taxelina Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Rozumiem :) Takie domowe z lozka tez sa fajne, od razu widac ze je kochacie :) Quote
agata51 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Postaram się przed świętami coś świątecznego wstawić ale nie wiem czy zdążę ... Zdąż, cioteczko! Proszę. Quote
Czoko Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bonsai napisał(a):Choko, a na krakvecie można głosować tylko raz w ogóle czy codziennie raz? Można głosować raz w miesiącu! Niestety jest dalej nieciekawie wręcz sytuacja alarmowa. Betel czy jesteś może na miau albo masz profil naFB? Polubiłam FB i przekonałam się że działa... Bazylek jest większy od Bianusi? Widziałam klonika Bianeczki - jeśli ktoś umiałby zrobić wydarzenie na FB chętnie udostępnię dalej. Widzisz - na chwilę pokonałam dogo i udało mi się zalogować:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 agata51 napisał(a):Zdąż, cioteczko! Proszę. A coś konkretnego byś chciała Ciotuniu ? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Zbliżają się Święta złóż najbliższym życzenia w tradycyjny sposób wysyłając Im kartkę z najpiękniejszymi życzeniami wyjątkowymi bo dzięki zakupowi kartki pomożesz uratować psie życie . Zapraszam na bazarek kartkowy do 1 grudnia 2010r. http://www.dogomania.pl/threads/196949-Coraz-bli%C5%BCej-%C5%9Awi%C4%99ta-ho-ho-ho-do-1-.XII-kartkowo-dla-Kielc-ZAPRASZAM?p=15794821#post15794821 http://www.youtube.com/watch?v=56I9oGNuMWE Quote
mariusz pp Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA CAŁEJ TRÓJKI:multi: Dorota i Mariusz Quote
Rudzia-Bianca Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 mariusz pp napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA CAŁEJ TRÓJKI:multi: Dorota i Mariusz A dziękujemy bardzo świętujemy od rana , tulimy się i cieszymy sobą :) Cudowne są te moje urwisy :) Quote
weszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości, pełnej sakiewki ;), przyjaciół, miłości no i oczywiście radochy z psów i jak najmniej bied. Ściskam cię jak Strzelec Strzelca :) Quote
DuDziaczek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 weszka napisał(a):Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości, pełnej sakiewki ;), przyjaciół, miłości no i oczywiście radochy z psów i jak najmniej bied. Ściskam cię jak Strzelec Strzelca :) Strzelec strzelca zawsze pozna to i strzelec strzelcowi dobrze życzy, jako trzeci strzelec dołączam się do życzeń :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego dla całej ferajny :loveu::loveu::loveu: :new-bday: :BIG::BIG::BIG::BIG: Pewnie świętujesz co??? że tak Cie na dogo nie ma :evil_lol: pewnie... :beerchug:, chyba że samemu :chlup:, może być też w większym gronie... :knajpa: mozna sobie tez przy tym troche pośpiewać :drink1:, oby tylko nie przesadzać... :drinka: a w żadnym wypadku... :drinking: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 weszka napisał(a):Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości, pełnej sakiewki ;), przyjaciół, miłości no i oczywiście radochy z psów i jak najmniej bied. Ściskam cię jak Strzelec Strzelca :) DuDziaczek napisał(a):Strzelec strzelca zawsze pozna to i strzelec strzelcowi dobrze życzy, jako trzeci strzelec dołączam się do życzeń :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego dla całej ferajny :loveu::loveu::loveu: :new-bday: :BIG::BIG::BIG::BIG: Pewnie świętujesz co??? że tak Cie na dogo nie ma :evil_lol: pewnie... :beerchug:, chyba że samemu :chlup:, może być też w większym gronie... :knajpa: mozna sobie tez przy tym troche pośpiewać :drink1:, oby tylko nie przesadzać... :drinka: a w żadnym wypadku... :drinking: Dzięki Kochane :) Już po świętowaniu, ruszam do tworzenia bazarku . Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Miszamszowy bazarek dla psów z Kielc psie legowiska miski psia czapeczka psie smaczki kocie smaczki ... do 11.12.2010r. ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/threads/197226-Psie-legowiska-czapeczka-miski-smaczki-ludzka-po%C5%9Bciel-dla-Kielc-do-11.12-ZAPRASZAMY Quote
