Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mariusz pp']szczególnie ten biały?[/QUOTE]
A dlaczego akurat on?!
Ja to wiem kiedy zajrzeć...Pozazdrościć spacerku>
A jesteś Rudziu na fotce którejś?!!!

Posted

[quote name='mariusz pp']Ale tereny do spacerów to macie super.:crazyeye:
A psiaki po spacerze to pewno od razu do kąpania:evil_lol:, szczególnie ten biały?

No Mariuszu uwierzysz , że jak żyję w moim mieście 35 lat to byłam tam pierwszy raz w życiu ;)
Trasa cudna jest :) Mimo że w lesie a ja lasu nie cierpię ;) tzn boję się ;)

A białych były 3 :) Wszystkie w takim samym stanie :)

[quote name='savahna']A dlaczego akurat on?!
Ja to wiem kiedy zajrzeć...Pozazdrościć spacerku>
A jesteś Rudziu na fotce którejś?!!!

Nie no co Ty , ja się czaję ;) gdzie tylko moje włosy się załapały ;)

[quote name='mariusz pp'][CENTER]

Bo jego podwozie to szok.

Jej podwozie, jej to Carmen :)

[quote name='ewelinka_m']No to już wiem co się stało z Rudziową nogą...współczuje bardzo, ale za to jakie psiaki szczęśliwe po spacerku :lol:

No Rudzia fajtłapa ;)
Ale psy były szczęśliwe, spały do rana tak się wymęczyły :)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Psiaki przeszczęśliwe... My też dzisiaj byliśmy w lesie, ale już bez śniegu.

Cześć Pusia :) Jak miło Cie widzieć :)
A my dziś z łezką w oku za okno z łóżka wyglądaliśmy :( Tak pięknie świeciło słonko a my uziemieni :(

Posted

mariusz pp napisał(a):
No trochę to musisz wytrzymać.:lol:
A lasu jak Was tak dużo ,to się chyba nie ma co bać:evil_lol:
Taka obstawa,że ho,ho:lol:

Na szczęście jest mróz :)Może śnieg jeszcze spadnie ;) O matko chyba już mi całkiem się pokręciło w łepetynie że się z mrozu cieszę ;)

A do lasu weszłam tylko dlatego ze w takim stadzie ;)

Posted

Gosiaczku witam :multi:!!!!! piekne fotki az tchu brak...cóż to z ta twoja noga co? mnie plecki przeszły jako tako...pozdrawiam serdecznie wróce wieczorem zeby zobaczyc całe 140 str !!!!!:cool3:

Posted

zozolina napisał(a):
Gosiaczku witam :multi:!!!!! piekne fotki az tchu brak...cóż to z ta twoja noga co? mnie plecki przeszły jako tako...pozdrawiam serdecznie wróce wieczorem zeby zobaczyc całe 140 str !!!!!:cool3:

Witamy u nas :) Miłego oglądania i powodzenia ;) Ja bym sobie odpuściła ;)

Posted

Wprowadzamy zmiany w naszym stadzie;) Za radą Psiej Szkoły oba psiska opuściły dziś moje łózko na noc .
Bianca o dziwo posłusznie poszła do siebie , Bazyl troszkę się buntował ale teraz oboje w najlepsze śpią i mnie w nosie mają a ja się zapłakuję za moimi psami :( Buuu jak mi smutno bez nich :(
A myślałam że nie pójdą ode mnie buuuu buuuu

A i jeszcze coś muszę napisać - fluidy wysyłane przez Monikę działają na psy nawet przez telefon ;) aż się boję co będzie jak pójdziemy na szkolenie ...

Posted

Nie można Cię Rudziu na chwilke z oka spuscić. Co to z nogą Twoją?!:roll:
Niezłe stadko was po lesie hasało. Fajnie!:lol:
Jak miło,ze swoje zdjątko wstawiłaś.....Przynajmniej Cie nie mine na ulicy bez "Dzień dobry":evil_lol:

Posted

A my znowu robimy wszystko ,żeby tylko nasza Figunia chciała z nami spać. A ona odkąd dostała ogromny, gruby materać, jak łóżko wodne ,woli w nocy spać na nim, a nie z nami.Już nieraz próbujemy na siłę ją przytrzymać w łóżku, a ona tylko czeka jak prysnąć do siebie:evil_lol:

Posted

savahna napisał(a):
Nie można Cię Rudziu na chwilke z oka spuscić. Co to z nogą Twoją?!:roll:
Niezłe stadko was po lesie hasało. Fajnie!:lol:
Jak miło,ze swoje zdjątko wstawiłaś.....Przynajmniej Cie nie mine na ulicy bez "Dzień dobry":evil_lol:

No bo ja taka ofiara losu jestem :( lodu jak kot napłakał a ja orła wywinęłam ...
Ale spacer cudny :)
No i nie mów że mnie nie poznasz na ulicy :diabloti:

pusia2405 napisał(a):
To fakt, ciężko rozstać się na noc z kudłaczami. Ja to przechodziłam:)

No spać nie mogłam :evil_lol:

mariusz pp napisał(a):
A my znowu robimy wszystko ,żeby tylko nasza Figunia chciała z nami spać. A ona odkąd dostała ogromny, gruby materać, jak łóżko wodne ,woli w nocy spać na nim, a nie z nami.Już nieraz próbujemy na siłę ją przytrzymać w łóżku, a ona tylko czeka jak prysnąć do siebie:evil_lol:

Bazyl nie dość że dziś wyniósł się z łóżka , to jeszcze poszedł na korytarz do kociego legowiska - buuu co ja narobiłam buuu kupię im plastikowe wanny do spania to wrócą do mnie :diabloti:

Posted

To jest nas dwie ofiary.:grin:
Ja sobie wczoraj telefon utopiłam (jeden uprałam,jeden zgubiłam).Przywiązałam się do niego jak do psa... I muszę starego używać teraz.:placz:

A na ulicy Cię poznam...po psiakach.:evil_lol: Kocham je jak swoje.;)
Ja tam się nie rozstaję z moją suczyną w nocy. To pierwszy i ostatni (:evil_lol:) pies który śpi ze mną.Jak wylezie spod kołdry i chce tam znowu to drapie aż sie obudzę i ją przykryję.:loveu:

Posted

savahna napisał(a):
To jest nas dwie ofiary.:grin:
Ja sobie wczoraj telefon utopiłam (jeden uprałam,jeden zgubiłam).Przywiązałam się do niego jak do psa... I muszę starego używać teraz.:placz:

A na ulicy Cię poznam...po psiakach.:evil_lol: Kocham je jak swoje.;)
Ja tam się nie rozstaję z moją suczyną w nocy. To pierwszy i ostatni (:evil_lol:) pies który śpi ze mną.Jak wylezie spod kołdry i chce tam znowu to drapie aż sie obudzę i ją przykryję.:loveu:

O bidulo współczuję telefonu :(
A co do spania psów w łóżku - to sama nie wiem walczyć z tym czy nie - bo w sumie po co , żeby mi smutno było ? No może trochę Bianie by się w łepku wyprostowało gdyby wiedziała że łóżko to nie jest jej legowisko tylko moje i nie trzeba go zaciekle bronić ;)
A Bazylek też dotąd będzie ryjówkę udawał , dopóki się nie wkręci pod kołderkę - nawet jak jest 30 stopni w pokoju ;)