weszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bosko razem wyglądają! Tak miało być, przeznaczenie i już :) A jak się spało w wędzonej pościeli hihi ;) ? Quote
anciaahk Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Gosiu na pościeli lepiej smakuje :loveu:. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Sallcia']boże b, boże jaka urocza dwójeczka :loveu: też marzę o drugim psiaku { jak zawsze jestem nie nasycona :D } pupilki się lubią?:D :) Sallciu trzymam kciuki za spełnienie marzenia, ja czekałam kilkanaście lat ;) Biana chyba lubi Bazyla, ale jest zmęczona jego wiecznymi atakami . Mały jest niestrudzony i ma energii za kilka psiaków a Biana raczej nie przyzwyczajona do takiej aktywności . A Bazyl - Bazyl kocha wszystkich .....obgryzać ;) [quote name='QQk']Cześć! Ale ja Ci teraz zazdroszczę!! :)) [quote name='Czoko']Bardzo się ciesze i gratuluję z powodu Bazyla:multi: Widziałam to z opóźnieniem - ferie ale nie mogłam się odezwać bo nic mi nie działa i jestem właściwie tylko na miau a dziś weszłam zmienić banerek i zepsułam sobie podpis:oops: Obydwoje są przecudni:multi: Serdecznie gratuluję:multi: Czoko dziękuję bardzo :) [quote name='*zaba*']http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S3he5kIKY9I/AAAAAAAACyM/mBDX759b8TU/P1330259.JPG Transportowaliscie psa w za malym kontenerku??!! Fe, nie ladnie...:mad: ;) No nie moge, jaki slodziak!!!! :loveu::loveu: http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S3h7Xq-_FhI/AAAAAAAACzE/cXA_1Z_qkBw/P1330413.JPG Żabciu to pies za duży a nie kontenerek za mały ;) [quote name='gusia1972']słodki maluch :) z jakim zacięciem to ucho wcina :) Słodki słodki :) ucho jest mniami mniami ale jeszcze smaczniejsze jest żywe ucho Biany ;) [quote name='weszka']Bosko razem wyglądają! Tak miało być, przeznaczenie i już :) A jak się spało w wędzonej pościeli hihi ;) ? Weszko śmieję się ze mi pies z nieba spadł dosłownie ;) ...a wędzona pościel sprzyja hmmm dziwnym snom ;) [quote name='anciaahk']Gosiu na pościeli lepiej smakuje :loveu:. No czego się nie robi dla swoich szczylków ;) Quote
betel Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Gusia , nie przekupiłam , akcja koszmarna była . Miałam zawozić Lenego do nowego domu, umówiłam się z nowymi jego właścicielami na 19.00 w Krakowie przed 18.00 zbieram się do wyjeżdżania a rodzice oświadczają ze oni Lenego nie oddadzą .... Miałam stresa jak jasna ch...a. musiałam zadzwonić do ludzi którzy przestępowali z nogi na nogę oczekując niecierpliwie od rana na Lenego i powiedzieć im że nie dostaną psa , ja bym mnie na ich miejscu zabiła ...ale nie mogłam im go oddać , gdybym powiedziała tacie że oddaję mu Lenego którego on nie wiedzieć czemu pokochał od razu to nigdy nie zgodziłby mi się na drugiego psa, nie mogłam zmarnować jedynej dla mnie szansy ... Aż mi się oczy spociły. Ale ja pisałam,że tak będzie!!!! Teraz uważj z tymczasami , bo będziesz miała 3 psy jak ja. A tak serio , to bardzo fajnie , bo parka się dużo lepiej chowa:) Quote
Korciaczki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wspaniałe zdjęcia : ) a my też już galerię mamy Quote
anetta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Miejmy jednak nadzieję że tamci państwo się nie zniechęcą i jakiegoś psa wezmą. Czas na zmianę tytułu :multi::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Na nic nie mam czasu stąd cisza u nas. Dziś w nocy Bianeczka miała atak jakiś dziwny, dusiła się , robiłam jej sztuczne oddychanie i jakoś dotrwałyśmy do rana . Znowu zapalenie gardła, tym razem ze szmerami w oskrzelach i znowu wymioty, na szczęście nie tak silne jak ostatnio :( Wszystkie wyniki książkowe podniesiony poziom leukocytów ale wiadomo że przy zapaleniu to norma . Wstenie podejrzenie zapadania się tchawicy lub zadziergania ( chyba tak mówiły wetki ) nagłośni .W razie powtórzenia ataku mamy natychmiast jechać żeby spróbować w czasie ataku zrobić zdjęcie rtg . Znowu antybiotyk, znowu kłucie, znowu leki - tak mi żal straszliwie tej mojej Bianeczki . Jest osłabiona , nie ma ochoty na figle z Bazylem , który nie do końca to rozumie ale stara się nie zaczepiać jej jak zwykle - z różnymi efektami . Jesteśmy wykończone ... betel napisał(a):Aż mi się oczy spociły. Ale ja pisałam,że tak będzie!!!! Teraz uważj z tymczasami , bo będziesz miała 3 psy jak ja. A tak serio , to bardzo fajnie , bo parka się dużo lepiej chowa:) Betelku :) Niestety trzeci pies nie nie ma u mnie najmniejszych szans i trzech to nawet chyba bym już nie chciała ;) Korciaczki napisał(a):Wspaniałe zdjęcia : ) a my też już galerię mamy Korciaczki na pewno niedługo zaglądniemy na razie na nic czasu nie mam :( anetta napisał(a):Miejmy jednak nadzieję że tamci państwo się nie zniechęcą i jakiegoś psa wezmą. Czas na zmianę tytułu :multi::multi: Anetta - nie mogę zmienić tytułu :( Quote
