Rudzia-Bianca Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [FONT=Book Antiqua]PAPIEROWY SKLEPIK RUDZI ZAPRASZA KLIK[/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua]SZTUĆCE GERLACH klik [/FONT][/FONT][FONT="][FONT=Book Antiqua] MISZ MASZ DLA KIELC KILK[/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua]M[/FONT][FONT="]IKOŁAJOWO [/FONT][/FONT] [FONT="]"][FONT="]PSIE ZAKŁADKI [/FONT][FONT="][FONT=Book Antiqua] [/FONT][/FONT][FONT="][FONT=Book Antiqua]Bianca&Bazyl[/FONT] [/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] muszę sobie linki pozapisywać bo mi się już wszystko miesza ;) [/FONT] [/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 No to pecha nigdy dość :( Bazyl rozwalił pazura na spacerze. Pazurek ściągnięty, Bazyleo strasznie smutny mój bidulek :( Quote
Bonsai Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jak Wy to robicie, tyle nieszczęść?? :( Piegus z kolei ma podejrzenie niedoczynności tarczycy - po wstępnych badaniach. Musimy zrobić jeszcze bardziej zaawansowane badania. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Bonsai napisał(a):Jak Wy to robicie, tyle nieszczęść?? :( Piegus z kolei ma podejrzenie niedoczynności tarczycy - po wstępnych badaniach. Musimy zrobić jeszcze bardziej zaawansowane badania. Nie wiem :( Trzymamy kciuki za Piegusa ... Quote
savahna Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Oj, Bazylku...:loveu: Dawno,dawno temu...jak miałam onkowata suczynke ciągle sobie łapy na szkłach rozwalała...Masakra jakaś, a teraz (odpukać) choć dużo brudniej przecież i wszędzie papiery, plastiki i szkła....to jakoś nam się udaje nie wdepnąc...:roll: Ech Bazylku jak pech to pech.Ale będzie lepiej,bo ileż można....;) Quote
mariusz pp Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tylko to bardzo boli, nasza Figunia też kiedyś tak miała:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 savahna napisał(a):.Ale będzie lepiej,bo ileż można....;) Od 4 lat tak sobie powtarzam ;) a od prawie dwóch dwa razy częściej ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 mariusz pp napisał(a):Tylko to bardzo boli, nasza Figunia też kiedyś tak miała:shake: Dostał wczoraj zastrzyk przeciwbólowy i znosi to nawet dobrze na szczęście . Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Moje dzielne maleństwo zostało dziś samo w domu i nie zjadł opatrunku ;) Zapraszam serdecznie na chrzciny http://www.dogomania.pl/threads/2173...6#post17954886 Quote
savahna Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bo Bazylek mądry piesek i wie,że tak trzeba.....:p Quote
Rudzia-Bianca Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 savahna napisał(a):Bo Bazylek mądry piesek i wie,że tak trzeba.....:p No o dziwo , zachował się wzorowo , moje cudności :) Dziś ściągnęliśmy opatrunek ( nic nie zjedzony troszkę pomultkany ;) ) no i wszystko wygląda tak że nie będę pisać żeby znowu nie zapeszyć ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Nareszcie udało mi się zabrać aparat na spacer :) Jesień już nie taka piękna jak jeszcze kilka dni temu , ale i tak było całkiem przyjemnie . Psie zdjęcia tylko pozowane, bo z niepozowanych mam tylko rozmazy tych ruchliwców ;) i jedno od którego zacznę - biedne głodzone pieski ... dlaczego ja tu muszę siedzieć jak on może biegać ... no dobra rób szybko te zdjęcia o nie teraz ja ... wiesz przecież że nie cierpię tak siedzieć ... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 no biegać mi się chce , mogę już mogę ...? no teraz przynajmniej sprawiedliwie ;) i jakiś taki portrecik już bez słonka i jelenie na rykowisku :diabloti: Quote
eria Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/--qvGFWjihIs/Tr6jD518gwI/AAAAAAAAG-s/-koxbL43bjQ/s640/P1420921.JPG o jaaaaaaaaaaaa!!!! nie wiem gdzie te jelenie, ale fota jest po prostu megaaaaa!!!!!! no przepiękny klimat !!!! A sierściuchy jak pozują pięknie ! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='eria']https://lh6.googleusercontent.com/--qvGFWjihIs/Tr6jD518gwI/AAAAAAAAG-s/-koxbL43bjQ/s640/P1420921.JPG o jaaaaaaaaaaaa!!!! nie wiem gdzie te jelenie, ale fota jest po prostu megaaaaa!!!!!! no przepiękny klimat !!!! Notom się zaczerwieniła:oops: , spod Twojej klawiatury ;) taki komplement ... Dzięki - też mi się podoba ;) A sierściuchy jak pozują pięknie ! Czasem im się uda ;) Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 wreszcie zdjęcia!!! Bazylkowe uszy są genialne, takie dwa radarki :loveu: nad ostatnim widoczkiem też padłam! ;) Quote
savahna Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 I tu się chyba wszyscy zgadzamy. Fotka krajobrazowa mega cudna. Psiaki super.:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 ewelinka_m napisał(a):wreszcie zdjęcia!!! Bazylkowe uszy są genialne, takie dwa radarki :loveu: nad ostatnim widoczkiem też padłam! ;) Tez tak sobie pomyślałam - wreszcie zdjęcia ;) Jakoś mi ostatnio czasu brakło na focenie tych moich łotrów ... savahna napisał(a):I tu się chyba wszyscy zgadzamy. Fotka krajobrazowa mega cudna. Psiaki super.:loveu: Mega cudne to są psiaki , a jelonki mogą być super ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 No to jeszcze trochę z wczoraj ;) stoczylim się w krzaki ;) zęby pokazalim :diabloti: ale jak nie ma patyczka to zgoda między nami ;) no i mały spamik ;) Serdecznie zapraszam na zakupy do zakładkowego sklepiku nowe wzory i kolory ręcznie robionych zakładek na bezdomnych kotów 25 i bezdomny zwierzyniec pod opieką erki i ekipy z Kielc [FONT="][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] wielki bazzarro zaprasza nowe wzory i kolory- kliknij[/FONT][/FONT] Quote
dii Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 W końcu mogę podziwiać piękne zdjęcia i psiaki cudowne :smilecol: pozdrawiamy :iloveyou: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 dii napisał(a):W końcu mogę podziwiać piękne zdjęcia i psiaki cudowne :smilecol: pozdrawiamy :iloveyou: Hej Dorotko :) Również pozdrawiamy :) Quote
Nadziejka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Rudziu - odwiedzam was z radosci podziwiajac Bianunie i Bazyliuszka - twoje cudnosci czterolapenkowo:loveu:zdrowenka wszelkiego cudna rodzinko:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Dziękujemy Ewciu :) Ilez Ty radości zawsze ze sobą przynosisz :) Quote
weszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zdjęcia! Zdjęcia! Klimatyczne "jelenie" piękne! I parka B&B też oczywiście :) Miło było pooglądać :) Quote
Recommended Posts