Rudzia-Bianca Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Pliszka']Ale Bianka miała miły weekend :) To niesamowite jak bardzo skorzystała na pobycie tego słodziaka u nas . Taki kumpel to byłaby dla niej szansa na zupełną normalność . [quote name='QQk']Bry! http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFZtwhTzI/AAAAAAAACK4/eZkTm0i6dT4/P1320280.JPG - ale tu cudnie wygląda Moja smutna pysia ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Pliszka']Ale Bianka miała miły weekend :) To niesamowite jak bardzo skorzystała na pobycie tego słodziaka u nas . Taki kumpel to byłaby dla niej szansa na zupełną normalność . [quote name='QQk']Bry! http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFZtwhTzI/AAAAAAAACK4/eZkTm0i6dT4/P1320280.JPG - ale tu cudnie wygląda Moja smutna pysia ;) Quote
anciaahk Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='QQk']Bry! http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFZtwhTzI/AAAAAAAACK4/eZkTm0i6dT4/P1320280.JPG - ale tu cudnie wygląda Kapitalne zdjęcia :). I jaka smutna minka. Wiem, że to żadne pocieszenie, ale najważniejsze, że trafił do domku, wierzę, że ta ucieczka ich czegoś nauczy. Pani która zgubiła naszego znalezionego staruszka Gucia też go nie szukała :(, wierzę, że dlatego, że była starsza, ale jakieś rozczarowanie zostało. Gosiu, pomogłaś mu, to najwazniejsze. Kaskę za bazarek wyślę jutro, dzisiaj miałam urwanie głowy, przepraszam. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Spoko spoko , ja już nad tym nie panuję ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 I portrecik Rokiego na dobranoc - już ostatni więcej jego zdjęć nie mam i Bianeczka :) dobranoc :) Quote
danal1983 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 z ta pania, to...hm przykra sprawa ale dla una to i tak największe szzescie ze sie odnalazla. niestety wiekszosc osób,wlascicieli psow podchodzi do tematu zupelnie inaczej niz my...maniacy...;) Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 o matko! zupełnie jak szkocisko tu wyglada! http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFkvDYJrI/AAAAAAAACLc/b5smrLpIwD4/s512/P1320244.JPG dobrze, że chociaż Unek w domku..eh szkoda tylko, że właściciele jakoś mało się przejęli jego losem....:( Bianula taka szczęśliwa z 2 piesem...cudowny widok. Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 i tu też...a sama skasować nie mogę :angryy::mad: w kazdym razie, mam nadzieję, że do zobaczenia jutro!! :lol: Quote
weszka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ależ Biana miała fajnego kumpla. Przydałby się jej taki na stałe :) Teraz wiesz jak to fajnie mieć 2 psy choć czasem potrafią dać podwójnie w doopę :) Unek taki szkoto-cairn pewnie z jakiejś pseudo "rasowy" - straszliwy słodziak. Oby go lepiej pilnowali bo może nie mieć drugi raz tyle szczęścia, że na Ciebie trafi. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Bianca była dziś na czyszczeniu ząbków , bo już mieliśmy dramat w pysiu . Udało się bez narkozy - moja dzielna suńka pozwoliła zdejmować wielkie kamienisko na żywca i teraz ma piękne białe ząbeczki :) Oby jak najdłużej . [quote name='ewelinka_m']o matko! zupełnie jak szkocisko tu wyglada! http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFkvDYJrI/AAAAAAAACLc/b5smrLpIwD4/s512/P1320244.JPG dobrze, że chociaż Unek w domku..eh szkoda tylko, że właściciele jakoś mało się przejęli jego losem....:( Bianula taka szczęśliwa z 2 piesem...cudowny widok. [quote name='weszka']Ależ Biana miała fajnego kumpla. Przydałby się jej taki na stałe :) Teraz wiesz jak to fajnie mieć 2 psy choć czasem potrafią dać podwójnie w doopę :) Unek taki szkoto-cairn pewnie z jakiejś pseudo "rasowy" - straszliwy słodziak. Oby go lepiej pilnowali bo może nie mieć drugi raz tyle szczęścia, że na Ciebie trafi. Oj tak słodziak z Unka straszliwy, a najśmieszniejsze jest to że to kundliszon pełną gębą , od pokoleń, obok jest jego brat podobno zupełnie inny . Quote