Korciaczki Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Bianko, co się dzieje... nie wygłupiaj się, nie mart Dużej... Kciuki za zdówko Quote
anciaahk Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Biana nie strasz Gosi, co się dzieje mała. Kciuki za szybki powrót do zdrowia trzymamy! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Korciaczki napisał(a):Bianko, co się dzieje... nie wygłupiaj się, nie mart Dużej... Kciuki za zdówko anciaahk napisał(a):Biana nie strasz Gosi, co się dzieje mała. Kciuki za szybki powrót do zdrowia trzymamy! Dzięki za dobre słowo . Biana chyba czuje się lepiej, na szczęście nie miała ataku już więcej , ale jest zmęczona dużo śpi , Bazyl nie bardzo może się połapać co się dzieje i dlaczego nie może z Bianą się bawić . Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Niedzielny poranek u Rudzi :) cdn :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Biana ma się trochę lepiej to szaleje ;) różowe łapeczki :loveu: oddaj :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 zapasiki :) daj mi szybko śniadanie bo go zjem ;) zwiedzanie ogródka [CENTER] To tyle na razie . Biana ma się lepiej, chociaż gardełko chyba ją mocno boli bo śniadanie tylko powąchała. Ale humor jej dopisuje, wróciła ochota na zabawy z Bazylem więc mam wesoło :evil_lol: Quote
anciaahk Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Śmieszny ten mały szpunt :loveu:, pociesznie wygląda. Dobrze, że z Bianusią lepiej. Gosiu, a czy nie jest zazdrosna o Bazyla? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 anciaahk napisał(a):Śmieszny ten mały szpunt :loveu:, pociesznie wygląda. Dobrze, że z Bianusią lepiej. Gosiu, a czy nie jest zazdrosna o Bazyla? Oczywiście że moja rozpieszczona do granic możliwości Biana jest zazdrosna , stąd chyba stałe walki między nimi ;) ale dzielnie w sumie znosi obecność intruza , trochę konkurencji myślę że dobrze jej zrobi :) Mam nadzieję że wszystko między nimi się ułoży i będą zgraną dwójeczką . Quote
betel Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Biedna Biancia , trzymam za nią kciuki. Ale chyba czuje się dziś lepiej , bo na zdjęciach dobrze wygląda. Pozdrówka Quote
Pliszka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dobrze, że Bianka lepiej się już czuje! Życzę królewnie dużo zdrówka i przesyłam uściski dla obu psiaków :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 betel napisał(a):Biedna Biancia , trzymam za nią kciuki. Ale chyba czuje się dziś lepiej , bo na zdjęciach dobrze wygląda. Pozdrówka Hej Betelku :) Na szczęście choróbsko chyba odpuszcza :) ale strachu najadłam się ... Pliszka napisał(a):Dobrze, że Bianka lepiej się już czuje! Życzę królewnie dużo zdrówka i przesyłam uściski dla obu psiaków :) Dzięki za kciuki , na pewno się jeszcze przydadzą . Jutro jedziemy do kontroli z Bazylem , w środę z Bianą - chyba zamieszkam niedługo w gabinecie wet ;) Na dobranoc kilka zdjęć :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Tak tak -słodkie jak śpią ;) Quote
weszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dużo sił i zdrówka Bianeczko! Słodkie zdjęcia pościelowe :) Quote
gusia1972 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jak oni słodko wyglądają :) buziaczki dla obojga ! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Jesteśmy po wizycie u weta . Bazyl generalnie zdrowy, ma jeszcze jakiś intymny ;) stan zapalny więc czeka go niezbyt przyjemnych zabiegów kilka przepłukiwania jego męskości , ale na szczęście już odstawiamy antybiotyk :) Od 3 lutego przybyło 1,1 kg Bazyla - waży już 3,6 kg . Aż się boję co za bydlątko z niego wyrośnie ;) A Biana chyba też ma się lepiej bo szaleje z Bazylem cały dzień :) Quote
Recommended Posts