Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='QQk']Bry!
http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFZtwhTzI/AAAAAAAACK4/eZkTm0i6dT4/P1320280.JPG - ale tu cudnie wygląda
Kapitalne zdjęcia :). I jaka smutna minka.
Wiem, że to żadne pocieszenie, ale najważniejsze, że trafił do domku, wierzę, że ta ucieczka ich czegoś nauczy. Pani która zgubiła naszego znalezionego staruszka Gucia też go nie szukała :(, wierzę, że dlatego, że była starsza, ale jakieś rozczarowanie zostało.
Gosiu, pomogłaś mu, to najwazniejsze.

Kaskę za bazarek wyślę jutro, dzisiaj miałam urwanie głowy, przepraszam.

Posted

z ta pania, to...hm przykra sprawa ale dla una to i tak największe szzescie ze sie odnalazla. niestety wiekszosc osób,wlascicieli psow podchodzi do tematu zupelnie inaczej niz my...maniacy...;)

Posted

Ależ Biana miała fajnego kumpla. Przydałby się jej taki na stałe :) Teraz wiesz jak to fajnie mieć 2 psy choć czasem potrafią dać podwójnie w doopę :)
Unek taki szkoto-cairn pewnie z jakiejś pseudo "rasowy" - straszliwy słodziak. Oby go lepiej pilnowali bo może nie mieć drugi raz tyle szczęścia, że na Ciebie trafi.

Posted

Bianca była dziś na czyszczeniu ząbków , bo już mieliśmy dramat w pysiu . Udało się bez narkozy - moja dzielna suńka pozwoliła zdejmować wielkie kamienisko na żywca i teraz ma piękne białe ząbeczki :) Oby jak najdłużej .

[quote name='ewelinka_m']o matko!
zupełnie jak szkocisko tu wyglada!
http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1TFkvDYJrI/AAAAAAAACLc/b5smrLpIwD4/s512/P1320244.JPG

dobrze, że chociaż Unek w domku..eh szkoda tylko, że właściciele jakoś mało się przejęli jego losem....:(

Bianula taka szczęśliwa z 2 piesem...cudowny widok.

[quote name='weszka']Ależ Biana miała fajnego kumpla. Przydałby się jej taki na stałe :) Teraz wiesz jak to fajnie mieć 2 psy choć czasem potrafią dać podwójnie w doopę :)
Unek taki szkoto-cairn pewnie z jakiejś pseudo "rasowy" - straszliwy słodziak. Oby go lepiej pilnowali bo może nie mieć drugi raz tyle szczęścia, że na Ciebie trafi.

Oj tak słodziak z Unka straszliwy, a najśmieszniejsze jest to że to kundliszon pełną gębą , od pokoleń, obok jest jego brat podobno zupełnie inny .

Posted

Gdyby ktoś przeglądając ogłoszenia widział takiego psiaka

Czarno - biały kudłaty , młody błąka się w Myślenicach

W Myślenicach na Zarabiu , w okolicy rzeki błąka się taki pies

próbowałam go zabrać do domu ale niestety tata wpadł w szał
Gdyby ktoś mógł go przechować , albo słyszał że komuś taki pies uciekł pojadę go poszukać i dowiozę .
Niestety ja nie mogę go przechować .

tel do mnie 602 709 383

Pies jest bardzo miły, ma czerwoną obróżkę, młody, bardzo łagodny , do Bianki bardzo dobrze nastawiony . Wygląda ze komuś uciekł . Nie jest zaniedbany .

Na zdjęciu wygląda na dużego a jest trochę tylko większy od Bianki .

Posted

Dobrze że się znalazła ta właścicielka. Szkoda że się nie pofatygowali żeby ogłoszenia porozwieszać :shake:

Kurcze, jak jeden znajdzie panią to następny bezdomniak sie pojawia :shake: Ty to masz "szczęście"...Jest bardzo charakterystyczny. Będę czujna ;) Szkoda że tata się nie zgadza na przechowanie go :(

Posted

Dzięki weszko, psisko przecudne .
Objechałam i obeszłam okolicę, nie ma go nigdzie . Mam nadzieję że znalazł swój dom albo ktoś go przygarnął.
Jutro zrobię znowu obchód . Choć nie daje mi on spokoju bo nie kojarzę takiego ze spacerów ani z okolicy , a spotkałam go niedaleko mojego domu :(

Danal - Myślenice mają umowę ze schroniskiem w Nowym Targu- chyba lepiej żeby został na mrozach na wolności niż tam trafił . W Krakowie mi go nie przyjmą bo z Myślenic :( zresztą i tak nie wiem gdzie jest :placz:

Mam zamiar przeprowadzić akcję namawiania ludzi do podpisywania obroży psu , nie wiem tylko jak się za to zabrać. Myślałam o ogłoszeniu w lokalnej i ulotkach u weta .
Chociaż trzeba dotrzeć do ludzi którzy do weta nie chodzą i gazet nie czytają :( Macie jakieś pomysły jak to zrealizować ?

Gdyby to psisko miało nr telefonu na obroży grzałby doopkę w swoim domu a ja nie umierałabym znerwów czy nic mu się nie stało :(