Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałyśmy podobną sytuację z Szeryfem rudo-białym, szalonym kociakiem. Miał iść do nowego domku, ale znalazł się jeden, jeszcze lepszy... i pojechał, ale do Warszawy. Pierwszy domek jest chyba wciąż obrażony (są to znajomi znajomych). Ale przecież liczy się dobro kota/ zwierzaka, a w W-wce Szeryfiątko jest bardzo, bardzo szczęśliwe. :loveu: Leny, Ty się szczylku ciesz i skacz z radości pod sam sufit, bo masz super dom. Bianco- gratuluacje, a dla Taty serdeczne pozdrowienia :loveu:

Przy okazji...
http://www.dogomania.pl/threads/179843-Mecenas-ciasteczkowy-potwA-r nieśmiało zapraszamy i za ot przepraszamy, ale o Mecenasie była już tu mowa :oops:

Posted

bałam się tu wejść w obawie, że zastanę miliony zdjęć z Twojego raju psiego.. ;) a tu nowych zdjęć nie ma!! podziel się tą radością ;)

http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1t7LFAF4EI/AAAAAAAACW8/5l6DGX0bvLQ/s512/P1320501.JPG Bianca jest obłędna :loveu:

a Lenny..o nim to nie wspomnę, bo już się na ochałam na jego wątku! boooski stwór!

gratuluje powiększenia rodzinki :lol::loveu::loveu:

Posted

Witamu serdecznie w komplecie :)
Dziś pewne zmiany nastąpiły, jako że Leny jest psem taty :evil_lol: a imię Leny nie bardzo mu się podobało to dostał przywilej ochrzczenia swojego psa no i Leny za moją namową został Bazylem :loveu:
więc mam słodkie BB ale nadal nie mogę zmienić tytułu galerii :shake:

[quote name='QQk']Hej!
Ale Ci się udało :)

Oj udało udało :)

[quote name='Korciaczki']Miałyśmy podobną sytuację z Szeryfem rudo-białym, szalonym kociakiem. Miał iść do nowego domku, ale znalazł się jeden, jeszcze lepszy... i pojechał, ale do Warszawy. Pierwszy domek jest chyba wciąż obrażony (są to znajomi znajomych). Ale przecież liczy się dobro kota/ zwierzaka, a w W-wce Szeryfiątko jest bardzo, bardzo szczęśliwe. :loveu: Leny, Ty się szczylku ciesz i skacz z radości pod sam sufit, bo masz super dom. Bianco- gratuluacje, a dla Taty serdeczne pozdrowienia :loveu:

Przy okazji...
http://www.dogomania.pl/threads/179843-Mecenas-ciasteczkowy-potwA-r nieśmiało zapraszamy i za ot przepraszamy, ale o Mecenasie była już tu mowa :oops:

Korciaczki, ja byłam pewna że to najlepszy dom jaki mogłam znaleźć Bazylowi, bez żadnego wahania oddałabym tym ludziom szczeniaka . Kaca moralnego mam do tej pory ale nie mogę skłamać że nie cieszę się z takiego obrotu sprawy ;)

[quote name='ewelinka_m']bałam się tu wejść w obawie, że zastanę miliony zdjęć z Twojego raju psiego.. ;) a tu nowych zdjęć nie ma!! podziel się tą radością ;)

http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1t7LFAF4EI/AAAAAAAACW8/5l6DGX0bvLQ/s512/P1320501.JPG Bianca jest obłędna :loveu:

a Lenny..o nim to nie wspomnę, bo już się na ochałam na jego wątku! boooski stwór!

gratuluje powiększenia rodzinki :lol::loveu::loveu:

Ewelinko, zdjęć to tu jeszcze będzie cała masa .
Nie miałam kiedy ich robić, bo tłumy nawiedzają nasz dom zobaczczyć ten cud co to skruszył serce mego taty :evil_lol:
Bazyl jest bardzo gościnnym psiakiem , uwielbia wszystkich ludzi, uwielbia jeść, spać wariować - ale przede wszystkim wariować :)
Biana ma go czasami serdecznie dość, ucieka przed małym ale po kilku minutach płacze że chce do nas wejść , choć ryzykuje utratą ogona, ucha , sierści :evil_lol:
Ma anielską cierpliwość do niego i jego bandycko ostrych ząbeczków .

