savahna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='mariusz pp']szczególnie ten biały?[/QUOTE] A dlaczego akurat on?! Ja to wiem kiedy zajrzeć...Pozazdrościć spacerku> A jesteś Rudziu na fotce którejś?!!! Quote
ewelinka_m Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No to już wiem co się stało z Rudziową nogą...współczuje bardzo, ale za to jakie psiaki szczęśliwe po spacerku :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='mariusz pp']Ale tereny do spacerów to macie super.:crazyeye: A psiaki po spacerze to pewno od razu do kąpania:evil_lol:, szczególnie ten biały? No Mariuszu uwierzysz , że jak żyję w moim mieście 35 lat to byłam tam pierwszy raz w życiu ;) Trasa cudna jest :) Mimo że w lesie a ja lasu nie cierpię ;) tzn boję się ;) A białych były 3 :) Wszystkie w takim samym stanie :) [quote name='savahna']A dlaczego akurat on?! Ja to wiem kiedy zajrzeć...Pozazdrościć spacerku> A jesteś Rudziu na fotce którejś?!!! Nie no co Ty , ja się czaję ;) gdzie tylko moje włosy się załapały ;) [quote name='mariusz pp'][CENTER] Bo jego podwozie to szok. Jej podwozie, jej to Carmen :) [quote name='ewelinka_m']No to już wiem co się stało z Rudziową nogą...współczuje bardzo, ale za to jakie psiaki szczęśliwe po spacerku :lol: No Rudzia fajtłapa ;) Ale psy były szczęśliwe, spały do rana tak się wymęczyły :) Quote
pusia2405 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Psiaki przeszczęśliwe... My też dzisiaj byliśmy w lesie, ale już bez śniegu. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='savahna'] A jesteś Rudziu na fotce którejś?!!! A nie wstawiłam , to zdjęcie zrobione przez Monikę , widać moją łepetynę ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 pusia2405 napisał(a):Psiaki przeszczęśliwe... My też dzisiaj byliśmy w lesie, ale już bez śniegu. Cześć Pusia :) Jak miło Cie widzieć :) A my dziś z łezką w oku za okno z łóżka wyglądaliśmy :( Tak pięknie świeciło słonko a my uziemieni :( Quote
mariusz pp Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No trochę to musisz wytrzymać.:lol: A lasu jak Was tak dużo ,to się chyba nie ma co bać:evil_lol: Taka obstawa,że ho,ho:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 mariusz pp napisał(a):No trochę to musisz wytrzymać.:lol: A lasu jak Was tak dużo ,to się chyba nie ma co bać:evil_lol: Taka obstawa,że ho,ho:lol: Na szczęście jest mróz :)Może śnieg jeszcze spadnie ;) O matko chyba już mi całkiem się pokręciło w łepetynie że się z mrozu cieszę ;) A do lasu weszłam tylko dlatego ze w takim stadzie ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 ziś do schroniska w Nowym Targu z Myślenic pojechał taki colaczek :-( Ma ok 6 lat, pies z wadą zgryzu , ogłoszony na myślenickich portalach i fb nikt go na razie nie szuka ... http://www.facebook.com/pages/Miasto...71986726158710 Quote
zozolina Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Gosiaczku witam :multi:!!!!! piekne fotki az tchu brak...cóż to z ta twoja noga co? mnie plecki przeszły jako tako...pozdrawiam serdecznie wróce wieczorem zeby zobaczyc całe 140 str !!!!!:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 zozolina napisał(a):Gosiaczku witam :multi:!!!!! piekne fotki az tchu brak...cóż to z ta twoja noga co? mnie plecki przeszły jako tako...pozdrawiam serdecznie wróce wieczorem zeby zobaczyc całe 140 str !!!!!:cool3: Witamy u nas :) Miłego oglądania i powodzenia ;) Ja bym sobie odpuściła ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Wprowadzamy zmiany w naszym stadzie;) Za radą Psiej Szkoły oba psiska opuściły dziś moje łózko na noc . Bianca o dziwo posłusznie poszła do siebie , Bazyl troszkę się buntował ale teraz oboje w najlepsze śpią i mnie w nosie mają a ja się zapłakuję za moimi psami :( Buuu jak mi smutno bez nich :( A myślałam że nie pójdą ode mnie buuuu buuuu A i jeszcze coś muszę napisać - fluidy wysyłane przez Monikę działają na psy nawet przez telefon ;) aż się boję co będzie jak pójdziemy na szkolenie ... Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 No i nie wytrzymałam, zawołałam łotry do siebie w nocy bo mi smutno bez nich było:evil_lol: za to teraz śpią u siebie:razz: Czy Wam też fb nie działa ? Quote
