Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pusia2405 napisał(a):
Bo Rudzie mają to do siebie, że są niezmiernie utalentowane:)

Witam się i czuję, że sporo mnie ominęło...

No troszeczkę , głównie moje szczęście w postaci Bazyla z ADHD :) cieszę się że zaglądnęłaś mimo braku czasu :)
Trzymamy cały czas nieustannie kciuki za Twoją Księżniczkę :)

Posted

No to jestesmy rodzina :diabloti:
A Ty sobie wyobraz, ze nazwali mojego Czarownego Czarusia histerykiem! No skandal poprostu! :mad:

A co u Was slychac?
Ja strasznie zaniedbalam watek Kamczyslawa, trza sie bedzie zebrac i pchnac z lekka do przodu. :razz:

Posted

*zaba* napisał(a):
No to jestesmy rodzina :diabloti:
A Ty sobie wyobraz, ze nazwali mojego Czarownego Czarusia histerykiem! No skandal poprostu! :mad:

A co u Was slychac?
Ja strasznie zaniedbalam watek Kamczyslawa, trza sie bedzie zebrac i pchnac z lekka do przodu. :razz:

Skandal skandal, bić ich :)
A u nas no cóż na nic czasu nie mam, galeria też nam podupadła, zdjęć nie robię a później będę płakać ze nie uwieczniłam szczenięctwa Bazylka , praca dom i jakoś nie mogę zorganizować sobie czasu na nic ...

Posted

No i zwlekłam dziś psiska o 7 rano na spacer, żadna to przyjemność niestety po tej powodzi :( komarów chmara a że jestem alergikiem to nie jest to zbyt wesołe :( psy smutne bo nie mogą pobiegać swobodnie ani tym bardziej pływać , no i jeszcze o takiej godzinie to marudziły że

głodne i śpiące

a pancia kwiatki foci ;)

Bazyla sam bo Biana nie chciała zaspana w roli modelki dziś występować ;)