Dobcia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Brawa dla Bianeczki:loveu: Dzielna sunia, teraz może się szeroko uśmiechac:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Na bazarku dla Kielc dodane nowe fanty - serdecznie zapraszam :lol: http://www.dogomania.pl/threads/177552-Karteczkowo-dla-psA-w-z-Kielc-otwarty-do-31-01?p=13876902#post13876902 Quote
Rudzia-Bianca Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Gdyby ktoś przeglądając ogłoszenia widział takiego psiaka Czarno - biały kudłaty , młody błąka się w Myślenicach W Myślenicach na Zarabiu , w okolicy rzeki błąka się taki pies próbowałam go zabrać do domu ale niestety tata wpadł w szał Gdyby ktoś mógł go przechować , albo słyszał że komuś taki pies uciekł pojadę go poszukać i dowiozę . Niestety ja nie mogę go przechować . tel do mnie 602 709 383 Pies jest bardzo miły, ma czerwoną obróżkę, młody, bardzo łagodny , do Bianki bardzo dobrze nastawiony . Wygląda ze komuś uciekł . Nie jest zaniedbany . Na zdjęciu wygląda na dużego a jest trochę tylko większy od Bianki . Quote
*zaba* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Oby szybko sie domek odnalazl. Kopiuje zdjecie, zeby bylo na wierzchu. Ale masz ostatnio przygody, hoho. A na tym zdjeciu widac, ze psy jednak podwijaja jezyk jak pija. http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFjJIKR-I/AAAAAAAACLY/DCyf_nDsxuA/P1320241.JPG Gratulacjie dla dzielnej Bianeczki!!! :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Dzięki Żabciu, wolałabym nie mieć takich przygód :( Najgorsze jest to że nie mam się gdzie z tego domu wyprowadzić ... Quote
anetta Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dobrze że się znalazła ta właścicielka. Szkoda że się nie pofatygowali żeby ogłoszenia porozwieszać :shake: Kurcze, jak jeden znajdzie panią to następny bezdomniak sie pojawia :shake: Ty to masz "szczęście"...Jest bardzo charakterystyczny. Będę czujna ;) Szkoda że tata się nie zgadza na przechowanie go :( Quote
danal1983 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 piękna psina, ale lepsze schronisko niz zamarzniecie, wiec moze go odwieźcie do schronu?? Quote
weszka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Biedak w takie mrozy :( Wstawiłam go na borderowe forum. Może akurat ktoś coś wymyśli... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Dzięki weszko, psisko przecudne . Objechałam i obeszłam okolicę, nie ma go nigdzie . Mam nadzieję że znalazł swój dom albo ktoś go przygarnął. Jutro zrobię znowu obchód . Choć nie daje mi on spokoju bo nie kojarzę takiego ze spacerów ani z okolicy , a spotkałam go niedaleko mojego domu :( Danal - Myślenice mają umowę ze schroniskiem w Nowym Targu- chyba lepiej żeby został na mrozach na wolności niż tam trafił . W Krakowie mi go nie przyjmą bo z Myślenic :( zresztą i tak nie wiem gdzie jest :placz: Mam zamiar przeprowadzić akcję namawiania ludzi do podpisywania obroży psu , nie wiem tylko jak się za to zabrać. Myślałam o ogłoszeniu w lokalnej i ulotkach u weta . Chociaż trzeba dotrzeć do ludzi którzy do weta nie chodzą i gazet nie czytają :( Macie jakieś pomysły jak to zrealizować ? Gdyby to psisko miało nr telefonu na obroży grzałby doopkę w swoim domu a ja nie umierałabym znerwów czy nic mu się nie stało :( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Zdjęcia ze spaceru , najpierw myślenicki koszmar a teraz już tylko Bianeczka :) śnieżny pies myślenicki :) brrrrrrrrr Quote
Rudzia-Bianca Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 a co nie będę Wam żałować ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Szczęście wielkie psa spotkało , pod śniegami znalazła ... Quote
Recommended Posts