Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciociu Bianko, zawsze nas tak męcz. Psinka cudna, najbardziej mi się podoba fotka z patyczkiem w strrrasznych zębiskach :).
Jakaż to rzeczka płynie przez Myślenice? Wisła? (nie śmiać się, bo ja nie wiem, gdzie to jest).

Posted

anciaahk napisał(a):
Ciociu Bianko, zawsze nas tak męcz. Psinka cudna, najbardziej mi się podoba fotka z patyczkiem w strrrasznych zębiskach :).
Jakaż to rzeczka płynie przez Myślenice? Wisła? (nie śmiać się, bo ja nie wiem, gdzie to jest).

Ciociu Raba :) Blisko Wisły :)

gusia1972 napisał(a):
ależ ma zębiska :)

Pięknie wyczyszczone :)

Dziś pewnie zdjęć nie będzie bo minus 25 stopni podobno, nie wiem czy nos z domu wystawimy :(

Posted

cudna jest sunieczka rudeczka bianeczka:)

pomysł z podpisywaniem obrozy jest bardzo dobry ale nie daje Ci szans na realizajce. odpowiedzialni opiekunowie dbaja o oznakowanie psa, czipuja, numierkuja lub podpisuja obroze, bo mimo najlepszego pilnowania i wychowania psa, moze sie zdarzyc ze zwieje i zginie gdzies. a tych nieodpowiedzialnych nie nauczysz.

nam sie udalo niesamowicie w sylwestra, kiedy to znaleziony pies okazal sie byc zaczipowany i udalo nam sie znalezc dom...

a pogoda? hm. minus 28 nawet zapowiadają... tragedia dla tych marznących na mrozie. nasze schroniksowe na sczęście dzsiejszej nocy nie zmarzna ale inne????????????????:(

Posted

[quote name='danal1983']cudna jest sunieczka rudeczka bianeczka:)

pomysł z podpisywaniem obrozy jest bardzo dobry ale nie daje Ci szans na realizajce. odpowiedzialni opiekunowie dbaja o oznakowanie psa, czipuja, numierkuja lub podpisuja obroze, bo mimo najlepszego pilnowania i wychowania psa, moze sie zdarzyc ze zwieje i zginie gdzies. a tych nieodpowiedzialnych nie nauczysz.

nam sie udalo niesamowicie w sylwestra, kiedy to znaleziony pies okazal sie byc zaczipowany i udalo nam sie znalezc dom...

a pogoda? hm. minus 28 nawet zapowiadają... tragedia dla tych marznących na mrozie. nasze schroniksowe na sczęście dzsiejszej nocy nie zmarzna ale inne????????????????:(

Nawet nie chcę myśleć o tych wszystkich biedakach na mrozie :(
Super że psisko było zaczipowane :)

[quote name='eria']http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1t7LFAF4EI/AAAAAAAACW8/5l6DGX0bvLQ/s512/P1320501.JPG
a to taki spokojny,kanapowo łóżeczkowy piesek był :D

Hehehe był ;) na spacerze wstępują w nią jej inne wcielenia, aż sama się zaczynam bać ;)

[quote name='Pliszka']Piękna zimowa Bianka :)

Piękna jest zawsze ;) nawet z tymi zębiskami :)

[quote name='QQk']Bry!
http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1t7T_6r22I/AAAAAAAACXk/YvsWP5fgjUI/P1320610.JPG - latająca Bianka :)
http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1t7LFAF4EI/AAAAAAAACW8/5l6DGX0bvLQ/s512/P1320501.JPG - groźna jak sto diabłów
Masz szczęście ze znajdami. Teraz taki fajny border.

QQk - fajny , ale nawet nie wiesz jak się martwię czy mu się nic nie stało :(

[quote name='anetta']Rudzia, powiem tak. Ci co chcią aby jego pies był oznakowany to będzie a reszta będzie mieć w doo co się będzie dziać z jego psem gdy zaginie.

Niesamowite http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1t687-NHhI/AAAAAAAACWE/loTMWe2Jk2M/P1320402.JPG

Anetta , wiele osób nie zdaje sobie sprawy nawet z tego że taka prosta czynność może uratować ich psa, ludzie czasem jak automaty działają jak im powiesz zrób zrobią , jak nie podpowiesz sami na to nie wpadną choć to czynność banalna .
Powiem szczerze że mój poprzedni pies nie był podpisany , zupełnie o tym nie myślałam , jak to on może uciec aż mi zwiał pod płotem przekop zrobił i nawiał .

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):

/ciach
QQk - fajny , ale nawet nie wiesz jak się martwię czy mu się nic nie stało :(

Ty masz dobrą rękę do znajd, Un szybko znalazł swoich, ten też szybko znajdzie

Posted

Uff udało mi się pokonać dogo i znalazłam Waszą Galerię.... za to nie widzę naszej hi, hi, hi...
Widzę ze Bianeczka kocha śnieg przy każdej pogodzie i temperaturze i robicie prześliczne zdjęcia!!!

Posted

Juz poprawilam, bo wlasnie zobaczylam, ze zjadlam R i wyszlo, ze Bianka ma smieci w oczach....
a mialo byc strasznie i miala miec smierc w swych pieknych oczetach ;)