znikam Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 już jesteśmy po pierwszej próbie :) podeszliśmy wieczorem spory kawał do pętli 127, żeby wsiąść i przejechać dwa przystanki do parku. autobus stał i nie warczał, więc Figo spokojnie wsiadł; bez kagańca, bo w autobusie była jedna osoba :). potem trochę się rozglądał i był poddenerwowany, ale dojechaliśmy - no i park, super zabawa piłeczką i tak dalej... chyba zrozumiał, że autobus to nic strasznego :D ale na razie zawieszamy próby, bo wróciła moja rodzina wraz z samochodem :) Quote
znikam Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ja na te parę przystanków kupiłam sobie ulgę - bo jeszcze się uczę - a psu kupiłam normalny. ale nie wiem, czy trzeba... Quote
Guest Rennatta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A tak może trochę off topic-często jeżdżę autobusami i nigdy nie widziałam (nawet jak jest ścisk) niechęci do psów,nawet tych dużej postury.Bardzo często są za to pełne życzliwości uśmiechy,czasem jakaś miła rozmowa.Sama nie mam psa-piszę to z pozycji obserwatora. Quote
hubert01 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 z tego co mi wiadomo to nie trzeba kupowac biletu psu. jechalem pare razy z psem, jedna pani byla oburzona bo moj pies ja powachal ;) Quote
Guest Rennatta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hubert01 napisał(a):z tego co mi wiadomo to nie trzeba kupowac biletu psu. jechalem pare razy z psem, jedna pani byla oburzona bo moj pies ja powachal ;) To straszne :eek2: . Jak mógł w ogóle coś takiego zrobić ;) Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 U mnie w Kielcach to trzeba kupować bilet psu... i to jeszcze nie ulgowy tylko normalny ;/ :( Nie bedzie az tak zle :cool3: Quote
Recommended Posts