gusia1972 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Wszystkiego najlepszego ! :) i już poszłam na bazarek :) Quote
eria Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja spóźniona... Ale i tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Dzięki Wam za życzenia :) spóźnione miłe bo jeszcze`jeden dzień świętowania mam dzięki temu :) Quote
Czoko Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja zawsze jestem spóźniona ups.... Wszystkiego najlepszego! Jak Bazylkowi podoba się śnieg? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Zapraszam na bazarek, oczywiście dla kieleckiego szczeniaka http://www.dogomania.pl/threads/197248-%C5%9Awi%C4%99ta-w-stylu-retro-hand-made-kartki-ozdoby-karnety-na-Psiaczka-do-10.XII Quote
anetta Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Spóźnione. Wszystkiego NAJlepszego :loveu::BIG::drinking::drinking: Bazaylek kawał chłopa :crazyeye: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 agata51 napisał(a):Lecę na bazarki! Widziałąm widziałam - dzięki :) anetta napisał(a):Spóźnione. Wszystkiego NAJlepszego :loveu::BIG::drinking::drinking: Bazaylek kawał chłopa :crazyeye: Dzięki za zyczenia . A Bazyl rośnie i rośnie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Mam już dość, nie wiem czy ja coś źle robię czy moje psy mają takiego strasznego pecha :( Bazyl znowu chory , tym razem znowu jakieś problemy z brzusiem -wymiotuje 3 dzień ponieważ już wszyscy twierdzą że jestem przewrażliwiona i latam z byle czym do weta to odczekałam 2 dni ale nic nie przeszło , do tego otarł sobie albo odmroził jajka i to nie wszystko bo do tego ma znowu zapalenie ucha i gardła . Oszaleję :shake: Biedny jest taki smutny, nie może chodzić bo chyba go jajucha drażnią , nie spał całą noc i ma taką smutną minkę , nic go nie cieszy nawet ukochana piłeczka piszczałka , nawet na nią nie spojrzał . Mój maluszek z ADHD jest taki spokojny że aż żal na niego patrzeć :shake: Do tego dostał obrzydliwy zastrzyk , po którym wpadł w histerię i chciałs obie wygryźć miejsce wstrzyknięcia :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 mariusz pp napisał(a):Biedny psiaczek:shake: Strasznie jest biedny, taki smutny potwornie . Po nim to bardzo widać bo normanie to jest wulkan, szalejąca psia energia , wszędzie go pełno każdego przytuli poliże , poskacze , biega z piłeczką a teraz leży taki smutek psi :placz: Widziałam pw - dobrze że dojechali szczęśliwie ufff Quote
DuDziaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bidaaa :-(:-(:-( o rany.. z tymi jajkami to nieciekawie... to musi byc.. naprawdę dziwne i nieprzyjemne.... :-( chyba czas się ich pozbyć... :roll::eviltong: Trzymam kciuki za biedactwo :calus::thumbs: Na pewno będzie dobrze:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 DuDziaczek napisał(a):Bidaaa :-(:-(:-( o rany.. z tymi jajkami to nieciekawie... to musi byc.. naprawdę dziwne i nieprzyjemne.... :-( chyba czas się ich pozbyć... :roll::eviltong: Trzymam kciuki za biedactwo :calus::thumbs: Na pewno będzie dobrze:loveu: No generalnie to skórka na jajkach jest mocno podrażniona , nie same jajka . A pozbywać się nie będziemy przynajmniej na razie , opór tatowy ;) Quote
Recommended Posts