savahna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nie można Cię Rudziu na chwilke z oka spuscić. Co to z nogą Twoją?!:roll: Niezłe stadko was po lesie hasało. Fajnie!:lol: Jak miło,ze swoje zdjątko wstawiłaś.....Przynajmniej Cie nie mine na ulicy bez "Dzień dobry":evil_lol: Quote
pusia2405 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To fakt, ciężko rozstać się na noc z kudłaczami. Ja to przechodziłam:) Quote
mariusz pp Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A my znowu robimy wszystko ,żeby tylko nasza Figunia chciała z nami spać. A ona odkąd dostała ogromny, gruby materać, jak łóżko wodne ,woli w nocy spać na nim, a nie z nami.Już nieraz próbujemy na siłę ją przytrzymać w łóżku, a ona tylko czeka jak prysnąć do siebie:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 savahna napisał(a):Nie można Cię Rudziu na chwilke z oka spuscić. Co to z nogą Twoją?!:roll: Niezłe stadko was po lesie hasało. Fajnie!:lol: Jak miło,ze swoje zdjątko wstawiłaś.....Przynajmniej Cie nie mine na ulicy bez "Dzień dobry":evil_lol: No bo ja taka ofiara losu jestem :( lodu jak kot napłakał a ja orła wywinęłam ... Ale spacer cudny :) No i nie mów że mnie nie poznasz na ulicy :diabloti: pusia2405 napisał(a):To fakt, ciężko rozstać się na noc z kudłaczami. Ja to przechodziłam:) No spać nie mogłam :evil_lol: mariusz pp napisał(a):A my znowu robimy wszystko ,żeby tylko nasza Figunia chciała z nami spać. A ona odkąd dostała ogromny, gruby materać, jak łóżko wodne ,woli w nocy spać na nim, a nie z nami.Już nieraz próbujemy na siłę ją przytrzymać w łóżku, a ona tylko czeka jak prysnąć do siebie:evil_lol: Bazyl nie dość że dziś wyniósł się z łóżka , to jeszcze poszedł na korytarz do kociego legowiska - buuu co ja narobiłam buuu kupię im plastikowe wanny do spania to wrócą do mnie :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 A zapomniałam ;) Kto ma fb zapraszam :smile: A kto nie ma proszę założyć sobie konto ;-) SZUKAMY DOMÓW TYMCZASOWYCH DOŁĄCZ DO AKCJI NA FB Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To jest nas dwie ofiary.:grin: Ja sobie wczoraj telefon utopiłam (jeden uprałam,jeden zgubiłam).Przywiązałam się do niego jak do psa... I muszę starego używać teraz.:placz: A na ulicy Cię poznam...po psiakach.:evil_lol: Kocham je jak swoje.;) Ja tam się nie rozstaję z moją suczyną w nocy. To pierwszy i ostatni (:evil_lol:) pies który śpi ze mną.Jak wylezie spod kołdry i chce tam znowu to drapie aż sie obudzę i ją przykryję.:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 savahna napisał(a):To jest nas dwie ofiary.:grin: Ja sobie wczoraj telefon utopiłam (jeden uprałam,jeden zgubiłam).Przywiązałam się do niego jak do psa... I muszę starego używać teraz.:placz: A na ulicy Cię poznam...po psiakach.:evil_lol: Kocham je jak swoje.;) Ja tam się nie rozstaję z moją suczyną w nocy. To pierwszy i ostatni (:evil_lol:) pies który śpi ze mną.Jak wylezie spod kołdry i chce tam znowu to drapie aż sie obudzę i ją przykryję.:loveu: O bidulo współczuję telefonu :( A co do spania psów w łóżku - to sama nie wiem walczyć z tym czy nie - bo w sumie po co , żeby mi smutno było ? No może trochę Bianie by się w łepku wyprostowało gdyby wiedziała że łóżko to nie jest jej legowisko tylko moje i nie trzeba go zaciekle bronić ;) A Bazylek też dotąd będzie ryjówkę udawał , dopóki się nie wkręci pod kołderkę - nawet jak jest 30 stopni w pokoju ;) Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a): A co do spania psów w łóżku - to sama nie wiem walczyć z tym czy nie - bo w sumie po co Trafnie to ujelas...;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='savahna']Trafnie to ujelas...;);) :cool3:............................. Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']:cool3:............................. No co Rudziu?! :roll: Popieram w calej rozciaglosci!:lol::lol::lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='savahna']No co Rudziu?! :roll: Popieram w calej rozciaglosci!:lol::lol::lol: Wiem Cioteczko wiem :) Popatrzcie co znalazłam - serce mi pękło :( BIANKA -PRZERAŻONE PSIE DZIECKO Quote
Recommended Posts