normalnym zakresie , ale już nie reaguje jak nieobliczalny wariat na każdego obcego ) . A pęd wynika z przygotowań do ślubu siostry :) ech się dzieje :) dzięki że do nas zaglądacie , pozdrawiam Was wszystkich i Wasze Zwierzorki też :) dobranoc Quote
Rudzia-Bianca Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kochani Zdrowych Radosnych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnej Atmosfery Miłości i Szczęścia Quote
Recommended Posts