DuDziaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a czy niunce ktos dawal jakiesogloszenia od ponownego pojawienia sie na dzialce :razz: Quote
Polarna Legenda Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Giga szuka ODPOWIEDZIALNEGO Pana!!! Quote
erka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Giga będzie miała w sobotę operowane oczko, nie wiemy czy uda sie za jednym zamachem zrobic też sterylkę , zobaczymy. Quote
darunia-puma Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Trzymam Za Ciebie Aniołku Kciuki Bedzie Dobrze Na Pewno Myslami Bede Z Wami A Moj Seth W Piatek Ma Kastracje!!! Kochanie Uszka Do Gory Jestesmy Z Toba!!! Daria & Shilla & Seth Quote
erka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Darunia-puma, my też staramy się myśleć, że wszystko będzie dobrze, chociaż chwile zwątpienia coraz częstsze:shake:. Cała działka psów , psy w naszych domach, a zero adopcji i jeszcze takie historie , jak z Gigą.:-( Quote
darunia-puma Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 erka napisał(a):Darunia-puma, my też staramy się myśleć, że wszystko będzie dobrze, chociaż chwile zwątpienia coraz częstsze:shake:. Cała działka psów , psy w naszych domach, a zero adopcji i jeszcze takie historie , jak z Gigą.:-( :-( wiem ze zadne słowa tu nie pomoga tylko czyny przykro mi ze nie moge byc tam z wami i choc troszke was odciążyć choćby pomocą przy psiakach:shake: przeglącając strony psów do adopcji w głowie sie nie miesci co sie dzieje z tymi ludzmi ktorzy skazują te psy na ciepienie,według mnie prawo co do tych ludzi powinno być zdecydowanie surowsze:angryy: ZAMIAST PRZYBYWAĆ CHĘTNYCH JEST CORAZ WIECEJ PORZUCANYCH PSÓW I KOTÓW!!!:shake: Quote
andzia69 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ślicznotko - szukaj domku, szukaj!!! Quote
erka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Czy nikt nie chce takiej pięknej i przemiłej suni? Quote
darunia-puma Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 giga do góry prosze!!!tutaj nikt cie nie widzi!!!skarbie.... Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Boshe :( Byłam pewna że Giga szczęśliwa w nowym domku, a tu takie wieści :angryy: Ludzie niestety traktują psy jak instrumenty - ma się w ciągu tygodnia przyzwyczaić, zakochać, a najlepiej jeszcze podawać kapcie i gazetę :mad: Nad psem trzeba pracować, uczyć go kontaktu, zapewniać ruch i zabawy wtedy nie ma skłonności do ucieczek i demolowania otoczenia. Ogród to za mało. Co pies ma sam w kółko gonić i się bawić sam ze sobą :angryy:??? A dorosły pies potrzebuje sporo więcej czasu zeby się zaaklimatyzować w nowym miejscu. Jeśli ktoś oddaje psa po tak krótkim czasie znaczy że nie nadaje na posiadcza psa ani żadnego zwierzka. W nosie ma co ten pies czuje, jaką robi mu po raz kolejny krzywdę :shake: Ja nad złapaniem kontaktu z jedną z moich suń pracuję prawie rok i dopiero teraz zaczynamy się rozumieć. Ona wie że człowiek jest fajny, że można się z nim bawić, ćwiczyć, że można się przytulić, poleżeć razem. Kiedyś tego nie potrzebowała bo wychowana była tylko z psami w kennelu. A nadal jest strachliwa i nowe miejsca, nowi ludzie, ruch uliczny to dla niej gigantyczny stres. Ale jest lepiej i pewnie jeszcze zrobimy jakieś postępy. Ale ja chcę bo ją kocham, jestem za nią odpowiedzialna i wiem że takie sprawy wymagają ogromnego nakładu pracy i czasu. Ehhh szkoda Gigi, szkoda że tak wyszło bo darunia-puma by ją miała :placz: Quote
