Rudzia-Bianca Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 ZAKŁADKOWY SZAŁ NR III żeby Franek mógł wkrótce na czterech łapach biegać ZAPRASZAM SERDECZNIE http://www.dogomania.pl/threads/210126-ZAK%C5%81ADKOWY-SZA%C5%81-NR-III-pom%C3%B3%C5%BCmy-Frankowi-stan%C4%85%C4%87-na-%C5%82apki-do-1-lipca-ZAPRASZAM?p=17134955#post17134955 Quote
weszka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ale bazarków! Lecę odwiedzać ;) Też mi się bardzo podoba twoje stanowisko pracy :) Lubię takie klimaty :) Nie mówiąc już o tych wspaniałych pomocnikach! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 weszka napisał(a):Ale bazarków! Lecę odwiedzać ;) Też mi się bardzo podoba twoje stanowisko pracy :) Lubię takie klimaty :) Nie mówiąc już o tych wspaniałych pomocnikach! Och pomocnicy to podstawa :) Ukochane moje łotry :) Bazyliszek zupełnie już oszalał przez to moje wolne, wydaje mu się że zawsze tak będzie - śpimy rano długo, cały dzień siedzi w ogródku jest przeszczęśliwy - a od poniedziałku znowu klatka :( Quote
Rudzia-Bianca Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Gdyby ktoś mógł pomóc zapraszamy :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Czoko napisał(a):Meldujemy się! Cześć Czoko :) Wróciłam dziś do pracy po dłuższym wolnym i strasznie mi jest źle i jeszcze mam dyżur do rana pod telefonem buuu ... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Bonsai']Sto lat Bianca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha wyprzedziłaś mnie , pamiętam o Was też :) ale dopiero z pracy wróciłam niedawno i ledwo zdążyłam z Bianą rocznicowy spacer odbyć :) No więc kochani nasi Goście to już 4 nasze wspólne cudowne lata z Bianeczką :) taka była moja Księżniczka kochana jak ją zobaczyłam po raz pierwszy w ogłoszeniu i zakochałam się :loveu::loveu::loveu: Bianulinko szczęście moje bądź ze mną bądź :) Quote
ewelinka_m Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Kolejnych rocznic tak samo cudownych :loveu::loveu::loveu::loveu: i przede wszystkim dużo zdrówka dla Bianuli :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 ewelinka_m napisał(a):Kolejnych rocznic tak samo cudownych :loveu::loveu::loveu::loveu: i przede wszystkim dużo zdrówka dla Bianuli :lol: Dzięki Ewelinko :) Quote
ewatonieja Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 dopiero u Ciebie z tego "kaczątka" wyrósł "łabądek" :) sto lat :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Bonsai napisał(a):Nic dziwnego, że się zakochałaś! :loveu: Prawda :) mariusz pp napisał(a):A w jakim wieku jest na tym zdjęciu? Ok. 5-7 mieś. weci nie mogli sie zdecydować , kieleckie ciotki twierdziły że ok. 3-4 ;) Czoko napisał(a):Sto lat Bianeczko!!! ewatonieja napisał(a):dopiero u Ciebie z tego "kaczątka" wyrósł "łabądek" :) sto lat :) Dziękujemy bardzo :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Serdecznie zapraszam do sklepiku kartkowego w którym można zamówić ręcznie wykonaną kartkę na dowolną okazję do 15 czerwca 2011r. do godz. 23.00 bazarek ma pomóc zebrać pieniądze na pomoc dla Czarka i Kastora -> [FONT=Book Antiqua]ZAMÓW SOBIE KARTKĘ NA DOWOLNĄ OKAZJĘ DLA CZARKA I KASTORA ZAPRASZAM [/FONT] <- Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Bianę użarło jakieś paskudztwo - prawdopodobnie osa lub szerszeń bo łapkę ma pełną wylewów :( Quote
ewelinka_m Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Bianę użarło jakieś paskudztwo - prawdopodobnie osa lub szerszeń bo łapkę ma pełną wylewów :( a to pech...:( jak się teraz czuję bidulka ? :( Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Biana po zastrzyku , lekach i smarowaniu łapki odzyskała humor :) łapcia nawet nie tak strasznie już wygląda , już ma normalną temperaturę tylko znowu ogolona do połowy ;) ( łapkę kilka razy smarował dziś pancio - wyobrażacie sobie moja Biana dała mojemu tacie łapkę do posmarowania no cuda dosłownie :) ) w poniedziałek idziemy skontrolować . Quote
Rudzia-Bianca Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Bianulinek już lepiej, łapka już normalna prawie , ale psisko trochę otumanione jeszcze . Rano jedziemy do kontroli , ale myślę że wszystko jest ok :) A przy okazji ;) Kocyki w psie łapki zapraszają http://www.dogomania.pl/threads/208281-Ekspres-bazarek-do-1-czerwca-kocyki-w-psie-%C5%82apki-na-Kielce-ZAPRASZAM Quote
Rudzia-Bianca Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Dziś dzień z przygodą ;) Wczoraj bawiliśmy się z Bazylem w chowanego w jego klatce i zapomniałam zamknąć boczne drzwiczki . Dziś Tata zamknął go jak zwykle wychodząc do pracy- ja wracam do domu a mój Bazyliszek pod drzwiami szczęśliwy . Trochę mnie pot zimny oblał -pamiętając jego ostatni wyczyn gdy został poza klatką na chwilę ( dziura w drzwiach wejściowych niemal na wylot) ale przeszłam dom- psy całe, krwi nie ma , strat nie ma , wszystkie buty całe Bazyl szczęśliwy śpi leży pod drzwiami na moim swetrze ;) no dzielne moje psisko aż musiałam się pochwalić :) Quote
Dobcia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Dorośleje Ci szczeniaczek ;) Spóźnione, ale szczere życzenia dla Bianeczki!!! :) Aby już biedaczka nie miała takiego pecha, nic jej nie kąsało i nie gryzło a humorek zawsze dopisywał ;) Quote
ewatonieja Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 o widzę, że to popularny motyw :położyć się na jakiejś pańciowej rzeczy, najlepiej świeżo noszonej, mój Dajmon kradnie rajstopy i spodnie dresowe :/ Quote
Recommended Posts