Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Dii miło Cię widzieć ;) a Leny to tymczasik niestety tylko :([/QUOTE]

Prawie , jak byśmy się widziały ;) a właśnie przeczytałam o Lenym :-(

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
KOCHANE CIOTECZKI I WUJASZKOWIE
OGŁASZAM RADOSNĄ NOWINĘ

LENY ZOSTAJE U MNIE

:loveu::loveu::loveu:

wow !! gratulacje że się udało !! :) jak tate przekupiłaś ? :)

Posted

Gusia , nie przekupiłam , akcja koszmarna była . Miałam zawozić Lenego do nowego domu, umówiłam się z nowymi jego właścicielami na 19.00 w Krakowie przed 18.00 zbieram się do wyjeżdżania a rodzice oświadczają ze oni Lenego nie oddadzą ....
Miałam stresa jak jasna ch...a. musiałam zadzwonić do ludzi którzy przestępowali z nogi na nogę oczekując niecierpliwie od rana na Lenego i powiedzieć im że nie dostaną psa , ja bym mnie na ich miejscu zabiła ...ale nie mogłam im go oddać , gdybym powiedziała tacie że oddaję mu Lenego którego on nie wiedzieć czemu pokochał od razu to nigdy nie zgodziłby mi się na drugiego psa, nie mogłam zmarnować jedynej dla mnie szansy ...

Posted

Rudziu witaj w gronie podwójnych psiarzy :) Będą dni że będziesz żałowała że tata się zgodził hihi ale przez większość czasu będzie cudownie i zobaczysz jak to fajnie jak psiarnia jest podwójna :)
A może tej pani zaproponujesz szczeniakczki od missieek - ona ma ich całą masę zawsze a to niedaleko Krakowa.... Można obejrzeć tutaj http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl