Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale bazarków! Lecę odwiedzać ;)

Też mi się bardzo podoba twoje stanowisko pracy :) Lubię takie klimaty :) Nie mówiąc już o tych wspaniałych pomocnikach!

Posted

weszka napisał(a):
Ale bazarków! Lecę odwiedzać ;)

Też mi się bardzo podoba twoje stanowisko pracy :) Lubię takie klimaty :) Nie mówiąc już o tych wspaniałych pomocnikach!

Och pomocnicy to podstawa :) Ukochane moje łotry :)
Bazyliszek zupełnie już oszalał przez to moje wolne, wydaje mu się że zawsze tak będzie - śpimy rano długo, cały dzień siedzi w ogródku jest przeszczęśliwy - a od poniedziałku znowu klatka :(

Posted

[quote name='Bonsai']Sto lat Bianca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha wyprzedziłaś mnie , pamiętam o Was też :) ale dopiero z pracy wróciłam niedawno i ledwo zdążyłam z Bianą rocznicowy spacer odbyć :)

No więc kochani nasi Goście to już 4 nasze wspólne cudowne lata z Bianeczką :)

taka była moja Księżniczka kochana jak ją zobaczyłam
po raz pierwszy w ogłoszeniu
i
zakochałam się
:loveu::loveu::loveu:

Bianulinko szczęście moje bądź ze mną bądź :)

Posted

Bonsai napisał(a):
Nic dziwnego, że się zakochałaś! :loveu:

Prawda :)
mariusz pp napisał(a):
A w jakim wieku jest na tym zdjęciu?

Ok. 5-7 mieś. weci nie mogli sie zdecydować , kieleckie ciotki twierdziły że ok. 3-4 ;)

Czoko napisał(a):
Sto lat Bianeczko!!!

ewatonieja napisał(a):
dopiero u Ciebie z tego "kaczątka" wyrósł "łabądek" :) sto lat :)

Dziękujemy bardzo :)

Posted

Biana po zastrzyku , lekach i smarowaniu łapki odzyskała humor :) łapcia nawet nie tak strasznie już wygląda , już ma normalną temperaturę tylko znowu ogolona do połowy ;) ( łapkę kilka razy smarował dziś pancio - wyobrażacie sobie moja Biana dała mojemu tacie łapkę do posmarowania no cuda dosłownie :) )
w poniedziałek idziemy skontrolować .

Posted

Dziś dzień z przygodą ;)
Wczoraj bawiliśmy się z Bazylem w chowanego w jego klatce i zapomniałam zamknąć boczne drzwiczki . Dziś Tata zamknął go jak zwykle wychodząc do pracy- ja wracam do domu a mój Bazyliszek pod drzwiami szczęśliwy . Trochę mnie pot zimny oblał -pamiętając jego ostatni wyczyn gdy został poza klatką na chwilę ( dziura w drzwiach wejściowych niemal na wylot) ale przeszłam dom- psy całe, krwi nie ma , strat nie ma , wszystkie buty całe Bazyl szczęśliwy śpi leży pod drzwiami na moim swetrze ;) no dzielne moje psisko aż musiałam się pochwalić :)

Posted

Dorośleje Ci szczeniaczek ;)

Spóźnione, ale szczere życzenia dla Bianeczki!!! :)
Aby już biedaczka nie miała takiego pecha, nic jej nie kąsało i nie gryzło a humorek zawsze dopisywał ;)