ewelinka_m Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 saga_86 napisał(a):Giga ma się świetnie:lol: Dziś ją odwiedziłam, przyszłam na działeczkę to zrobiła dziki taniec radości:cool3:A widziała mnie po raz pierwszy! Naprawdę niuńka ma niepowtaralny, bardzo fajny charakter:loveu: Cały czas chciała być przy mnie chciała, żeby ją głaskać . Dawała mi śłodkie buziaczki:cool3: A Giga mieszka na działce z kilkoma innymy suczkami i zachowuje się do niej super;)Ani grama agresji w gigantycznej Gidze Ranka też się już ładnei zaczyna goić. a zdjęcia jakieś będą? :cool3: to taka kochana sunia.. p.s Sago trzeba było powiedzieć plakaty bym podrzuciła :eviltong: Quote
saga_86 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Oj to tak niespodziewanie wyszło, bo szłam do biblioteki ale nie mogłam sie oprzeć żeby nei wstąpić:lol: Quote
ewelinka_m Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 saga_86 napisał(a):Oj to tak niespodziewanie wyszło, bo szłam do biblioteki ale nie mogłam sie oprzeć żeby nei wstąpić:lol: to ja Ci chyba pod sam dom je podrzucę :eviltong: Quote
kika22 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Piękna Giga mix-malamuta szuka odpowiedzialnego domku? Quote
Polarna Legenda Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 betel napisał(a):Zresztą tak naprawdę każdy duży pies, żeby był zdrowy potrzebuje sporo ruchu. :cool3: :nono::puppydog: Nieprawda,całkiem niedawno uswiadomiono mnie że "obudzony molos to nieszczęśliwy molos":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
saga_86 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Giga jeszcze bez domku:crazyeye:O takie cudo domki powinny się bić:razz: Quote
erka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Czekamy jeszcze na ostateczną decyzje tych pań, które ja oglądały. Tam sa jakies komplikacje, przeprowadzaja sie z bloku do domu, czy coś takiego:cool1:. Quote
betel Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To trzymamy kciuki, jak przeprowadzają się do domku , to lepiej dla Gigi , byleby się nie rozmysliły. Tfu , tfu , tfu, przez lewe ramię:diabloti: Quote
saga_86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Coś długo się zastanawiają:roll:Chyba trzeba zacząć się rozglądać za innym domkiem..... Quote
erka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Giga dzisiaj przeskoczyła przez furtkę i Elwira zastała ja po drugiej stronie siatki, na części podwórka tego pana, u którego wynajmujemy teren.:mad: Elwira nie wie co robić, nie wiem czy nie będzie musiała, , dla jej bezpieczeństwa przypiąć ja na łańcuch, bo jak przeskoczy na bardzo ruchliwą tam ulicę, to nie wiem co by było.:placz: Quote
erka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Andziu69, a może usunąć z tytułu to info o entropium, bo to może odstrasza potencjalnych chętnych, a podobbo nie jest to b.poważny problem. I od razu zmienic tego czeskiego wilczaka na ... już sama nie wiem , czym ona jest. Quote
betel Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A to łotrzyca:evil_lol:, widać, że poprzednie skakanie i rana na nodze niczego jej nie nauczyły:cool3:. Może ,rzeczywiście dla jej bezpieczeństwa wziąć ją na łańcuch , tylko ,że przy jej zdaje się bardzo żywej naturze , będzie bardzo nieszczęśliwa.:-( A jeśli chodzi o nazwę , to na allegro i "4 łapach" okresliłam ją jako mix malamuta. Quote
DuDziaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oj ten lancuch mnie przeraza ale to chybalepszeniz ruchliwa ulica :( Quote
ewelinka_m Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Giga gdzie ten domek?:shake: taka wspaniała sunia Quote
weszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cioteczki wkleiłam Gigę na watek gdzie darunia-puma poszukuje wilczakowatej suczki. I wiecie co??? Chce adoptować Gigę :) Wysłałam ją na ten wątek bo ja nie znam szczegółów. Trzymam kciuki! Quote
Polarna Legenda Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 My tez trzymamy kciuki i łapki żeby sie udało.Daj namiary na ten wątek,proszę. Quote
weszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 To wątek poszukiwawczy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80641 Erka napisałana na kieleckim wątku, że Gigą jest też zainteresowana jakas inna rodzinka. Chyba będzie bitka ;) Quote
andzia69 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 weszka napisał(a):Cioteczki wkleiłam Gigę na watek gdzie darunia-puma poszukuje wilczakowatej suczki. I wiecie co??? Chce adoptować Gigę :) Wysłałam ją na ten wątek bo ja nie znam szczegółów. Trzymam kciuki! superrr!!!! czyli jednak Giga przypomina wilczaka!:eviltong: Quote
erka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Elwira juz umówiła się z ta panią na odbiór suni w poniedziałek. Ale zobaczymy,czasami to różnie bywa.:roll: Quote
Polarna Legenda Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jak Giga znajdzie domek to może ta druga rodzina chciałaby psa-malamuta?Na malamucim forum mamy pana który wyjezdza za granice i musi oddać swojego rocznego psiaka.Pies jest wykastrowany. Quote
betel Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Do mnie darunia - puma też wysłała meila takiej tresci: "Wiadomość od darunia-puma@tlen.pl : witam serdecznie chcialabym sie zapytac czy nadal jest mozliwosc przyjecia do domku Gigi mam jednego psiaka shille ma 3 lata jest mieszanka czeskiego wilczaka i malamuta jest łagodna i bardzo przyjazna ona sama strasznie duzo przezyła i w styczniu tego roku trafila do mnie jestesmy ze soba szczesliwe ale mamy tyle jeszcze w sobie milosci i chcemy pomoc prosze o wiecej info na mojego maila pozdrawiamy." Takiego meila dziś dostałam: "Wiadomość od darunia-puma@tlen.pl : Odesłałam ję do Erki , to znaczy prosiłam, żeby do nie zadzwoniła. To może być sensowna dziewczyna , bo ma doświadczenie z takimi "malamucimi" mieszańcami! Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 erka napisał(a):Elwira juz umówiła się z ta panią na odbiór suni w poniedziałek. Ale zobaczymy,czasami to różnie bywa.:roll: tak czułam że o taką wspaniałą sunię domki będą w kolejce stawać :loveu: i tak zawsze powinno być :loveu: trzymam kciuki żeby któryś z domków okazał się ten naj Quote
erka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dzwoniła ta pani i z pewnościa byłoby to dobre miejsce, ale tak jak już pisałam wcześniej, Elwira już się umówiła na odbiór suni w poniedziałek, i też jest to dobry dom, tak przynajmniej twierdzi Elwira, która rozmawiała z ta panią. Chyba,że oni zrezygnują, to wtedy będę się kontaktowac z tą druga osobą. Quote
saga_86 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Przeczytałam na innym wątku,że darunia puma zaadoptowała juzajkiegoś psiaka dzis ze schroniska w Wałbrzychu. Oby ten domek , kóra znalazła Elwira był jakiś dobry!;) Quote
Recommended Posts