Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']
Anciaahk uchyl rąbka tajemnicy, pokaż wybrańca :loveu: trzymamy za Was kciuki , kiedy wielki dzień ?

Przedstawiam Państwu Karmelka :

:loveu:

Kiedy? Jeszcze nie wiem, ponieważ piesek jest w schronisku 500km ode mnie. Ale kombinujemy, aby jak najszybciej.

Posted

[quote name='anciaahk']Przedstawiam Państwu Karmelka :

:loveu:

Kiedy? Jeszcze nie wiem, ponieważ piesek jest w schronisku 500km ode mnie. Ale kombinujemy, aby jak najszybciej.

Kamelku Kamelku ściskamy kciuki żebyś szybciutko trafił do ciepłego domku i kochającej rodzinki ,

ależ on piękny :loveu::loveu::loveu: i skąd ja znam taką minkę :cool3:

Posted

Dobrze,ze Bianeczka ma sie juz lepiej :loveu:
O! I tak sie koncza szalenstwa w tym czyms bialym paskudnym :mad:

Karmelek sliczny.
Moj kamczyslaw tez byl takiej postury,ale ... kiedy to bylo ...??:razz:

Posted

Oj ale jestem ślepa - KaRmelek , nie Kamelek :mad: co nie zmienia faktu że śliczna z niego psina :loveu:
No to wielkie odliczanie , pamiętam jak ja nie mogłam znaleźć sobie miejca przez trzy dni od momentu kiedy zdecydowałam że Bianca będziemoja do jej przyjazdu do mnie .

Żabciu - Biana na szczęście już ma się lepiej , dziś dostała ostatnie dwa zastrzyki i przy ostatnim po raz pierwszy kłapnęła na wetkę zębami :cool3:
a po wyjściu z gabinetu napotkałyśmy metrową zaspę no i nie mogłam psicy do auta zagonić bo oczywiście nurkowała , sił do tego psa czasme nie mam :evil_lol:

Posted

a po wyjściu z gabinetu napotkałyśmy metrową zaspę no i nie mogłam psicy do auta zagonić bo oczywiście nurkowała , sił do tego psa czasme nie mam :evil_lol:

doskonałe :diabloti::diabloti::diabloti:

Karmelek śliczny!! ależ byłby to świetny duecik spacerowy z Bianią:loveu:

Posted

http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/luty028.jpg?t=1234805620- Biancia ładnie sie komponuje z puszystym śniegiem
http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/luty371.jpg?t=1234562548- biedny , ale śliczny - chory smutasek

Pozdrawiam:loveu: i życzę zdrowia. Twoja Biancia taki sam cherlaczek jak ja. Możemy sobie podać łapkę. ;)

Jak tam psie gardziołko , lepiej????

Betetlku chyba wszystkie trzy możemy podać sobie łapki , jak ta zima się nie skończy to nie widzę szans na zdrowie , już od samego patrzenia na metrowe zaspy jestem chora :(
Biana już zdrowa , dzis zaliczyłyśmy pierwszy spacer po chorobie , pies niezadowolony bo spacer krótki :mad:

O rany, Bianka gryspko zaliczyła:razz:. Współczuję...
Na szczęście już po najgorszym. Życzę zdrówka!!

Dziękujemy Pusia na szczeście już dobrze humor wrócił i pojawił się wilczy apetyt u psa :evil_lol:

Chwilowo mi zadziałało Dogo. Zdążyłam nadrobić trochę zaległości i poproszę o wygłaskanie Bianeczki.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

Choco jak Cię dawno nie było, mnie dogo też ostatnio nawala , zaloguje mnie i wywala a później nic się nie chce otworzyć :angryy:
Biana wygłaskana , pozdrawiamy również.

Posted

Kolejne zdjecia śniegonura myśłenickiego . ( kolorki mi śniegu się przekłamały ale cóż darujecie mi no nie )

aj łapka mi zamarza

ale co tam już widać patyczek :evil_lol:

zdjęcia sprzed choróbska, dziś nie miałyśmy aparatu, bo ciężko się tej ilości śniegu z psem i aparatem przeciskać, spacer nudny bez rycia , bo zaspy takie że nawet Biana respekt poczuła i drepcze ścieżką .

Posted

Jaka jestem śliczna i zaśnieżona:loveu:. Pozdrowionka i mizianki z nieco mniej zaśnieżonych Mazur.

Anciaahk - dziękujemy , kiedy wielki dzień ? Przygotowania pełną parą ? Już się nie mogę doczekać zdjeć z nowego domku Karmelka :loveu: i jego zadowolonej minki .

Mówisz że respekt poczuła...? :evil_lol: To faktycznie duuuuuże zaspy macie :cool3:

:loveu::loveu:

Czasem się jej zdarzy :evil_lol:

Jak widać Biancia jest innego zadnia na temat śniegu niż Ty:evil_lol: Pozdrówka

Zdecydowanie ta sprawa nas różni :cool3:

Trochę naszych terenów spacerowych jeszcze przed kompletnym zasypaniem