Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*zaba* napisał(a):
Jaki Bazyl wielki!!
Bianeczka slodka jak zawsze.
W srode mam wolne, to postaram sie ponadrabiac, a tymczasem pozdrowka zostawiam :)

Oj wielki wielki :)
Ja mam urlop to postaram się w końcu obfocić te moje szczęścia :)

• 3 weeks later...
Posted

[URL]http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TC5cEA2fOpI/AAAAAAAAD1w/GkTcbhfQUaQ/P1370145.JPG[/URL]
jaki duży, piękny pies!
Ma pyszczek jak u ON'ka, tylko nóżki krótkie:lol:
A Bianeczka chyba nic się nie zmieniła:loveu:

Posted

Zapuściliśmy strasznie naszą galerię , ale tyle złego ostatnio u mnie się dzieje.
Mimo urlopu i mocnego postanowienia ze będzie cała fura zdjęć mojego raju nie udało mi się zrealizować zamierzeń :(

Bazyl i Biana znowu chorzy , od miesiąca około jesteśmy stale u weta .
Najpierw Bazyla zatruł się lilijkami z ogródka,na szczęście wątroba po jakimś czasie doszła do normy ale za to dziś okazało się że zatkał sobie jelita ( chyba nażarł się żwirku z kuwety kociej - już zamykanej , dostawionej do ściany tak że ledwo kot wchodzi :( ) na szczęście chyba parafina ruszyła do roboty , oby na tym się skończyło.
Bianeczka walczy z zapaleniem gardła - czyli po 6 miesiącach mniej więcej spokoju wszystko wróciło do normy :( a do tego ma zapalenie pochwy :(

Agato jak tylko jakoś się pozbieram to będzie na pewno jeszcze psi album - dam znać :)

Dobciu jak miło Cię widzieć ( czytać ) - zaraz pędzę zobaczyć czy są jakieś newsy od Moreczki :)

• 3 weeks later...
Posted

ewelinka_m napisał(a):
jak tam chorowitki? zdrówka życzę :calus:

Rudzia co to za cudności? :cool3:

Na pytanie o chorowitki nie odpowiadam bo to zwykle źle się kończy jak napiszę że jest ok.

A maleńkie to 5 tygodniowe suczynki, które na początku września przyniosła właścicielka ich matki do uśpienia no ale ...
Mama ma ok 5 kg , to ta sunia na zdjęciach . Ojciec masy podobnej z tym że długowłosy .
Maleńkie szukają domów , na razie jeszcze są przy mamie karmione, ale niedługo sunia idzie na sterylkę i szukamy dziewczynkom domów .

• 2 weeks later...
Posted

anetta napisał(a):
A u was szpital :( :shake:
Zdrówka życzę

I znowu szczylki :-( piękne, tylko żeby domki znalazły...

Anetta tfu tfu za lewe ramię , puk puk w niemalowane i nie wiem co jeszcze , psiska na razie ok :)
Mam nadzieję że uda mi się przywrócić naszej galerii dawną ;) świetność ;) chodzi mi o ilość zdjęć .
Psiska są cudowne, jestem najszczęśliwsza na świecie że mam w końcu dwa psy bo radość z bycia z nimi jest niesamowita , na pewno większa niż podwójna . Bianca zmieniła się nie do poznania, jest szczęśliwym cudownym psiskiem , szczeka na listonosza , normalnie je ,nie chowa się po kątach , wspaniale się razem bawią choć czasem przypomina to raczej zakazane psie walki ale na szczęście krew się nie leje :) , owszem ma swoje strachy i lęki ale to już pikuś przy tym co było . Bazyl jest niesamowicie towarzyskim psiakiem , kocha wszystkich i wszyscy kochają jego , pędzi do wszystkich się przywitać, uwielbia się przytulać i robi przy tym takie maślane oczyska że wszystkich łapie za serducha .
Przez te dwa kundliszony najchętniej nie wychodziłabym nigdzie z domu - to się nazywa kompletne ześwirowanie :)

Posted

Jeśli ześwirowałś, to pozytywnie. Mam nadzieję,że mimo jesiennego chłodu wszyscy będziecie w dobrej kondycji. Buziaki
Ps. A aukcje jak zwykle ciekawe, szczególnie ten Haus :)

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony na utrzymanie
psów z Krzyczek

znajdujących się pod opieką
irenaka.

http://www.dogomania.pl/threads/194099-IKEA-korale-torba-Rembrandt-%C5%9Blub-%29-na-psy-z-Krzyczek-do-15.10-zapraszam