Rudzia-Bianca Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='anetta']Bazylku, kiedy ty tak urosłeś? :crazyeye::loveu:[/QUOTE] Codziennie się nad tym zastanawiam - moje maleństwo, takie już duże śmigiem migiem ... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Zapraszam do kartkowego sklepiku otwartego całodobowo do 18 maja 2011r. żeby pomóc bezdomniakom z Kielc http://www.dogomania.pl/threads/207206-Kartkowy-sklepik-hm-kartki-na-r%C3%B3%C5%BCne-okazje-do-18.05-na-Kielce-ZAPRASZAM?p=16816251#post16816251 Quote
Rudzia-Bianca Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='anciaahk']Rudzia, ale cuda zrobiłaś, masz talent![/QUOTE] Ewidentnie to mam fioła - na punkcie lepienia kwiatków :) niedługo wszystko zakwiatkuję :) Quote
anciaahk Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 E tam, jaki to piękny fioł ;) i zupełnie nieszkodliwy. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='anciaahk']E tam, jaki to piękny fioł ;) i zupełnie nieszkodliwy.[/QUOTE] Szkodliwy szkodliwy psy zaniedbane ...;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Bazynio nową kartkę wylepił - już w sklepiku :) Quote
*zaba* Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ale Bazyli smieszny jest :D Tylko sie nie obrazcie hihi Bianeczka jak zawsze sliczniutka. Mam nadzieje, ze uda Ci sie poskromic nieco te panienke. Widac, ze sobie odbija czas, kiedy byla taka calkiem zalekniona. A karteczki robisz cudowne, nie wiem czy to tylko Twoje zdolnosci, czy to ta pomoc tak na wynik koncowy wplywa ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='*zaba*']ale Bazyli smieszny jest :D Tylko sie nie obrazcie hihi [/QUOTE] No jest śmieszniutki nie da się ukryć z żadnej strony, ale przy tym najpiękniejszy i cudny charakter, takie fajne psisko z niego jest :) i Quote
mariusz pp Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Psiaczki zmęczone klejeniem karteczek:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='mariusz pp']Psiaczki zmęczone klejeniem karteczek:evil_lol:[/QUOTE] Dlatego dziś daję im spokój, sama lepić będę ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 -> [FONT=Book Antiqua]PAPIEROWY BAZAREK - UWALNIAMY ROCHA ZZA KRAT [/FONT] <- Jeśli ktoś może podnosić , reklamować, umieścić link w sygnaturze ( wystarczy skopiować ) - ZAPRASZAM :smile: Quote
Czoko Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Małgosiu najbardziej rozkoszny jest ziewający Bazylek!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Czoko']Małgosiu najbardziej rozkoszny jest ziewający Bazylek!!![/QUOTE] A ziewak z niego straszny :) Rano zanim wstanie seria ziewów, wieczorem zanim uśnie to samo a w ciągu dnia też kilka seryjek ;) W zyciu nie widziałam tak ziewajacego psa :) Quote
Dobcia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Zrobił się z Bazylka niezły kawałek psa:lol: Oby tylko jeszcze jego relacje z Bianką udało się ustabilizować:kciuki: ależ piękne te Twoja karteczki:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Dobcia']Zrobił się z Bazylka niezły kawałek psa:lol: Oby tylko jeszcze jego relacje z Bianką udało się ustabilizować:kciuki: ależ piękne te Twoja karteczki:loveu:[/QUOTE] Jak miło Cię Dobciu gościć - szkoda ze ciasta żadnego nie mam :) Ciesze się że karteczki się podoobają :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarki [FONT=Book Antiqua]DZIEŃ MATKI TUŻ TUŻ WRĘCZ MAMIE KARTKĘ [/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] SKLEPIK KARTKOWY [/FONT][/FONT] -> [FONT=Book Antiqua]PAPIEROWY BAZAREK - UWALNIAMY ROCHA ZZA KRAT [/FONT] <- -> [FONT=Book Antiqua]MISZ MASZ DLA KIELC [/FONT] <- Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 To już 4 lata Wauziku kochany ['] Tak uwielbiał spać najbardziej ... Quote
eria Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_oHuqh2PJuJM/TcLDCce0WUI/AAAAAAAAF-0/UVAFtCD56gI/P1400463.JPG stanowisko pracy karteczkowej masz bardzo urocze - chodzi mi o krzesełko i stolik:loveu::loveu: no i nadzorujący Bazyl też cudny :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='eria']https://lh4.googleusercontent.com/_oHuqh2PJuJM/TcLDCce0WUI/AAAAAAAAF-0/UVAFtCD56gI/P1400463.JPG stanowisko pracy karteczkowej masz bardzo urocze - chodzi mi o krzesełko i stolik:loveu::loveu: no i nadzorujący Bazyl też cudny :loveu: A dziękuję :) krzesełko i stolik to stare graty zdobyczne nieudolnie trochę odnowione przeze mnie ale lubię je bardzo :) Quote
anciaahk Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Pamiętasz swojego rudzielca... mój też tak śpi. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 anciaahk napisał(a):Pamiętasz swojego rudzielca... mój też tak śpi. Nie da się zapomnieć ... Nie wiem czemu one wybierają sobie takie niewygodne pozycje ;) łepek na schodach hmmm sama przyjemność ;) Quote
Recommended Posts