darunia-puma Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 weszka oj mialabym ja miala :shake: mi jest z tym strasznie zle i wieczorami sa momenty ze sobie :-(popłacze bo ja w koncu tez mialam tydzien na zaklimatyzowanie sie setha (tego mixa malamuta )ktorego wziełam 14 wrzesnia w dniu w ktorym dowiedzialam sie ze moja ukochana gigunia idzie do nowego domu :placz: nie oddalabym jej nigdy i nikomu, a co moze ktokolwiek mysli ze skoro minelo półtorej tygodnia to seth chodzi jak w zegarku?:shake: nie tak nie jest i dluga przede mna droga bo jest to takze pies po przejsciach i bardzo agresywny do innych psow ale nie do mojej shilli z czego sie ciesze ale pokazuje różki a one co myslaly ze po tygodniu beda mialy ulozonego psa????:angryy: SKANDAL mogly go wogole nie brac a nie pokazac mu cieplo dom a pozniej odebrac!!!:shake: chcialabym mieszkac blizej i moc po prostu ja przytulic i dac troche ciepla tak jak shilli i sethowi i bóg mi jest świadkiem ze gdybym miala tylko warunki mieszkaniowe nie zastanawialabym sie i od razu ja wziela,bo skoro dla moich "dzieci" jest dosc milosci ciepla i jedzenia to i dla niej by sie znalazlo...swiat jest okrutny i ludzie jeszcze gorsi!!!:-( Quote
andzia69 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 podniosę bidulkę... jutro będzie miała operowane oczko i jak się uda to i sterylkę! Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kciuki żeby zabiegi poszły gładko. Trzymaj się piękna suniu! Quote
Polarna Legenda Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Sorry ze nie na temat ale nie mogłam sie powstrzymać... Ten piesekze zdjęcia,biały w brązowe łatki wyglada identycznie jak moja sunieczka Angel która przezyła koszmar w Białce a teraz jest moim słoneczkiem... Quote
andzia69 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 to zdjęcie jest super!!! stado psiaków znęca się nad Gigi!:evil_lol: A ta sunieczka biala w brązowe łatki ma szansę na domek we stolicy!;) A reszta stada szans nie ma....:shake: Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 andzia69 napisał(a): A ta sunieczka biala w brązowe łatki ma szansę na domek we stolicy!;) A reszta stada szans nie ma....:shake: andzia - każdy z psiaków ma szansę!!!! I tej wersji się proszę trzymać! Tylko musi przyjść na niego pora i musi trafić na swojego człowieka. Czasem to niestety trochę trwa :shake: Quote
saga_86 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=HfUrNRMpJLw filmik z Gigą w roli głównej:lol: Quote
darunia-puma Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 saga_86 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=HfUrNRMpJLw filmik z Gigą w roli głównej:lol: filmik super gigunia jeszcze badziej anioł:loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 fantastyczna sunia!!!!!!! domki oślepły!! Quote
darunia-puma Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Od-Nowa napisał(a):fantastyczna sunia!!!!!!! domki oślepły!! to prawda ona jest wyjątkowa :loveu: i przykre jest to ze taki psiaczek tak sie marnuje i nie ma domku :-( Quote
Polarna Legenda Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 andzia69 napisał(a):to zdjęcie jest super!!! stado psiaków znęca się nad Gigi!:evil_lol: A ta sunieczka biala w brązowe łatki ma szansę na domek we stolicy!;) A reszta stada szans nie ma....:shake: Ta sunieczka zachowuje się identycznie jak moja Angel!!!! Może to siostry?:roll: A Giga jest cudowna,trzeba szybciutko znaleść jej dom! Quote
DuDziaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To jest niesamowita sunka:cool3: andzia giga gdzie bedzie po sterylce :roll: Quote
erka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Giga już jest u p.Ani w domu , wykąpana:lol:. Jutro ma miec zabieg na oczku, jezeli się uda , to też sterylkę. Jest tylko problem, p.Ania nie może jej wyprowadzać, kto będzie mógł pomóc w spacerach z Gigą i o której godzinie? Quote
Recommended Posts