Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i co się cieszysz tak u Bonsai na blogu :-)...
nie ma z czego ;-)

nie poznałam tego podrostka!!!! wyraz pyszczka zupełnie mu się odmienił!!
w jakim Bazyl jest teraz wieku?
cudny chłop!
a Bianusia jakby przytyła :-)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no i co się cieszysz tak u Bonsai na blogu :-)...
nie ma z czego ;-)

nie poznałam tego podrostka!!!! wyraz pyszczka zupełnie mu się odmienił!!
w jakim Bazyl jest teraz wieku?
cudny chłop!
a Bianusia jakby przytyła :-)

A jak się mam nie cieszyc jakzem się za Tobą Ciotka straszliwie stęskniła , no i jak Cię zobaczyłam to mi się pychol uśmiechnął od razu :):) i musiałam to z siebie wyrzucić :):) coby się ze szczęścia nie udusić :) no dobra dobra juz nie słodzę ;)

A Bazyliszek ma ok. 7/8 miesięcy jeszcze pewnie troszkę bandytek podrośnie .
A Biana mówisz przytyła, nie nadal 8.300 - 8.600 choć był moment że ważyła 9 kg ale to zaraz na początku jak się Bazyli u nas pojawił - z zazdrości pożerała wszystko .

Ewelinko Bazylinek ma sie na szczęście lepiej , już nie ma takich plam , ale nadal się drapie . Jutro czeka nas jeszcze jedna kąpiel . Żal mi go tylko strasznie ze jak to od rzeki to nie będzie mógł tak wariować mój wodny pies :(

A jutro na noc przyjeżdża do mnie znowu moja cudna Amber :) szkoda że tylko na noc .
Zapraszam na wątek szczeniorków może coś uda się wymyślić ...

http://www.dogomania.pl/threads/188673-Krak%C3%B3w-.-Szczeniaczki-ze-smietnika-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-jest-ich-5

muszę sobie zapisać ;) bo chwilowo znika z podpisu .

Posted

Nie mam na nic czasu , wszystko przez tą pracę jak ja bym chciała móc nie pracować :)

Maleńka zadomowiła się u mnie , od czwartku sobie bryka po domku i drażni moje psiska . Jest cudowna ale moje potworki jej nie tolerują , zwłaszcza Bianca bo Bazyl to zależy od sytuacji .

Dziś była groźna akcja, Biana dostała szału gdy Amber podeszła do niej jak żuła kostkę i moja cudowna, anielska niemal Biana chciała zjeść szzceniaka a do tego dołączył sie Bazyl ( myśląc że Amber zjada jego Bianę ) strachu najadłyśmy się obie z Amber :(
Dobrze że są klatki to mała jest bezpieczna, choć ta wredota Biana potrafi siedzieć pod klatką i drzeć ryja na maleńką :(

Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu malutkiej .
Gdyby ktoś miał siły to proszę o ogłoszenia wymyśliłam krótki tekścik

Mam na imię Amber, mam niecałe osiem tygodni, a już razem z czwórką mojego rodzeństwa zostałam wyrzucona na śmieci - a ja wcale śmieciem nie jestem, jestem zdrową , wesołą suczką , która lubi jeść, bawić się , spać , wtulać się w człowieka . Szukam domu , takiego na zawsze , takiego co mnie znowu na śmieci nie wyrzuci
Tel. 602 709 383
mail malgorzatarabska@interia.pl

i trochę zdjęć maleńkiej

[CENTER]

Posted

Ufff co za tydzień .
Bazyla chory, zeżarł obrzydliwiec jeden pestkę z brzoskwini , na szczęscie ją zwymiotował ale podrażniłs obie brzusio :( W poniedziałek leżał jak z krzyża zdjęty bez życia, ożywił się gdy wrzeszczał pół godziny po zastrzyku - takiego histeryka to ja jeszcze nie widziałam:evil_lol:
Wczoraj odzyskał sprawnosć i humor i APETYT , chyba nawet w domu w kagańcu będzie chodził :mad:

Z lepszych wieści - Amber została Ślązaczką :) od dziś mieszka w Katowicach :multi:

Posted

Amberka cudowna jest i te różowiutkie podusieńki :loveu::loveu:

kochana...jak masz coś do ogłaszania to podsyłaj mi na pw..siądę i ogłoszę :eviltong: bo wątki nie zawsze wszystkie mam czas przelecieć :oops:

Posted

Ależ mamy u siebie zaległości i pustki :(
Żebyście nie zapomnieli -0 moje dwa śpiochy :)

Bazyla na szczeście ma się lepiej , jeszcze tydzień leków i za 3 tygodnie powtórne badania -jeśli nadal tak jak teraz nic się nie będzie już działo .

Bianulinek

Bazylinek :)

• 2 weeks later...
Posted

Kochani Goście nasi , jest szansa zdobyć 500 zł dla Ciotek które m.in uratowały życie mojej Biance -
nie trzeba wiele , minutka i uśmiech na twarzy z powodu oglądnięcia pięknych zdjęć :)

Wystarczy na bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!!
zagłosować na zdjęcie andzi69 - zdjęcie nr 92 z Bambim :)
Jeśli ktoś może zagłosować
dziękujemy bardzo :)

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarki

http://www.dogomania.pl/threads/190891-Psie-gad%C5%BCety-i-nie-tylko-dla-Kielc-do-20-sierpnia-godz.-22.00-ZAPRASZAM-%29

dla Kielc do 20 sierpnia 2010r. a tam psie gadżety , jakieś ciuszki i coś dla domu

czapka , pies nie jest do sprzedania

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Dzięki furciaczku Tobie również :) Kiedyś nadrobię wszystkie zaległości i Was odwiedzę i u siebie zrobię porządek :)

Oj kochana niema czego nadrabiac :)
Ja tu sobie podgladam od czasu do czasu ale nie zawsze sie ma chwile na napisanie :)