ewelinka_m Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 łoj biedny Bazyluś..mam nadzieję, że po leczniczych kąpielach jest już trochę lepiej ? :razz: Quote
Od-Nowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 no i co się cieszysz tak u Bonsai na blogu :-)... nie ma z czego ;-) nie poznałam tego podrostka!!!! wyraz pyszczka zupełnie mu się odmienił!! w jakim Bazyl jest teraz wieku? cudny chłop! a Bianusia jakby przytyła :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Od-Nowa napisał(a):no i co się cieszysz tak u Bonsai na blogu :-)... nie ma z czego ;-) nie poznałam tego podrostka!!!! wyraz pyszczka zupełnie mu się odmienił!! w jakim Bazyl jest teraz wieku? cudny chłop! a Bianusia jakby przytyła :-) A jak się mam nie cieszyc jakzem się za Tobą Ciotka straszliwie stęskniła , no i jak Cię zobaczyłam to mi się pychol uśmiechnął od razu :):) i musiałam to z siebie wyrzucić :):) coby się ze szczęścia nie udusić :) no dobra dobra juz nie słodzę ;) A Bazyliszek ma ok. 7/8 miesięcy jeszcze pewnie troszkę bandytek podrośnie . A Biana mówisz przytyła, nie nadal 8.300 - 8.600 choć był moment że ważyła 9 kg ale to zaraz na początku jak się Bazyli u nas pojawił - z zazdrości pożerała wszystko . Ewelinko Bazylinek ma sie na szczęście lepiej , już nie ma takich plam , ale nadal się drapie . Jutro czeka nas jeszcze jedna kąpiel . Żal mi go tylko strasznie ze jak to od rzeki to nie będzie mógł tak wariować mój wodny pies :( A jutro na noc przyjeżdża do mnie znowu moja cudna Amber :) szkoda że tylko na noc . Zapraszam na wątek szczeniorków może coś uda się wymyślić ... http://www.dogomania.pl/threads/188673-Krak%C3%B3w-.-Szczeniaczki-ze-smietnika-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-jest-ich-5 muszę sobie zapisać ;) bo chwilowo znika z podpisu . Quote
Bonsai Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ale słodki pokraka! :loveu: :loveu: :loveu: http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TDJODAduxGI/AAAAAAAAD8c/5BJhz2az7IU/P1370394.JPG Quote
Rudzia-Bianca Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Nie mam na nic czasu , wszystko przez tą pracę jak ja bym chciała móc nie pracować :) Maleńka zadomowiła się u mnie , od czwartku sobie bryka po domku i drażni moje psiska . Jest cudowna ale moje potworki jej nie tolerują , zwłaszcza Bianca bo Bazyl to zależy od sytuacji . Dziś była groźna akcja, Biana dostała szału gdy Amber podeszła do niej jak żuła kostkę i moja cudowna, anielska niemal Biana chciała zjeść szzceniaka a do tego dołączył sie Bazyl ( myśląc że Amber zjada jego Bianę ) strachu najadłyśmy się obie z Amber :( Dobrze że są klatki to mała jest bezpieczna, choć ta wredota Biana potrafi siedzieć pod klatką i drzeć ryja na maleńką :( Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu malutkiej . Gdyby ktoś miał siły to proszę o ogłoszenia wymyśliłam krótki tekścik Mam na imię Amber, mam niecałe osiem tygodni, a już razem z czwórką mojego rodzeństwa zostałam wyrzucona na śmieci - a ja wcale śmieciem nie jestem, jestem zdrową , wesołą suczką , która lubi jeść, bawić się , spać , wtulać się w człowieka . Szukam domu , takiego na zawsze , takiego co mnie znowu na śmieci nie wyrzuci Tel. 602 709 383 mail malgorzatarabska@interia.pl i trochę zdjęć maleńkiej [CENTER] Quote
Rudzia-Bianca Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 :loveu: na koniec jeszcze raz zapraszam na ich wątek , http://www.dogomania.pl/threads/188673-Krak%C3%B3w-.-Szczeniaczki-ze-smietnika-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-jest-ich-5/page10?p=15013245#post15013245 Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Ufff co za tydzień . Bazyla chory, zeżarł obrzydliwiec jeden pestkę z brzoskwini , na szczęscie ją zwymiotował ale podrażniłs obie brzusio :( W poniedziałek leżał jak z krzyża zdjęty bez życia, ożywił się gdy wrzeszczał pół godziny po zastrzyku - takiego histeryka to ja jeszcze nie widziałam:evil_lol: Wczoraj odzyskał sprawnosć i humor i APETYT , chyba nawet w domu w kagańcu będzie chodził :mad: Z lepszych wieści - Amber została Ślązaczką :) od dziś mieszka w Katowicach :multi: Quote