Bazyl to wulkan energii, wszędzie go pełno, wszystko musi zobaczyć pierwszy, wszystko musi dotknąć pierwszy i spróbować pierwszy .
Histeryk z niego straszny, nie lubi bardzo zostawać sam - podnosi lament okropny i to na wysokich tonach - dobrze że mieszkamy w domu i sąsiedzi nas nie słyszą bo mało TOZ miałabym na głowie :evil_lol:
Pomału dochodzę do siebie i zaczynam wierzyć że Bazyl jest naprawdę mój i że spełniło się moje największe marzenie :multi::loveu:

No dość zanudzania - pora na zdjęcia - dziś w ograniczonej ilości :diabloti:

Alfabetycznie - najpierw Bazyl :evil_lol:

Posted

Dogo mi trochę szaleje i rozwaliło mi cytaty , więc trochę nie chronologicznie ;)

[quote name='Od-Nowa']mogę napisać tu jak wolisz... ale i tak zdjęć nie ma... :-) :-) :-)
pokaż ten swój raj :-)

Jeszcze będziecie mieć dość tego mojego raju :)

[quote name='weszka']Rudziu witaj w gronie podwójnych psiarzy :) Będą dni że będziesz żałowała że tata się zgodził hihi ale przez większość czasu będzie cudownie i zobaczysz jak to fajnie jak psiarnia jest podwójna :)
A może tej pani zaproponujesz szczeniakczki od missieek - ona ma ich całą masę zawsze a to niedaleko Krakowa.... Można obejrzeć tutaj http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl

Weszko, oby tych dni było jak najmniej :)
Na razie cieszę się obłędnie i mam nadzieję że zawsze tak będzie .
Żal mi tylko troszkę Biany która jest obiektem ataków z każdej strony i jest już zmęczona szczylem , ale znosi to bardzo dzielnie .

Niestety państwo chyba się zniechęcili przeze mnie :(

[quote name='*zaba*']Poprosze o zdjatka!

Żabciu proszę bardzo :)

Nadal alfabetycznie ;)

Posted

[quote name='anetta']Wooow, to fantastyczna wiadomość! :multi::multi: Będziemy mogli oglądać jak rośnie:loveu:

A co z tym państwem z Krk? Byli zawiedzeni? Nie chcą innej bidy?

Państwo byli bardzo zawiedzeni ,naprawdę jest mi Ich bardzo żal ale nie mogłam postąpić inaczej - przekreśliłabym marzenie o drugim psie na zawsze a na samodzielne mieszkanie się nie zanosi więc nie miałam wyboru :(
Mam nadzieję że ci państwo zdecydują się na innego psiaka , chociaż na razie zafundowałam im wielkiego stresa i chyba nie mają ochoty :( nie wiem nie kontaktowałam się już z nimi bo mi wstyd :(

[quote name='ewelinka_m']Rudziu ja Cię proszę zanudzaj nas tak częściej :loveu:
http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S3hesAlJmFI/AAAAAAAACxY/xMTfu5uV2iw/P1330337.JPG

cudowny mały jest i zazdroszczę strasznie zarówno tego psiego raju jak i tym którzy mieli okazję go podziwiać osobiście ;)

[quote name='*zaba*']Jeszcze!! Jeszcze!!
Nadal zazdroszcze, ale ciesze sie z calego serca i czekam na duuuuzo zdjatek!

[quote name='Sallcia']ja też bym chciała jeeeeszcze :loveu:

No Cioteczki same chciałyście ;)

jeszcze się zapodziało z czasów wiecznych przeprowadzek z jednego domu do drugiego :)

Biana po 3 latach przekonała się do suszonego ucha ;)

ciekawe dlaczego :)

Posted

Bardzo się ciesze i gratuluję z powodu Bazyla:multi:
Widziałam to z opóźnieniem - ferie ale nie mogłam się odezwać bo nic mi nie działa i jestem właściwie tylko na miau a dziś weszłam zmienić banerek i zepsułam sobie podpis:oops:

Obydwoje są przecudni:multi: Serdecznie gratuluję:multi: