Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff znalazłam Was, zalogowałam się i udało się ujawnić!
Jak tam się wpisuje do petycji - nie wiem - czy moglibyście podpowiedzieć dokładniej?

Posted

Bonsai napisał(a):
A kiedy znów będą jakieś albumiki? :)

Bonsai będą , może uda mi się jeszcze w tym roku . Na razie pomału wracam do normalności i jeszcze kiepsko mi to trochę idzie :( a na albumach trzeba się za bardzo skupić jak na mój obecny stan :(

Posted

Żeby nie było że rzeczywiście nasza galeria to tablica ogłoszeń to pokażę Wam dwa takie cudowne potfory co to mnie z własnego łóżka wygoniły ;)
( sorry za rozbebeszoną pościel , ale one nie potrafią inaczej najpierw demolka później kimono ;) )
A Bazyl ma nowe hobby w trakcie snu łapie w pysio róg kołdry i memła sobie między zębami menda jedna:mad:

ty panciu możesz iść do mojego legowiska :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='*zaba*']Oj to ostatnie zdjatko jakie slodkie!!!
No zazdraszczam i kryc siem z tym nie bedem.

[quote name='Kama & Diana']http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TLrP9SzFkZI/AAAAAAAAE7s/Jr17pkfGbNM/P1380779.JPG jak sobie smacznie śpią :)

[quote name='Bonsai']Ostatnie zdjęcie przeurocze!!!! Podpisuję się pod *zaba* i też zazdraszczam!!

Wiem jak to jest jak ja długo zazdrościłam tak dobrze oczywiście i życzliwie wszystkim co mają dwa psy no i po tylu latach doczekałam się mojego cudu :)
A do tego te maluchy chyba coraz bardziej się lubią i coraz częściej taki obrazek oglądam i wzruszam się jak głupia za każdym razem jak je widzę ech ...

[quote name='DuDziaczek']piekne psice:loveu: nie martw sie lepsze zawalone łóżko, od pustego łóżka ;)

DuDziaczku masz rację i wiem to dlatego robią te łotry :mad:ze mną co chcą a ja się cieszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']O jezu, to jakaś masakra z tymi kluskami... :shake::-(
Shit!

Widziałam dziś baardzo podobnego psiaka do Bianki:cool3: Miał jedynie szczątkowy ogonek.

Masakra to mało powiedziane , wszędzie szczeniaki :(