anciaahk Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Coś mnie ominęło?? Masz nowego szczeniorka?:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [quote name='anciaahk']Coś mnie ominęło?? Masz nowego szczeniorka?:evil_lol: Na szczęście maleńka Amber już w swoim domku :) ale za to żeby nie było zbyt pięknie Zośka pilnie najpilniej jak można szuka domu :( http://www.dogomania.pl/threads/189310-4-tygodniowa-Zosia-szuka-pilnie-DT-lub-DS-My%C5%9Blenice-k.-Krakowa?p=15048734#post15048734 błagam o pomoc Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Bazyla nadal chory, zrobiliśmy mu badania, ma podrażnioną wątrobę :( na szczęście parametry podniesione nie za wiele ale jednak :( Przypuszczalnie podgryza kwiatki w ogródku małpa jedna :( Quote
ewelinka_m Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Amberka cudowna jest i te różowiutkie podusieńki :loveu::loveu: kochana...jak masz coś do ogłaszania to podsyłaj mi na pw..siądę i ogłoszę :eviltong: bo wątki nie zawsze wszystkie mam czas przelecieć :oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Dzięki Cioteczki :) Bazyla biedniutki :( A Ewelinko chętnie skorzystam z propozycji i jak wymyślę tylko jakiś teks to na dniach można będzie Zośkę ogłaszać bo na szczęście zdrowieje kocica :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Ależ mamy u siebie zaległości i pustki :( Żebyście nie zapomnieli -0 moje dwa śpiochy :) Bazyla na szczeście ma się lepiej , jeszcze tydzień leków i za 3 tygodnie powtórne badania -jeśli nadal tak jak teraz nic się nie będzie już działo . Bianulinek Bazylinek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Kochani Goście nasi , jest szansa zdobyć 500 zł dla Ciotek które m.in uratowały życie mojej Biance - nie trzeba wiele , minutka i uśmiech na twarzy z powodu oglądnięcia pięknych zdjęć :) Wystarczy na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!! zagłosować na zdjęcie andzi69 - zdjęcie nr 92 z Bambim :) Jeśli ktoś może zagłosować dziękujemy bardzo :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Zapraszam serdecznie na bazarki http://www.dogomania.pl/threads/190891-Psie-gad%C5%BCety-i-nie-tylko-dla-Kielc-do-20-sierpnia-godz.-22.00-ZAPRASZAM-%29 dla Kielc do 20 sierpnia 2010r. a tam psie gadżety , jakieś ciuszki i coś dla domu czapka , pies nie jest do sprzedania i żeby Zafir chodzić mógł do 18 sierpnia 2010r. http://www.dogomania.pl/threads/190950-%C5%BBeby-Zafir-chodzi%C4%87-m%C3%B3g%C5%82-do-18-.08-Ry%C5%82ko-Marc-amp-Spencer-hand-made-album-i-kartka?p=15195085#post15195085 Quote
taxelina Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ide zajrzec na Twoje przepiekne prace! Tylko popraw linki bo nie wybieraja sie? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 deer_1987 napisał(a):Ide zajrzec na Twoje przepiekne prace! Tylko popraw linki bo nie wybieraja sie? Tym razem bazarki raczej mało twórcze ;) ale zapraszam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 furciaczek napisał(a):Doberek, milego wieczorka zycze :) Dzięki furciaczku Tobie również :) Kiedyś nadrobię wszystkie zaległości i Was odwiedzę i u siebie zrobię porządek :) Quote
furciaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Dzięki furciaczku Tobie również :) Kiedyś nadrobię wszystkie zaległości i Was odwiedzę i u siebie zrobię porządek :) Oj kochana niema czego nadrabiac :) Ja tu sobie podgladam od czasu do czasu ale nie zawsze sie ma chwile na napisanie :) Quote
Recommended Posts