Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='crazydaisy']Jak nic, pańcia bez serca, ładnie to tak psa straszyć? :mad:

A co niech ma jakies atrakcje a nie nudne spacerki :evil_lol:

[quote name='pusia2405']http://img359.imageshack.us/img359/3...opad140zn5.jpg
Lubię takie chowane zdjęcia;-).

Zgaduj zgadula co jest na zdjęciu :)

[quote name='Bonsai']http://img515.imageshack.us/img515/9...opad321mp4.jpg chyba trochę ją zawiało. :evil_lol: :loveu:

Troszeczkę ;)

Posted

żebyście nie zapomnieli jak moje szczęście wygląda :loveu:

więcej zdjęć nie mam :( i nie zanosi się na nowe w najblizszym czasie .

Bianca nauczyła się wskakiwać sama do samochodu, kolejna rzecz która sprawia jej przyjemność :multi: siedzi dumna na siedzeniu i tylko czeka zeby ją wozić .

A ja jestem z niej dumna, Biana jest coraz bardziej posłusznym psem , ale widzę że posłusznym z radością, chętnie wykonuje polecenia, rozumie więcej niż myślałam widac ze nie jest dla niej ciężkim obowiązkiem zrobienie czegoś o co ja proszę .

Potrafi nawet przestać gonić kotecka jak się ją owołuje - chociaż to robi z najmniejszą przyjemnością ;)

A musiałam się nią pochwalić :oops:

Posted

Gratulacje! Sunia otwiera się na świat dzięki wyrozumiałej i cierpliwej właścicielce.
A posłuszeństwo często wynika z więzi, jaka jest pomiędzy psem a człowiekiem. Pies czuje się bezpiecznie - jest wdzięczny za otaczaną opiekę - trzyma się blisko człowieka, bo ufa, że przy nim jest bezpieczny. Tworzycie stado. :cool3:

A czemu fot nie będzie? Te są super, takie radosne, i Biana piękna! :loveu: Jak zawsze. ;)

Posted

nie zapomnę jak wygląda, bo leży u mnie niedokończony portrecik panienki. nie miałam czasu go skończyć ... może dziś mi się uda ;)
a płytka doszła? bo też nie wiem...

Posted

[quote name='Bonsai']Gratulacje! Sunia otwiera się na świat dzięki wyrozumiałej i cierpliwej właścicielce.
A posłuszeństwo często wynika z więzi, jaka jest pomiędzy psem a człowiekiem. Pies czuje się bezpiecznie - jest wdzięczny za otaczaną opiekę - trzyma się blisko człowieka, bo ufa, że przy nim jest bezpieczny. Tworzycie stado. :cool3:

A czemu fot nie będzie? Te są super, takie radosne, i Biana piękna! :loveu: Jak zawsze. ;)

Dziękuję Bonsai za takie ciepłe słowa :)
A fot nie będzie bo spacery szybko po pracy bez aparatu , a poza tym w czwatrek rano lecę na małą wycieczkę ;)

[quote name='crazydaisy']Cieszę się, że praca nad Bianką tak bardzo popłaca.
Oby tak dalej ;-)

Oby oby :) Ale chyba nie mogę jej chwalić za bardzo zwłaszcza publicznie, bo później mam psiego świra na spacerze , nie wiem co jej dziś odbiło za nić nie chciała słuchać, nie przychodziła, nie biegała za patykiem , szła własnym tropem - trzymając się blisko mnie , ale tak jakby mnie nie było :mad:

[quote name='M@d']Gratulacje dla tandemu Rudzia-Bianca! :multi:

A tutaj Bianca ma super fryzurę na łebku ...
http://img370.imageshack.us/img370/4...opad329ay6.jpg
:evil_lol:

Witamy Dogowujka - czytam Wasze historie, ale nie odezwę się poki całej nie przeczytam ;)

A wietrzny irokezik też mi się podoba :loveu:

[quote name='Od-Nowa']nie zapomnę jak wygląda, bo leży u mnie niedokończony portrecik panienki. nie miałam czasu go skończyć ... może dziś mi się uda ;-)
a płytka doszła? bo też nie wiem...

No tak Ty nie zapomnisz , ale reszta może a wolałabym nie :cool3:

OdNowka nie doszła :( Mam nadzieję że dojdzie do środy bo w czwrtek lecę do siostry a miała być dla niej :(

[quote name='Dobcia']Takiej ślicznotki nie można zapomniec;-)
Brawo Bianeczko! Tylko tak dalej:lol:

Dzięki Dobcia :)