Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mariusz pp']Tak się zastanawiam jak płacisz psiakom za pozowanie , co zdjęcie ciasteczko?:evil_lol:[/QUOTE]

hehe nie podpowiadaj im ;)
tym razem upał mi pomagał , nic im się nie chce tylko leżą i się ustawiają do zdjęć ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

No tak w tym wszystkim co się ostatnio dzieje , zaniedbałam i swoje psy i ich galerię i siebie też żeby nie było ;)
W piątek zamieszkała u nas na tymczasie Dinka, cudna czekoladowa sunia z Harbutowic . Wcześniej 3 tygodnie mieszkała w gabinecie Dobry Weterynarz , gdzie nauczyła się wielu rzeczy ale teraz pora przyzwyczaić ją do normalnego życia :)
Początkowo miałam wrażenie, że jest ona bardzo podobna w swoim zachowaniu do Biany sprzed lat , ale na szczęście jest z nią o wiele wiele lepiej i mam nadzieję szybko znajdzie kochający dom , który nie wystraszy się moich wymagań ;)

Zapraszam do niej na wątek ;)
DINKA-OGŁASZAM CASTING NA DOM DLA MOJEJ TYMCZASOWICZKI

Posted

[quote name='weszka']Słodka nowa tymczasowiczka. Gospodarze jak wyjdą z pierwszego szoku to może nawet i docenią gościa ;)

Biana z pewnością doceni jak już nas opuści ;) A Bazyl jest szansa , że po pierwszym szoku się polubią :) bo to przecież towarzyski pies tylko coś mu się w łepku przewróciło ;)

Odkąd Dinka jest u nas , Bazyl zachowuje się delikatnie mówiąc dziwnie np . pilnuje kosza na śmieci ( który do tej pory nigdy go nie interesował ) i warczy na Bianę Dinę i Happy jak się tylko do tego kosza zbliżają ...

[quote name='savahna']To się Rudziu rozkręcasz....:lol:;)
Ta tymczasowiczka mi jakiegoś psiaka przypomina.:razz:

No chyba zakręcam , już nad niczym nie panuję ;) Ciekawe kogo Ci przypomina ;)

Ale zdjęcia dla Was mam ;)

biedne uwiązane psinki ;)

jeszcze korzystamy ze słonka i się opalamy ;)

mój poważny dorosły pies :loveu:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Ludź śpi na podłodze

Ludź sobie poradzi ;) grunt , że psiulki mają dobrze :cool2:

Buziaki całej ferajnie :loveu:

• 1 month later...