Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie :shake: wyślij mi adres mailowy to podeślę kilka zdjęć :razz:
Dziś jest też u nas smutna trzecia rocznica odejścia Doruni :-(
Z jednej strony smucimy się ale i cieszymy , że możemy pomóc następnemu psiakowi ...

Posted

[quote name='dii']Jeszcze nie :shake: wyślij mi adres mailowy to podeślę kilka zdjęć :razz:
Dziś jest też u nas smutna trzecia rocznica odejścia Doruni :-(
Z jednej strony smucimy się ale i cieszymy , że możemy pomóc następnemu psiakowi ...

Jak ten czas leci , 3 lata a wydaje się że dopiero co ....

czekam na zdjęcia mój adres rudzia_bianca@interia.pl

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Jak ten czas leci , 3 lata a wydaje się że dopiero co ....

czekam na zdjęcia mój adres rudzia_bianca@interia.pl

Czas leci niestety :mad: widać to nawet po Szekusiu , posiwiał chłopak , utył :roll:
Wysłałam zdjęcia :)

Posted

dii napisał(a):
Czas leci niestety :mad: widać to nawet po Szekusiu , posiwiał chłopak , utył :roll:
Wysłałam zdjęcia :)

Widziałam , cudna szczęściara . Piękna jest.
A Szekuś rzeczywiście troszkę przybrał ciałka , ale póki nie za wiele to co psu żałować :)

Posted

Szekuś już leciwy , pewnie z 10 latek ma i często choruje . Dostaje sterydy , stąd ten pociąg do jedzenia , on poprostu płacze żebu mu coś na ząbek rzucić :diabloti: a ja mam miękkie serce ;)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Bazyl dzisiaj dostał pierwszy raz w tyłek ode mnie :( tak mi smutno z tego powodu ...
Kupiłam małpom wstrętnym te paskudne ucha wieprzowe do gryzakowania no i Bazyliszkowi odbiło , strzegł tego ucha jak skarbu największego i jak przechodziłam obok niego zaczął warczeć , no więc dostało mu się biedakowi w tyłek i jeszcze go zjechałam słownie a do tego wszystkiego moja dzielna obrończyni kotecka ugryzła go w tyłek ( ona zawsze reaguje jak psy zachowują się niezgodnie z jej kodeksem postępowania:diabloti:)

Posted

[quote name='mariusz pp']A może kicia też chciała uszko?;)[/QUOTE]

Kicia ma taką zasadę że jak psy zachowują się nie tak jak ona sobie tego by życzyła ( każde odchylenie od jej dziewnej normy ) to ustawia je po swojemu albo pazurami albo zębami .
Czasem któremuś biedakowi dostanie się niesłusznie, była taka sytuacja ze Biana stanęła w ogrodzie na coś kłującego zapiszczała a małpa jeszcze ją ugryzła ;)

A Bazyl chrapie - w tak młodym wieku ....

Posted

[quote name='mariusz pp']Chrapie ,bo to facet:evil_lol:
A kotka musi być świetna:lol:[/QUOTE]

No tak , nie pomyślałam o tym :) A kotka tak naprawdę jest wredota wstrętna, gryzie , fuczy , zupełnie nie zachowuje się jak standardowy kot , ale z psami mają obłędne relacje :)