Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czoko napisał(a):

Jak długo trwała cieczka Bianki - ja w piątek wieczorem zauważyłam pierwszą kropelkę.
Pozdrawiam serdecznie Ewa

Czoko cieczka u Biany trwała pond 5 tygodni :(

Eruane napisał(a):
Jak warczy na tatę w Twojej obecności, pokaż jej swoje niezadowolenie, również ją zignoruj, odejdź od niej, idź gdzieś z tatą. Musicie zrobić małe przemeblowanie w głowie Biany. :p

Ze też sama na to nie wpadłam , dzięki Eruane :) jak Biana się złosci na tatę to ja z nim pod rękę wychodzic będę :)

DuDziaczek napisał(a):
no to teraz czekamy na fotki :razz:

oj z tym mam chwilowy problem w postaci braku czasu ale się postaram ,

Pimpek napisał(a):
http://img86.imageshack.us/img86/9051/p1120321hy1.jpg
Ale szaleństwa !:loveu:

Przepraszam za długą nieobecność i mówię dobranoc :lol:

O tak Biana to wybitnie śniegowa panienka :)
Pimpek ciężko ostatnio się dostać na dogo, próbuję od wczoraj i dopiero teraz mi się udało .

Pozdrawiam wszystkich , Bianca macha do Was łapką :)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Czoko cieczka u Biany trwała pond 5 tygodni :(
Bianca macha do Was łapką :)

Dziękuję więc czeka nas dłuugie pilowanie malej!

Jak czuje się Bianeczka? Ostatnio denerwowałaś się o jej zdrowie.

Posted

Witam, śliczną masz sunieczkę:loveu: Wzruszyłam się , czytając jej historię. Pamiętam Rudzię kiedyś z ogłoszeń, super ze przygarnelas jakąs bidę:loveu:;)

Posted

[quote name='betel']Rudzia- Bianca pobudka , czekamy na nowe wieści i fotki ( mam nadzieję, że od wczoraj już zdążyłyście sie wyspać):evil_lol:

heh he no spałyśmy długo , to obie lubimy robić najbardziej :)

[quote name='Magda:)']Witam, śliczną masz sunieczkę:loveu: Wzruszyłam się , czytając jej historię. Pamiętam Rudzię kiedyś z ogłoszeń, super ze przygarnelas jakąs bidę:loveu:;)

Witaj Magdo u nas :) no bida z niej straszna co zresztą zaraz Wam pokażę ;)

[quote name='betel']Puk, puk!!! Co tam u Was?????:cool3:

a no oprócz tego że jesteśmy ( tzn ja ) zarobione to wszystko u nas w porządku , Biana obchodzi dziś swojego pierwszego Mikołaja :) dostała czerwoną obróżkę i nareszcie przyszła micha w pieski :)
Suńka ma dobry humor no chyba że ją męczę w taki właśnie sposób i wtedy gra bidę straszliwą :

wiem wiem odbiło nam ale nie mogłam sie powstrzymać - mine ma prawdziwej męczennicy :)

no i zaśmiewamy się z tego :

http://www.millan.net/funp/100/santadance.html

pozdrawiamy gorąco

Posted

Wróciłam wieczorem do domu , otworzyłam bramę żeby wjechać samochodem , do głowy mi nie przyszło ze Biana może być sama w ogródku o takiej godzinie więc jej nie wołałam , wsiadłam z powrotem do auta i nagle widze ślepka mojej psicy wpatrzone w otwartą bramę - nawet nie wyobrażacie sobie mojego strachu , nie miałam pojęcia jak Bianca zareaguje na otwarta bramę bez smyczki , zdążyłam otworzyć drzwi i powiedziałam tylko stój , bałam się czy nie stwierdzi że się boi i ucieknie, czy nie zechce się sama wybrać na spacer - a moja suczyna kochana poszła grzecznie pod drzwi do domu i czekała aż ją wpuszczę .
No czyż ona nie jest cudownie mądra :)

pozdrawiam wszystkich , mało mnie tu bo w domu wielkie przygoowania na przyjazd Mamci i siostry na święta - Biana pewnie znowu będzie mieć stres wielki znowu obcy dla niej w domu .

A z Tatkiem nawet się jakoś dogadują :) juz nie warczą na siebie ale jeszcze nie ma miłości do pana - chociaż bacznie mu się przygląda .

dobranoc

Posted

Dzięki za odwiedziny, cieszę się,że podoba Ci się "nasza" psia gromada . Dodam tylko , że choć razem tak miło wygladają to sporo z nimi pracy -szczególnie, gdy na dworze błotko:lol: Całuski :loveu:

Posted

Meldujemy się :)
w ciągłym pedzie stale ale z małymi sukcesami :) Biana przywitała wprawdzie mamcię paniczną ucieczką w głąb ogrodu , ale nie szczekała na nią , nie warczała a po dwóch dniach dała sie pogłaskać mamci , no i tata zyskał w oczach psa jako ten jednak pewniejszy ( bo znany ) niż mama :)
jutro kolejny szok bo przylatuje siostra z narzeczonym więc znowu jacyś obcy będą Biance się pod nogami kręcić ale mam nadzieję że jakoś to przezyjemy , suńka robi się coraz bardziej odważna ( no niestety nie w normalnym zakresie , ale już nie reaguje jak nieobliczalny wariat na każdego obcego ) .
A pęd wynika z przygotowań do ślubu siostry :)
ech się dzieje :)
dzięki że do nas zaglądacie , pozdrawiam Was wszystkich i Wasze Zwierzorki też :)
dobranoc