anciaahk Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca'] Anciaahk uchyl rąbka tajemnicy, pokaż wybrańca :loveu: trzymamy za Was kciuki , kiedy wielki dzień ? Przedstawiam Państwu Karmelka : :loveu: Kiedy? Jeszcze nie wiem, ponieważ piesek jest w schronisku 500km ode mnie. Ale kombinujemy, aby jak najszybciej. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='anciaahk']Przedstawiam Państwu Karmelka : :loveu: Kiedy? Jeszcze nie wiem, ponieważ piesek jest w schronisku 500km ode mnie. Ale kombinujemy, aby jak najszybciej. Kamelku Kamelku ściskamy kciuki żebyś szybciutko trafił do ciepłego domku i kochającej rodzinki , ależ on piękny :loveu::loveu::loveu: i skąd ja znam taką minkę :cool3: Quote
*zaba* Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dobrze,ze Bianeczka ma sie juz lepiej :loveu: O! I tak sie koncza szalenstwa w tym czyms bialym paskudnym :mad: Karmelek sliczny. Moj kamczyslaw tez byl takiej postury,ale ... kiedy to bylo ...??:razz: Quote
anciaahk Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jadę po niego do Mielca za dokładnie 12 dni :loveu:. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Oj ale jestem ślepa - KaRmelek , nie Kamelek :mad: co nie zmienia faktu że śliczna z niego psina :loveu: No to wielkie odliczanie , pamiętam jak ja nie mogłam znaleźć sobie miejca przez trzy dni od momentu kiedy zdecydowałam że Bianca będziemoja do jej przyjazdu do mnie . Żabciu - Biana na szczęście już ma się lepiej , dziś dostała ostatnie dwa zastrzyki i przy ostatnim po raz pierwszy kłapnęła na wetkę zębami :cool3: a po wyjściu z gabinetu napotkałyśmy metrową zaspę no i nie mogłam psicy do auta zagonić bo oczywiście nurkowała , sił do tego psa czasme nie mam :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a po wyjściu z gabinetu napotkałyśmy metrową zaspę no i nie mogłam psicy do auta zagonić bo oczywiście nurkowała , sił do tego psa czasme nie mam :evil_lol: doskonałe :diabloti::diabloti::diabloti: Karmelek śliczny!! ależ byłby to świetny duecik spacerowy z Bianią:loveu: Quote
anetta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Brat Bianki :crazyeye: :lol: :loveu::loveu: Śliczny!! Zdrówka dla rudej. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Zimowe spacery przed choróbskiem Quote
GAPiK Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dużo zdrówka życzę i pozdrawiam serdecznie. Już wiem - ja też uwielbiam bawić się w śniegu. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Wertypolo- dziękujemy z rudzielcem :) i witamy u nas . GAPiK- to niewątpliwie syn i córka :cool3: A u nas zaspy coraz większe :( Quote
GAPiK Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Albo rodzeństwo z różnych ojców. :razz: Quote
betel Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/luty028.jpg?t=1234805620- Biancia ładnie sie komponuje z puszystym śniegiem http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/luty371.jpg?t=1234562548- biedny , ale śliczny - chory smutasek Pozdrawiam:loveu: i życzę zdrowia. Twoja Biancia taki sam cherlaczek jak ja. Możemy sobie podać łapkę. ;) Quote
pusia2405 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 O rany, Bianka gryspko zaliczyła:razz:. Współczuję... Na szczęście już po najgorszym. Życzę zdrówka!! Quote
Czoko Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Chwilowo mi zadziałało Dogo. Zdążyłam nadrobić trochę zaległości i poproszę o wygłaskanie Bianeczki. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/luty028.jpg?t=1234805620- Biancia ładnie sie komponuje z puszystym śniegiem http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/luty371.jpg?t=1234562548- biedny , ale śliczny - chory smutasek Pozdrawiam:loveu: i życzę zdrowia. Twoja Biancia taki sam cherlaczek jak ja. Możemy sobie podać łapkę. ;) Jak tam psie gardziołko , lepiej???? Betetlku chyba wszystkie trzy możemy podać sobie łapki , jak ta zima się nie skończy to nie widzę szans na zdrowie , już od samego patrzenia na metrowe zaspy jestem chora :( Biana już zdrowa , dzis zaliczyłyśmy pierwszy spacer po chorobie , pies niezadowolony bo spacer krótki :mad: O rany, Bianka gryspko zaliczyła:razz:. Współczuję... Na szczęście już po najgorszym. Życzę zdrówka!! Dziękujemy Pusia na szczeście już dobrze humor wrócił i pojawił się wilczy apetyt u psa :evil_lol: Chwilowo mi zadziałało Dogo. Zdążyłam nadrobić trochę zaległości i poproszę o wygłaskanie Bianeczki. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Choco jak Cię dawno nie było, mnie dogo też ostatnio nawala , zaloguje mnie i wywala a później nic się nie chce otworzyć :angryy: Biana wygłaskana , pozdrawiamy również. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Kolejne zdjecia śniegonura myśłenickiego . ( kolorki mi śniegu się przekłamały ale cóż darujecie mi no nie ) aj łapka mi zamarza ale co tam już widać patyczek :evil_lol: zdjęcia sprzed choróbska, dziś nie miałyśmy aparatu, bo ciężko się tej ilości śniegu z psem i aparatem przeciskać, spacer nudny bez rycia , bo zaspy takie że nawet Biana respekt poczuła i drepcze ścieżką . Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 ciąg dalszy polowaniana patyczek :evil_lol: Quote
anciaahk Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jaka jestem śliczna i zaśnieżona:loveu:. Pozdrowionka i mizianki z nieco mniej zaśnieżonych Mazur. Quote
anetta Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Mówisz że respekt poczuła...? :evil_lol: To faktycznie duuuuuże zaspy macie :cool3: :loveu::loveu: Quote
betel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/luty125.jpg?t=1235225521 - ale ładny lisek. Jak widać Biancia jest innego zadnia na temat śniegu niż Ty:evil_lol: Pozdrówka Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Jaka jestem śliczna i zaśnieżona:loveu:. Pozdrowionka i mizianki z nieco mniej zaśnieżonych Mazur. Anciaahk - dziękujemy , kiedy wielki dzień ? Przygotowania pełną parą ? Już się nie mogę doczekać zdjeć z nowego domku Karmelka :loveu: i jego zadowolonej minki . Mówisz że respekt poczuła...? :evil_lol: To faktycznie duuuuuże zaspy macie :cool3: :loveu::loveu: Czasem się jej zdarzy :evil_lol: Jak widać Biancia jest innego zadnia na temat śniegu niż Ty:evil_lol: Pozdrówka Zdecydowanie ta sprawa nas różni :cool3: Trochę naszych terenów spacerowych jeszcze przed kompletnym zasypaniem Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Mordula moja ukochana :loveu: oczywiście znowu w tym syfie cała :evil_lol: koniec na dzisiaj . Miłej niedzieli wszystkim :roll: Quote
Recommended Posts