savahna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dobrze,ze Bianca i Bazylek maja taka troskliwą Panią, ale jak sie bedziesz Rudziu tak denerwować na zapas to niedługo one Tobą się będą musiały opiekować. Wiem,ze łatwo radzić, ale spóbuj moze troszeńke na luzik wrzucic, co?;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 savahna napisał(a):Dobrze,ze Bianca i Bazylek maja taka troskliwą Panią, ale jak sie bedziesz Rudziu tak denerwować na zapas to niedługo one Tobą się będą musiały opiekować. Wiem,ze łatwo radzić, ale spóbuj moze troszeńke na luzik wrzucic, co?;);) Rudzia to raczej luzik chodzący , pod warunkiem że nie chodzi o BB ... Quote
Czoko Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Bardzo się cieszę! Czy pamiętałaś o dziewczynach i zdążyłaś - za 45 minut się kończy! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Czoko napisał(a):Dalej potrzymam kciuki !!!! Czy mogłabyś zagłosować tam u nas na dziewczyny z Pomorza - to jest ten mój bannerek w podpisie. Walczymy o każdy głos. bardzo dziękuję w ich imieniu! Koniec już jutro:oops: A dobrze że się połapałam ze na miau , szukałam u Ciebie na dogo ...poszedł głos . Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;) Oczywiście dla zwierzaków :) Rozsyłajcie gdzie się da :) http://www.facebook.com/events/310501772331152/ dla tych co fb nie mają ;-) "Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D" Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Tak wyglądają psy, które wyszły na 2 min do ogródka zrobić sii ale wolały w śniegu nurkować:mad: a teraz udają niewiniątka :diabloti: Quote
weszka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Oj tam udają. Przecież widać że małe biedne z nich niewiniątka ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 weszka napisał(a):Oj tam udają. Przecież widać że małe biedne z nich niewiniątka ;) Tak bidunie ... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Bazylek i Bianeczka zapraszają na bazarek dla zwierzaków z Dymin :smile: Podnoszenie , reklamowanie, spamowanie i oczywiście kupowanie mile bardzo widziane . Fanty na bazarek podarowała cioteczka ksera :smile: PSIE CIUSZKI i COŚ JESZCZE Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 (edited) Serdecznie zapraszam na chrzciny do 12.03.2012r. można zyskać pięknego chrześniaka CHCESZ CHRZEŚNIAKA ? i zjeść pyszny tort w Rudzinej kawiarence :smile: ZAKOŃCZONE ROZLICZAMY PSIE CIUSZKI i COŚ JESZCZE PSIE AKCESORIA, CIASTECZKA I NIE TYLKO DLA KIELC BAZAREK DLA CHOREGO APARACIKA < KLIK FILMY NA DŁUGIE WIECZORY - PRZEWODNIKI NA DŁUŻSZE DNI DLA ALBINKI I TASZY ZAPRASZAM CHRZCINY MIKR0SUNIEK ZAPRASZAM NA IMPREZĘ [SIZE=2]BAZAREK DLA KUMPLA I GUCIA [SIZE=3][SIZE=2]BAZAREK DLA KIELC MUFFINY U RUDZI Edited March 9, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Przypominam że dziś o 23.00 kończymy ten bazarek ;-) BAZAREK DLA KUMPLA I GUCIA ZAPRASZAM Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Już nie lubię fejsabuka :( jest tam gorzej niż na dogo :( Dziś znalazłam Aparacika- klonika mojego Wauzika ['] zaglądnijcie proszę do niego ... APARACIK NIE MOŻE WRÓCIĆ DO SCHRONU- KLIK Quote
