Rudzia-Bianca Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 a jak Bazyl pozuje, pancia nie pilnuje Biana zrobiła się na bóstwo , śmierdzące bóstwo :) duecik :) i Bianulka na dobranoc skąpana w popołudniowym słonku już po kąpieli dobranoc , słodkich snów życzymy :) Quote
eria Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 dobrze ,że nie czuć zapachów przez internet! Choć w radiu słyszę ,że w jednej internetowej perfumerii wystarczy przyłożyć nos do monitora i już czuć hahahahah Quote
BBeta Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Zapewniam że szczur nie prawdziwy i do żadnych aktów znęcania nad zwierzętami u mnie w domu nie dochodzi ;) Nie sądzę, żeby jakikolwiek szczur pozwolił sobie na takie traktowanie :diabloti: Psy przed moim uciekają z podkulonym ogonem :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Szybka fotorelacja z porannego spaceru :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Różne minki Bazylinki :) robienie się na bóstwo - cz 2 Dobranoc :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dlaczego nie mogę zmienić tytułu galerii :( ? wie ktoś ? Inne bez problemu się zmieniają a tu nie zmienia się tytuł :( Quote
Rudzia-Bianca Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 QQk napisał(a):Ależ on szybko rośnie :) Za szybko ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 I kolejny wiosenny dzień za nami :) Psiska uwielbiają spacery . Bazyl coraz chętniej wychodzi , bo na początku był troszkę oszołomiony i pchał się na ręce i chciał żeby go nosić . Tera dzielnie maszeruje. Uczymy sie przychodzić na zawołanie, na szczęście mały jest normalnym psem i uwielbia jeść więc dla smaczków jest w stanie wiele zrobić :) Na spacerach przyprawiają co bardziej wrażliwych współspacerowiczów o zawały swoimi zabawami z warczeniem i zębiskami :) Niestety Bazyl uwielbia podjadać nie tylko smaczki na spacerach, zjada wszystko co mu w pysio wpadnie :( taka mała świnka z niego a niestety nasze miejsca spacerowe obfitują w psie przysmaki . Dziś było zapoznawanie ze strumykiem i rzeką , chyba będzie z niego pływak :) podobało mu się choć jeszcze nie pozwalam mu wchodzić do wody , zresztą Bianie też nie ale małpa jedna wykorzystała chwilę mojej nieuwagi i zaliczyła pierwszą kąpiel w lodowatej rzece . Dziś po raz pierwszy Bazyl został w domu poza klatką , po 3 godzinach psy były całe zdrowe nie zagryzione, bez demolki i bez siku na dywanie :) Z sikaniem mamy problem, Bazyl nie potrafi pokazać że chce wyjść, nauczył się przez to zapalenie pęcherza że może sikać w domu na matę i jak nie zdążymy wyjść to idzie w to miejsce gdzie była mata :( Mam nadzieję że uda się mi go tego oduczyć ... No to dość słownego zanudzania , ponudzimy trochę zdjęciami :) uwielbiam te jego zdziwione oczyska :) zapoznanie ze strumykiem Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 i z wielką ;) rzeką Biana po kąpieli moje wielkie psisko :) no czekaj na mnie też się chcę potarzać Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 to nic że macie go już pewnie dość ;) paszczunia Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 i jeszcze kilka :) uwielbiam to zdjęcie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 i jeszcze portrecik :) i parka i kicie na drzewach na dobranoc :) Quote
QQk Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S6vXQ8mvlgI/AAAAAAAADHI/n8imbwsVX2A/P1340620.JPG - ślicznota :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='QQk']http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S6vXQ8mvlgI/AAAAAAAADHI/n8imbwsVX2A/P1340620.JPG - ślicznota :loveu: Dzięki :) Dziś znowu bardzo udany spacer mieliśmy :) I znowu porcja zdjęć :) Bazyl brudnołapek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Bianeczka i Bazyl pędziwiatr :) wypas trzódki :) co dobrego jadłaś :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 a po spacerze żarełko i spanko :) Quote
QQk Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Hej! http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S60yQIPsqUI/AAAAAAAADIk/tEV1zDj1mnU/P1340723.JPG - tak go uchwyciłaś, że wygląda jak kangur ;) http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S60yxU-7jOI/AAAAAAAADJk/buTpiJnKz8M/P1340808.JPG - no, no, miseczka od Berghofa :)) Quote
anetta Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ależ on już duzi :loveu: I bałagan ma na głowie. Quote
*zaba* Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Piekne, piekne zdjecia! Bianeczka slodziutka, Bazyl i te jego uchii hihi. Juz duzy jest, ciekawe jaki bedzie. Ehhh zazdraszczam...Buuu. Ja nie moge TZ-a namowic na drugiego psa. To niesprawiedliwe, ze czlek jest od kogos zalezny... Quote
Recommended Posts