Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HAPPY NEW YEAR
dla wszystkich naszych Gości :)
żeby Wam się szczęściło
żeby spełniały się marzenia
a zło omijało Was z daleka
żebyśmy wszyscy za rok o tej porze mogli powiedzieć
2008 to był dobry rok :)

A dla Waszych czterołapych żeby im dobrze z Wami było .

Dziękuję wszystkim za życzenia ,
Bianca jest niesamowita - mój największy na swiecie tchórz nie boi się petard , huków , fajerwerków :):multi::multi::multi:
Dzieki temu łatwiej było mi spędzić sylwestra w pracy bo nie bałam się o psicę , za to kocica bidula przeżyła te wszystkie huki ofropnie - boi sie do dziś maleńka :(

Pozdrawiam noworocznie

Posted

[quote name='Od-Nowa']dzielna Bianeczka!! Petardy jj nie straszne to i Tato nie będzie:razz:
wszystkiego dobrego w nowym roku!!
więcej takich pięknych spacerów przez śniegi!

no niestety , po wyjeździe Mamci , Biana znowu warczy na Tatę :( już mi ręce opadają z bezsilności, nie wiem dlaczego ona tak go nie lubi :(
Z dnia na dzień jest coraz bardziej normalna, wesoła , posłuszna tylko Taty coś nie trawi małpa jedna .

Na poprawę humoru kilka fotek z dzisiejszego spaceru , na którym uczyłyśmy się skakać przez przeszkody :) i całkiem łądnie Biance to szło pod warunkiem że przeszkody nie dało się obejść :diabloti:

czy ktoś widział tutaj psa ?

chyba ktoś mnie szuka , pokażę się :)

nie ma to jak nury w śniegu :)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
no niestety , po wyjeździe Mamci , Biana znowu warczy na Tatę :( już mi ręce opadają z bezsilności, nie wiem dlaczego ona tak go nie lubi :(
Z dnia na dzień jest coraz bardziej normalna, wesoła , posłuszna tylko Taty coś nie trawi małpa jedna .

Nie przejmuj się. Każda zmiana w Waszym "stadku" , to zmiana relacji i hierarchii u Bianki oraz wielki stres. Spacery z tatą koniecznie, najlepiej, żeby czasem sam z nią wyszedł. Niech się zbiją w jedno stado. ;)

Posted

[quote name='magda_drakkar']http://img185.imageshack.us/img185/3766/bianca125cx7.jpg hihi, zawzięta kopaczka:evil_lol:

Witam u nas :)
No Biana to raczej nur śniegowy, zdjęcie tego nie oddaje ale psisko nurkuje w śniegu :)

[quote name='Eruane']Nie przejmuj się. Każda zmiana w Waszym "stadku" , to zmiana relacji i hierarchii u Bianki oraz wielki stres. Spacery z tatą koniecznie, najlepiej, żeby czasem sam z nią wyszedł. Niech się zbiją w jedno stado. ;)

Dzięki Eruane, Ty zawsze mnie uspokoisz :)

[quote name='DuDziaczek']Filmik piekny :evil_lol:

No to jeszcze pokażę Wam do czegop służy na spacerze szalik :)

www.wrzuta.pl/film/kYA29qTTAq/

Miłego dnia :)

Posted

Witam u nas :)
No Biana to raczej nur śniegowy, zdjęcie tego nie oddaje ale psisko nurkuje w śniegu :)

Hi hi, ja u Was już nie pierwszy raz:evil_lol: To ja, dawna Magda: )

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Hi hi, ja u Was już nie pierwszy raz:evil_lol: To ja, dawna Magda: )

Przepraszam :oops: ale i tak witam dzisiaj u nas :)
Drakkar mnie zmylił :)

DuDzaiczku - frędzelki będą po kilku spacerkach :) bo wbrew pozorom małpiszon szarpie całkiem delikatnie ( albo szalik taki mocny ) :diabloti:

A jeszcze się pochwalę ( pewnie niedługo będę się złościć o to na Bianę ) ale dziś się cieszę - Biana pierwszy raz obszczekała wchodzącego do domu gościa :) do tej pory myślałam że Bianca nie umie szczekać :)

Posted

DuDzaiczku - frędzelki będą po kilku spacerkach :) bo wbrew pozorom małpiszon szarpie całkiem delikatnie ( albo szalik taki mocny ) :diabloti:

:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz wyjatkowo mocny szalik :cool3::cool3::cool3:

Posted

Buuu czy u Was też tak strasznie zimno :( nawet Biana spacerowy świr nie chce z domu wychodzić .
Ciepła herbatka , koc i do łózia chyba się zaraz uwalimy z książką, brrrrr zimno straszliwie .

pozdrawiam

Posted

u nas od dwóch dni panuje ocieplenie :lol: nawet nie potrzeba rękawiczek na spacer:loveu: za to potrzebne są gumiaki :roll: bo jest wszędzie bardzo mokro. Chodniki w nocy zamarzają i rano jest lodowisko :cool1:
hehe filmik z szalikiem super:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']u nas od dwóch dni panuje ocieplenie :lol: nawet nie potrzeba rękawiczek na spacer:loveu: za to potrzebne są gumiaki :roll: bo jest wszędzie bardzo mokro. Chodniki w nocy zamarzają i rano jest lodowisko :cool1:
hehe filmik z szalikiem super:evil_lol::evil_lol:[/quote]
U mnie podobna sytuacja:p

Posted

u nas też na szczęście zrobiło się cieplej, ale za to wszędzie straszliwe błoto :(
zdjęć nie ma bo tylko szybki spacerek żeby psina się nie upaprała za bardzo - Bianca jest trochę przeziębiona i nie chciałabym jej kąpać i znowu ma zapalenie dziąseł :(
jak ona nie znosi sacholu brrrr

pozdrawiamy

Posted

niestety , Biana pochorowała się całkiem , własnie wróciłyśmy od weta , psisko smutne bardzo i przerażone bo nie było naszej pani dr tylko jej mąż a wiadomo że chłop to wróg Bianki :( i jak zwykle Biana jest super cierpliwa i dzielnie znosi wszystkie zabiegi dziś przy każdym z 3 zastrzyków dawała pokaz histerii :(
ma zapalenie krtani , dziąseł , węzłów chłonnych :(
:shake:

Posted

Biedna Biana. Po wizycie u weta moje wrażliwsze suki też leżą smutne lub śpią zmęczone stresem. Ale co tak te dolegliwości męczą biedną Biankę?