Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja widzę wszystkie :loveu::multi: Kurcze...u Was śnieg jest jakiś taki piękniejszy:cool3: u nas już nie ma i chyba sie nawróce i zaczne modlić żeby już tej wiosny śniegu nie było :evil_lol:
Dzielna dziewczynka z Biany ;)takiego olbrzyma zaakceptowala, chociaż na chwilę. Wszystko zmierza w dobrym kierunku :lol::loveu:

Posted

Hej!
To u Was nadal tyle śniegu?? U nas szaro, buro i bleee:angryy:.

Bianeczka to chyba nie uciekła, tylko chciała się ganiać, a że nowy kumpel nie mrawy, to wyszło, że zwiała:lol:.

Posted

Bardzo przypomina mi moją sunię, 15-letnią, z którą pożegnałam się w piątek :placz:.
Teraz też przeszukuję portale, by znaleźć podobną psinkę.
Jest cudna, kochaj ją mocno.

Posted

ale to nie moja zasługa tylko fotogenicznej suni

Dobra, dobra, Ty się Bianką nie zakrywaj :cool3:

Jak ona wyniuchała tego patola spod śniegu. Skubana :lol::lol:

:crazyeye: Piękne :loveu:

Posted

Pracowałam w weekend stad takie braki towarzyskie, ale wybaczycie nam :)

Przekupię zdjęciami Bianuli jeszcze w zimowych krajobrazach ( tak tak topi się to paskudztwo ) .

[quote name='eria']ja widzę wszystkie :loveu::multi: Kurcze...u Was śnieg jest jakiś taki piękniejszy:cool3: u nas już nie ma i chyba sie nawróce i zaczne modlić żeby już tej wiosny śniegu nie było :evil_lol:
Dzielna dziewczynka z Biany ;)takiego olbrzyma zaakceptowala, chociaż na chwilę. Wszystko zmierza w dobrym kierunku :lol::loveu:

O tak dzielna była moja psina, ale nagle dała nogę ( łapę ) i koniec od tego czasu znowu omijamy psy szerokim łukiem :oops:
Ale pomalutku, jak piszesz pierwszy krok już mamy za sobą , teraz musi byc już lepiej :lol:

[quote name='*zaba*']Ja tam sie zima nie zachwycam i zachwycac nie bede.
Natomiast Bianeczka!!! O!!! tu jest sie kim zachwycac!!!

Zabciu kochana , prawda ze zima nie do zachwycania :loveu:

[quote name='Dobcia ']Piękna zima
a u mnie ciepło, słoneczko... dziś letnie buty na spacer zabieram, bo w zimowych za ciepło:roll:
http://i581.photobucket.com/albums/s...g?t=1233698452
brawo dla Bianeczki!!! Dzielna sunia:multi:

No jeśli letnie buty to powód do narzekania to ja już siedzę cicho marząc w kąciku o japoneczkach :razz:
Sunia dzielna chwilowo :evil_lol:

[quote name=' pusia2405 ']Hej!
To u Was nadal tyle śniegu?? U nas szaro, buro i bleee:angryy:.

Bianeczka to chyba nie uciekła, tylko chciała się ganiać, a że nowy kumpel nie mrawy, to wyszło, że zwiała:lol:.

Pusia , witaj znowu :)
A wiesz że na to nie wpadłam , ze to nie Biana dzika tylko kumpel niemrota :evil_lol:

[quote name='anciaahk ']
bianca
Bardzo przypomina mi moją sunię, 15-letnią, z którą pożegnałam się w piątek :placz:.
Teraz też przeszukuję portale, by znaleźć podobną psinkę.
Jest cudna, kochaj ją mocno.

Anciaahk, strasznie mi przykro :(
Podobną pisnkę pokazywała ostatnio OdNowka , bidę szukającą domku i jeszcze gdzieś widziałam zaraz poszukam , może to będzie miłość od pierwszego wejrzenia .

A Bianę kocham najmocniej na świecie :loveu:

[quote name='anetta']Dobra, dobra, Ty się Bianką nie zakrywaj :cool3:

Jak ona wyniuchała tego patola spod śniegu. Skubana :lol::lol:

:crazyeye: Piękne :loveu:

Dziękuję :oops:

Ma se nochala psinka :crazyeye: jak ona to zrobiła tez nie wiem , bo śniegu to było prawie po kolana .

Zaraz będą zdjęcia ( mam nadzieję :cool3:)

Posted

ha! teraz się cofnęłam i obejrzałam te zimowe krajobrazy :multi::loveu: były wreszcie na swoim miejscu. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
co do ostatniej serii, rzeczywiście komentarz jest zbędny :cool3: po prostu wielka radość i szczęście :lol:

Posted

Znowu nas zasypało , ja już marzę o wiośnie o ciepełku o nieprzemoczonych butach o głowie bez czapki :placz::placz:

Betel - nie wiem skąd , nie wiem za co nas tak zasypują :(

OdNowa - no świropies śniegowy i tyle :evil_lol:

Eria - ja też :loveu::cool3:

Dobcia - noż niczym niczym, wyciągam cierpliwie :evil_lol:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Znowu nas zasypało , ja już marzę o wiośnie o ciepełku o nieprzemoczonych butach o głowie bez czapki :placz::placz:

łączę się w bólu :placz: sypie od tygodnia bez przerw.......

Posted

Bianeczka chora :(
Jeździmy na zastrzyki , mamy smutną minkęi prawie cały czas śpimy .
Psinka jesć nie może gardziołek boli , pokasłuje i ma paskudny humor bo nie może brykac w tym białym czymś czego jest więcej niż kiedykolwiek :shake:

Posted

Słodziutka bidulka, na pewno szybciutko wyzdrowieje, trzymam mocno kciuki
Chciałam przy okazji się pochwalić, że sprawy adopcyjne nabrały tempa i w zasadzie piesek został wybrany. Bardzo w sprawie pomogły mi Murka i Ula z mieleckiego schroniska.
Jak tylko wszystko się pomyślnie skończy, prześlę zdjęcia.
Tymczasem całuski w czarniutki nosek Bianki!

Posted

Dziękujemy, Biana ucałowana :) w zimowo brązowy nochalek i wymiziana, ma się troszkę lepiej zwłaszcza jak idzie sii na śnieg :evil_lol: którego ilości są porażające , jak jechałyśmy na zastrzyk to jak odśnieżyłam przód samochodu to tył był już zasypany i tak w kółko :placz:

Anciaahk uchyl rąbka tajemnicy, pokaż wybrańca :loveu: trzymamy za Was kciuki , kiedy wielki dzień ?