Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a jak Bazyl pozuje, pancia nie pilnuje Biana zrobiła się na bóstwo , śmierdzące bóstwo :)

duecik :)

i Bianulka na dobranoc skąpana w popołudniowym słonku już po kąpieli

dobranoc , słodkich snów życzymy :)

Posted

dobrze ,że nie czuć zapachów przez internet!

Choć w radiu słyszę ,że w jednej internetowej perfumerii wystarczy przyłożyć nos do monitora i już czuć hahahahah

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Zapewniam że szczur nie prawdziwy i do żadnych aktów znęcania nad zwierzętami u mnie w domu nie dochodzi ;)

Nie sądzę, żeby jakikolwiek szczur pozwolił sobie na takie traktowanie :diabloti: Psy przed moim uciekają z podkulonym ogonem :diabloti:

Posted

I kolejny wiosenny dzień za nami :)
Psiska uwielbiają spacery . Bazyl coraz chętniej wychodzi , bo na początku był troszkę oszołomiony i pchał się na ręce i chciał żeby go nosić . Tera dzielnie maszeruje. Uczymy sie przychodzić na zawołanie, na szczęście mały jest normalnym psem i uwielbia jeść więc dla smaczków jest w stanie wiele zrobić :)
Na spacerach przyprawiają co bardziej wrażliwych współspacerowiczów o zawały swoimi zabawami z warczeniem i zębiskami :)

Niestety Bazyl uwielbia podjadać nie tylko smaczki na spacerach, zjada wszystko co mu w pysio wpadnie :( taka mała świnka z niego a niestety nasze miejsca spacerowe obfitują w psie przysmaki .

Dziś było zapoznawanie ze strumykiem i rzeką , chyba będzie z niego pływak :) podobało mu się choć jeszcze nie pozwalam mu wchodzić do wody , zresztą Bianie też nie ale małpa jedna wykorzystała chwilę mojej nieuwagi i zaliczyła pierwszą kąpiel w lodowatej rzece .

Dziś po raz pierwszy Bazyl został w domu poza klatką , po 3 godzinach psy były całe zdrowe nie zagryzione, bez demolki i bez siku na dywanie :)
Z sikaniem mamy problem, Bazyl nie potrafi pokazać że chce wyjść, nauczył się przez to zapalenie pęcherza że może sikać w domu na matę i jak nie zdążymy wyjść to idzie w to miejsce gdzie była mata :( Mam nadzieję że uda się mi go tego oduczyć ...

No to dość słownego zanudzania , ponudzimy trochę zdjęciami :)

uwielbiam te jego zdziwione oczyska :)

zapoznanie ze strumykiem

Posted

Piekne, piekne zdjecia!
Bianeczka slodziutka, Bazyl i te jego uchii hihi. Juz duzy jest, ciekawe jaki bedzie.
Ehhh zazdraszczam...Buuu. Ja nie moge TZ-a namowic na drugiego psa. To niesprawiedliwe, ze czlek jest od kogos zalezny...