Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze,ze Bianca i Bazylek maja taka troskliwą Panią, ale jak sie bedziesz Rudziu tak denerwować na zapas to niedługo one Tobą się będą musiały opiekować.
Wiem,ze łatwo radzić, ale spóbuj moze troszeńke na luzik wrzucic, co?;);)

Posted

savahna napisał(a):
Dobrze,ze Bianca i Bazylek maja taka troskliwą Panią, ale jak sie bedziesz Rudziu tak denerwować na zapas to niedługo one Tobą się będą musiały opiekować.
Wiem,ze łatwo radzić, ale spóbuj moze troszeńke na luzik wrzucic, co?;);)

Rudzia to raczej luzik chodzący , pod warunkiem że nie chodzi o BB ...

Posted

Czoko napisał(a):
Dalej potrzymam kciuki !!!!

Czy mogłabyś zagłosować tam u nas na dziewczyny z Pomorza - to jest ten mój bannerek w podpisie. Walczymy o każdy głos. bardzo dziękuję w ich imieniu! Koniec już jutro:oops:

A dobrze że się połapałam ze na miau , szukałam u Ciebie na dogo ...poszedł głos .

Posted (edited)

Edited by Rudzia-Bianca
Posted

Bylismy dziś na kolejnym płukaniu ucha Bianuli .
Płuczemy i płuczemy i wychodzi coś stale , ale na szczęście to chyba brud tylko .
Jak się uda coś większego wydobyć coby się nadawało do jakiegoś oglądnięcia będziemy badać .
Do piątku dajemy spokój, bo moja anielsko cierpliwa do wszelkich zabiegów Biana dziś już miała dość i zaczęła pysiem kłapać . Niech jej uchol odpocznie a w piątek znowu płukanko ...

A przy okazji , dowiedziałam się że do gabinetu przyszła pani ze swoją 6 letnią suczką , z żądaniem uśpienia jej bo ich gryzie :-( Sunia niewychowaną dominantką raczej niż agresorką , w gabinecie potulna jak trusia . Oczywiście nasze panie dr odmówiły ale jak się babska uprą to w Myślenicach nie będą miały problemu żeby to załatwić :-(
I co ja mam zrobić :-( Nie mam gdzie jej zabrac :-( Nie mam żadnego pomysłu :-(

Posted

Są wieści od weta w sprawie suni - pani pod wpływem rodziny zdecydowała że nie uśpi suni i że na razie nie szuka jej nowego domu, sunia zostaje z nią . Jest propozycja pracy z sunią , ale nie wiadomo czy pani się zgodzi . Nie chciała podać telefonu do siebie :-( Mam nadzieję że nie wymyślą nic głupiego :-(

Posted (edited)

Juz jestem w DK, zagladam wiec do slicznotow, bom zaniedbala wszystkie watki :oops:
Bazyl widac leniwiec, nic panci pomoc nie chce hehe. Sama bedziesz bidulo kleic...
Mokre pysie po snieznym buszowaniu sliczne. Kamczyslaw kiedys tez nurkowal, chyba mi sie chlopina postarzal, bo zupelnie sniegiem zainteresowany nie jest...
Bianeczka biedna z tym uszkiem :( Zdrowka zyczymy krolewnie.
Jako modele prezentuja sie swietnie :loveu:

To juz 2 lata jak Bazyli jest z Wami?? :crazyeye::crazyeye: Matko, jak ten czas leci!! Najlepszego!

Edited by *zaba*
Posted

[quote name='*zaba*']Juz jestem w DK, zagladam wiec do slicznotow, bom zaniedbala wszystkie watki :oops:
Bazyl widac leniwiec, nic panci pomoc nie chce hehe. Sama bedziesz bidulo kleic...
Mokre pysie po snieznym buszowaniu sliczne. Kamczyslaw kiedys tez nurkowal, chyba mi sie chlopina postarzal, bo zupelnie sniegiem zainteresowany nie jest...
Bianeczka biedna z tym uszkiem :( Zdrowka zyczymy krolewnie.
Jako modele prezentuja sie swietnie :loveu:

To juz 2 lata jak Bazyli jest z Wami?? :crazyeye::crazyeye: Matko, jak ten czas leci!! Najlepszego![/QUOTE]

Hej Żabciu :) Długo się nie nabyłaś w PL .
Mizaki dla Kamcia :) i dzięki za odwiedziny :)

Posted

I zaczął się czas spacerów psich w Myślenicach :)
Było cudnie , szkoda tylko że pech nadal mnie prześladuje i wróciłam do domu z nogą w gipsie ...
Najbardziej mi żal że pewnie z miesiąc nie będziemy mogli uczestniczyć w spacerach :( wielka szkoda bo było super ...

No i zdjęcia :)

znaczymy co swoje ;-)

no i stało się - zakochany kundel, Romeo erotoman :diabloti:
ale co mu się dziwić jak Julia ( Trini ) taka cudna :loveu:

ale co mu się dziwić jak Julia ( Trini ) taka cudna :loveu:

Misiu - ostoja spokoju

Bianulinek a w tle o ile dobrze pamiętam Franek :smile: