Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślenice

byłam tam kilka razy na nartach :evil_lol: ja trochę bliżej Krakowa, ale to i tak nie daleko do was :)
śliczne fotki :loveu: to w drzewie jest cudowne :evil_lol: i kwiatki i widoki śliczne :loveu::loveu:

Posted

[quote name='anetta']http://img126.imageshack.us/img126/8294/bianca436rg1.jpg
Ale widoki

I mak. Wow.

Nie zmęczyłyście się wycieczką?

zmęczyłyśmy i to bardzo hihi

[quote name='Bonsai']Ale masz śliczną psinę! I trafiła do Ciebie tego samego dnia, miesiąca i roku do Piegus do mnie. ;) 19 maja 2007 to szczęśliwy dzień! :)
I mieszkasz w górach - byłam z Piegiem w górach raz i bardzo mu się spodobało. ;)
Śliczne robisz zdjęcia - to mi sie bardzo podoba: http://img174.imageshack.us/img174/8691/bianca479za8.jpg

Witaj u nas Bonsai , to będziemy razem rocznice obchodzić , wieczorem będę szukać Piegusa do oglądania .
A Myślenice to nie góry - my dla górali to cepry hihihi

[quote name='magda_drakkar']http://img126.imageshack.us/img126/8294/bianca436rg1.jpg Zazdroszczę Wam takich terenów i widoków:loveu:

http://img174.imageshack.us/img174/4735/bianca413lz1.jpg Aż oczu się nie chce odrywać!

Dziękuję Madziu .

[quote name='chester07']byłam tam kilka razy na nartach :evil_lol: ja trochę bliżej Krakowa, ale to i tak nie daleko do was :)
śliczne fotki :loveu: to w drzewie jest cudowne :evil_lol: i kwiatki i widoki śliczne :loveu::loveu:

No tak zrobiliśmy się kurortem narciarskim hehe

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):

A Myślenice to nie góry - my dla górali to cepry hihihi

A dla nas - ludzi i psów z nizin - Myślenice są górami i już. :) Masz ładne widoczki przynajmniej... U nas to równo aż do znudzenia. :eviltong:

Posted

he he wiem drocze się :) ale mam babcię góralkę która mówi na nas górale niskopienni , i ceprami nazywa, ale ona z kuchennego okna Giewont ogląda . A ja tam lubie równe krajobrazy .

Robiłam dziś przegląd zdjęć na kompie i znalazłam kilka mazurskich ptaszysk sprzed 2 lat , które zaraz wstawię jakby kogoś interesowały.

Posted

Mimo,że u nas też nie zupełnie równo, to jednak, jak juz sie dojeżdża do Myślenic i zaczynają się górzyste krajbrazy, to od razu chce się żyć:lol:.

Pięke fotki, jak zawsze i piękna Bianeczka. Dawaj te ptaszyska;).

Posted

i widoczek na dobranoc

a Bianeczka może będzie jutro .

Mała się obraziła że nie poszłyśmy na drugi spacer i poszła spać na korytarz na legowisko nie do mojego łóżka - chyba ten upał jej zaszkodził hihi

Posted

Cześć Goście mili nasi :)
Myślałam że przerobię dziś kocice na futerko ,
siedze w pracy nagle dzwoni kuzynka z pytaniem czy możliwe jest że Happy sama chodzi po ogródku ? Ja jej na to że nie , ze na pewno jest w domu a ja jak wychodziłam sprawdziłam że wszystko jest pozamykane i nie miała drogi wyjścia do ogrodu . Za chwilę znowu dzwoni kuzynka i mówi że to na pewno Hapy jest w ogrodzie . Więc musiałam zwolnić się z pracy , pędzę do domu a tu rzeczywiście przerazona kocica w krzakach sobie siedzi . Fuczy na wszystkich , nie pozwoliła się ani babci ani kuzynce złapać skacząc do nich z pazurami .

Małpa skończona OTWORZYŁA SOBIE OKNO !!!! nie pytajcie jak bo nie wiem , ale mała cholera otworzyła sobie okno w kuchni i wyszła na spacer .
Zdolne mam kocisko :mad:
Myślałam że ją zamorduję, ta paskuda jest kotem niewychodzącym , co najwyżej na smyczy , nie zna okolicy, psów się nie boi , ludzi i aut też się nie boi . Dobrze że postanowiła zostac w ogrodzie a nie poszła na spacer .

W ramach nagrody za stres przedpołudniowy , po południu wodny spacer z Bianeczką :