Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
Choko, a na krakvecie można głosować tylko raz w ogóle czy codziennie raz?

Można głosować raz w miesiącu!
Niestety jest dalej nieciekawie wręcz sytuacja alarmowa.
Betel czy jesteś może na miau albo masz profil naFB? Polubiłam FB i przekonałam się że działa...

Bazylek jest większy od Bianusi?
Widziałam klonika Bianeczki - jeśli ktoś umiałby zrobić wydarzenie na FB chętnie udostępnię dalej.

Widzisz - na chwilę pokonałam dogo i udało mi się zalogować:diabloti:

Posted

Zbliżają się Święta
złóż najbliższym życzenia w tradycyjny sposób wysyłając Im kartkę
z najpiękniejszymi życzeniami
wyjątkowymi
bo dzięki zakupowi kartki pomożesz uratować psie życie .

Zapraszam na bazarek kartkowy do 1 grudnia 2010r.

http://www.dogomania.pl/threads/196949-Coraz-bli%C5%BCej-%C5%9Awi%C4%99ta-ho-ho-ho-do-1-.XII-kartkowo-dla-Kielc-ZAPRASZAM?p=15794821#post15794821

http://www.youtube.com/watch?v=56I9oGNuMWE

Posted

Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości, pełnej sakiewki ;), przyjaciół, miłości no i oczywiście radochy z psów i jak najmniej bied. Ściskam cię jak Strzelec Strzelca :)

Posted

weszka napisał(a):
Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości, pełnej sakiewki ;), przyjaciół, miłości no i oczywiście radochy z psów i jak najmniej bied. Ściskam cię jak Strzelec Strzelca :)

Strzelec strzelca zawsze pozna to i strzelec strzelcowi dobrze życzy, jako trzeci strzelec dołączam się do życzeń :loveu::loveu::loveu:
Wszystkiego najlepszego dla całej ferajny :loveu::loveu::loveu:

:new-bday: :BIG::BIG::BIG::BIG:

Pewnie świętujesz co??? że tak Cie na dogo nie ma :evil_lol:

pewnie... :beerchug:, chyba że samemu :chlup:, może być też w większym gronie... :knajpa: mozna sobie tez przy tym troche pośpiewać :drink1:, oby tylko nie przesadzać... :drinka: a w żadnym wypadku... :drinking:

Posted

weszka napisał(a):

DuDziaczek napisał(a):
Strzelec strzelca zawsze pozna to i strzelec strzelcowi dobrze życzy, jako trzeci strzelec dołączam się do życzeń :loveu::loveu::loveu:
Wszystkiego najlepszego dla całej ferajny :loveu::loveu::loveu:

:new-bday: :BIG::BIG::BIG::BIG:

Pewnie świętujesz co??? że tak Cie na dogo nie ma :evil_lol:

pewnie... :beerchug:, chyba że samemu :chlup:, może być też w większym gronie... :knajpa: mozna sobie tez przy tym troche pośpiewać :drink1:, oby tylko nie przesadzać... :drinka: a w żadnym wypadku... :drinking:

Dzięki Kochane :)
Już po świętowaniu, ruszam do tworzenia bazarku .

Posted

agata51 napisał(a):
Lecę na bazarki!

Widziałąm widziałam - dzięki :)

anetta napisał(a):
Spóźnione.
Wszystkiego NAJlepszego :loveu::BIG::drinking::drinking:

Bazaylek kawał chłopa :crazyeye:

Dzięki za zyczenia . A Bazyl rośnie i rośnie :)

Posted

Mam już dość, nie wiem czy ja coś źle robię czy moje psy mają takiego strasznego pecha :(
Bazyl znowu chory , tym razem znowu jakieś problemy z brzusiem -wymiotuje 3 dzień ponieważ już wszyscy twierdzą że jestem przewrażliwiona i latam z byle czym do weta to odczekałam 2 dni ale nic nie przeszło , do tego otarł sobie albo odmroził jajka i to nie wszystko bo do tego ma znowu zapalenie ucha i gardła .
Oszaleję :shake:
Biedny jest taki smutny, nie może chodzić bo chyba go jajucha drażnią , nie spał całą noc i ma taką smutną minkę , nic go nie cieszy nawet ukochana piłeczka piszczałka , nawet na nią nie spojrzał . Mój maluszek z ADHD jest taki spokojny że aż żal na niego patrzeć :shake:
Do tego dostał obrzydliwy zastrzyk , po którym wpadł w histerię i chciałs obie wygryźć miejsce wstrzyknięcia :shake:

Posted

mariusz pp napisał(a):
Biedny psiaczek:shake:

Strasznie jest biedny, taki smutny potwornie . Po nim to bardzo widać bo normanie to jest wulkan, szalejąca psia energia , wszędzie go pełno każdego przytuli poliże , poskacze , biega z piłeczką a teraz leży taki smutek psi :placz:

Widziałam pw - dobrze że dojechali szczęśliwie ufff

Posted

Bidaaa :-(:-(:-(
o rany.. z tymi jajkami to nieciekawie... to musi byc.. naprawdę dziwne i nieprzyjemne.... :-(
chyba czas się ich pozbyć... :roll::eviltong:
Trzymam kciuki za biedactwo :calus::thumbs: Na pewno będzie dobrze:loveu:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Bidaaa :-(:-(:-(
o rany.. z tymi jajkami to nieciekawie... to musi byc.. naprawdę dziwne i nieprzyjemne.... :-(
chyba czas się ich pozbyć... :roll::eviltong:
Trzymam kciuki za biedactwo :calus::thumbs: Na pewno będzie dobrze:loveu:

No generalnie to skórka na jajkach jest mocno podrażniona , nie same jajka .
A pozbywać się nie będziemy przynajmniej na razie , opór tatowy ;)