Jump to content
Dogomania

Kielce - mlodziutka mix malamuta - JUŻ W SWOIM NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

Posted

saga_86 napisał(a):
Giga ma się świetnie:lol: Dziś ją odwiedziłam, przyszłam na działeczkę to zrobiła dziki taniec radości:cool3:A widziała mnie po raz pierwszy! Naprawdę niuńka ma niepowtaralny, bardzo fajny charakter:loveu: Cały czas chciała być przy mnie chciała, żeby ją głaskać . Dawała mi śłodkie buziaczki:cool3: A Giga mieszka na działce z kilkoma innymy suczkami i zachowuje się do niej super;)Ani grama agresji w gigantycznej Gidze
Ranka też się już ładnei zaczyna goić.

a zdjęcia jakieś będą? :cool3:
to taka kochana sunia..

p.s Sago trzeba było powiedzieć plakaty bym podrzuciła :eviltong:

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betel napisał(a):
Zresztą tak naprawdę każdy duży pies, żeby był zdrowy potrzebuje sporo ruchu. :cool3:

:nono::puppydog: Nieprawda,całkiem niedawno uswiadomiono mnie że "obudzony molos to nieszczęśliwy molos":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czekamy jeszcze na ostateczną decyzje tych pań, które ja oglądały. Tam sa jakies komplikacje, przeprowadzaja sie z bloku do domu, czy coś takiego:cool1:.

Posted

Giga dzisiaj przeskoczyła przez furtkę i Elwira zastała ja po drugiej stronie siatki, na części podwórka tego pana, u którego wynajmujemy teren.:mad:

Elwira nie wie co robić, nie wiem czy nie będzie musiała, , dla jej bezpieczeństwa przypiąć ja na łańcuch, bo jak przeskoczy na bardzo ruchliwą tam ulicę, to nie wiem co by było.:placz:

Posted

Andziu69, a może usunąć z tytułu to info o entropium, bo to może odstrasza potencjalnych chętnych, a podobbo nie jest to b.poważny problem. I od razu zmienic tego czeskiego wilczaka na ... już sama nie wiem , czym ona jest.

Posted

A to łotrzyca:evil_lol:, widać, że poprzednie skakanie i rana na nodze niczego jej nie nauczyły:cool3:. Może ,rzeczywiście dla jej bezpieczeństwa wziąć ją na łańcuch , tylko ,że przy jej zdaje się bardzo żywej naturze , będzie bardzo nieszczęśliwa.:-( A jeśli chodzi o nazwę , to na allegro i "4 łapach" okresliłam ją jako mix malamuta.

Posted

Cioteczki wkleiłam Gigę na watek gdzie darunia-puma poszukuje wilczakowatej suczki. I wiecie co??? Chce adoptować Gigę :) Wysłałam ją na ten wątek bo ja nie znam szczegółów. Trzymam kciuki!

Posted

weszka napisał(a):
Cioteczki wkleiłam Gigę na watek gdzie darunia-puma poszukuje wilczakowatej suczki. I wiecie co??? Chce adoptować Gigę :) Wysłałam ją na ten wątek bo ja nie znam szczegółów. Trzymam kciuki!

superrr!!!! czyli jednak Giga przypomina wilczaka!:eviltong:

Posted

Do mnie darunia - puma też wysłała meila takiej tresci:
"Wiadomość od darunia-puma@tlen.pl :

witam serdecznie chcialabym sie zapytac czy nadal jest mozliwosc przyjecia do domku Gigi mam jednego psiaka shille ma 3 lata jest mieszanka czeskiego wilczaka i malamuta jest łagodna i bardzo przyjazna ona sama strasznie duzo przezyła i w styczniu tego roku trafila do mnie jestesmy ze soba szczesliwe ale mamy tyle jeszcze w sobie milosci i chcemy pomoc prosze o wiecej info na mojego maila pozdrawiamy."
Takiego meila dziś dostałam:
"Wiadomość od darunia-puma@tlen.pl :

Odesłałam ję do Erki , to znaczy prosiłam, żeby do nie zadzwoniła.
To może być sensowna dziewczyna , bo ma doświadczenie z takimi "malamucimi" mieszańcami!

Posted

erka napisał(a):
Elwira juz umówiła się z ta panią na odbiór suni w poniedziałek. Ale zobaczymy,czasami to różnie bywa.:roll:

tak czułam że o taką wspaniałą sunię domki będą w kolejce stawać :loveu:
i tak zawsze powinno być :loveu:
trzymam kciuki żeby któryś z domków okazał się ten naj

Posted

Dzwoniła ta pani i z pewnościa byłoby to dobre miejsce, ale tak jak już pisałam wcześniej, Elwira już się umówiła na odbiór suni w poniedziałek, i też jest to dobry dom, tak przynajmniej twierdzi Elwira, która rozmawiała z ta panią. Chyba,że oni zrezygnują, to wtedy będę się kontaktowac z tą druga osobą.