Rudzia-Bianca Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Bylismy dziś na kolejnym płukaniu ucha Bianuli . Płuczemy i płuczemy i wychodzi coś stale , ale na szczęście to chyba brud tylko . Jak się uda coś większego wydobyć coby się nadawało do jakiegoś oglądnięcia będziemy badać . Do piątku dajemy spokój, bo moja anielsko cierpliwa do wszelkich zabiegów Biana dziś już miała dość i zaczęła pysiem kłapać . Niech jej uchol odpocznie a w piątek znowu płukanko ... A przy okazji , dowiedziałam się że do gabinetu przyszła pani ze swoją 6 letnią suczką , z żądaniem uśpienia jej bo ich gryzie :-( Sunia niewychowaną dominantką raczej niż agresorką , w gabinecie potulna jak trusia . Oczywiście nasze panie dr odmówiły ale jak się babska uprą to w Myślenicach nie będą miały problemu żeby to załatwić :-( I co ja mam zrobić :-( Nie mam gdzie jej zabrac :-( Nie mam żadnego pomysłu :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Padło hasło - Bazyl pora na lepienie zakładek - no i co widzicie jak mu się chce ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Są wieści od weta w sprawie suni - pani pod wpływem rodziny zdecydowała że nie uśpi suni i że na razie nie szuka jej nowego domu, sunia zostaje z nią . Jest propozycja pracy z sunią , ale nie wiadomo czy pani się zgodzi . Nie chciała podać telefonu do siebie :-( Mam nadzieję że nie wymyślą nic głupiego :-( Quote
*zaba* Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Juz jestem w DK, zagladam wiec do slicznotow, bom zaniedbala wszystkie watki :oops: Bazyl widac leniwiec, nic panci pomoc nie chce hehe. Sama bedziesz bidulo kleic... Mokre pysie po snieznym buszowaniu sliczne. Kamczyslaw kiedys tez nurkowal, chyba mi sie chlopina postarzal, bo zupelnie sniegiem zainteresowany nie jest... Bianeczka biedna z tym uszkiem :( Zdrowka zyczymy krolewnie. Jako modele prezentuja sie swietnie :loveu: To juz 2 lata jak Bazyli jest z Wami?? :crazyeye::crazyeye: Matko, jak ten czas leci!! Najlepszego! Edited February 27, 2012 by *zaba* Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='*zaba*']Juz jestem w DK, zagladam wiec do slicznotow, bom zaniedbala wszystkie watki :oops: Bazyl widac leniwiec, nic panci pomoc nie chce hehe. Sama bedziesz bidulo kleic... Mokre pysie po snieznym buszowaniu sliczne. Kamczyslaw kiedys tez nurkowal, chyba mi sie chlopina postarzal, bo zupelnie sniegiem zainteresowany nie jest... Bianeczka biedna z tym uszkiem :( Zdrowka zyczymy krolewnie. Jako modele prezentuja sie swietnie :loveu: To juz 2 lata jak Bazyli jest z Wami?? :crazyeye::crazyeye: Matko, jak ten czas leci!! Najlepszego![/QUOTE] Hej Żabciu :) Długo się nie nabyłaś w PL . Mizaki dla Kamcia :) i dzięki za odwiedziny :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 (edited) Już gdzieś kiedyś o nich wspomniałam, ale nareszcie powstał ich wątek ;-) Zapraszam do mikrobków 3 MIKRO SUNIE SZUKAJĄ DOMU-KLIK Edited February 28, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 I zaczął się czas spacerów psich w Myślenicach :) Było cudnie , szkoda tylko że pech nadal mnie prześladuje i wróciłam do domu z nogą w gipsie ... Najbardziej mi żal że pewnie z miesiąc nie będziemy mogli uczestniczyć w spacerach :( wielka szkoda bo było super ... No i zdjęcia :) znaczymy co swoje ;-) no i stało się - zakochany kundel, Romeo erotoman :diabloti: ale co mu się dziwić jak Julia ( Trini ) taka cudna :loveu: ale co mu się dziwić jak Julia ( Trini ) taka cudna :loveu: Misiu - ostoja spokoju Bianulinek a w tle o ile dobrze pamiętam Franek :smile: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Aza i Franek w swoim żywiole :smile: i Carmen Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Bazyl sobie przypomniał że się zakochał ;-) Tak Monika działa na psy - rozpływają się w westchnieniach :smile: Bazyl Romeo musiał wrócić na smyczkę , żeby Julia mogła odetchnąć ;-) Quote
mariusz pp Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ale tereny do spacerów to macie super.:crazyeye: A psiaki po spacerze to pewno od razu do kąpania:evil_lol:, szczególnie ten biały? Quote
Recommended Posts