Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepiękne są te Twoje działa.

Ten psiak to chyba w czepku urodzony :evil_lol: Super by było gdyby ta pani go wzięła :multi:

A ta kota taka piękna :loveu::loveu::loveu: Skąd te zdjęcie? Bo tutaj jej nie widziałam :p
Kurcze, a ni emożna jej podkraść i ciachnąća potem zwrócić? :cool3:

Posted

Anetta dziękuję, choć serduszka są szczerze to przyznać musimy wszyscy piękne inaczej ;)

Kocinka pojawiła się u nas w galerii jak szukałyśmy domu jej maluszkom . Chyba w zeszłym roku ale już sama nie pamiętam ;)
Muszę w tym roku to załatwić ...

Posted

O nie nie , żadnych kotów więcej :diabloti:. Ja zdecydowanie psiara jestem . Oczywiście kocham moją Happy ( właściwie siostry nie moją ) ale więcej kotów nie chcę :(
Ta mała jest taką jędzą że mnie skutecznie z kotów wyleczyła .
To taki potwór w słodkiej osłonce ;):evil_lol:

Ale Mecenas boski jest :loveu:

Posted

przepraszam Cioteczki, muszę prosic o pomoc. bardzo pilnie potrzebna:
Moody z Oświęcimia będzie w przyszłym tygodniu operowany, ma w żołądku kapsel, przepukline , źle zrośnięta miednicę, zmiażdzone dwa kręgi i koślawą łapke. oprócz tego ma ogromna wolę życia, podjęliśmy decyzje o ratowaniu pieska :

http://www.dogomania.pl/threads/176798-Moody-z-kapslem-w-A-oA-AE-dku-poA-amany-bA-agamy-pomA-A-cie-ratowaAE-wAE-tek-oA-wiAE-cimski