auraa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 To taka ładna sunia. I nieduza.Dlaczego nikt jej nie chce?:shake: Quote
Esia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Korsyka nie spadaj, na pierwszą się pokazać hopaj! Quote
auraa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 wydaje mi się, że trzeba jej zrobić nowe zdjęcia i cos zmienić w ogłoszeniach. Młoda mała suczka i zero odzewu? coś musi być nie tak. Z każdym miesiącem jej szanse maleja:shake: Quote
Esia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 auraa napisał(a):wydaje mi się, że trzeba jej zrobić nowe zdjęcia i cos zmienić w ogłoszeniach. Młoda mała suczka i zero odzewu? coś musi być nie tak. Z każdym miesiącem jej szanse maleja:shake: też mi sie zdaje że coś nie tak, taka śliczna młodziutka sunia nadal bez domku :( Quote
anouk92 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Korsyka w środę będzie miała sterylkę i być może.......;) Quote
Esia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nooo to trzymamy kciuki :) Anouk mów co wiesz, jakiś domek się szykuje? ;) Quote
anouk92 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Esia napisał(a):Nooo to trzymamy kciuki :) Anouk mów co wiesz, jakiś domek się szykuje? ;) Napiszę w czwartek;) Quote
auraa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 czekam, zaglądam do tej suni i ciągle nic. Trzymam kciuki!!!!! Quote
anouk92 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Korsyka wczoraj trafiła do wspaniałych ludzi.:multi: Zamieszkała na Żoliborzu w bloku z kotem - jeszcze nie mieli okazji się poznać, ale mam nadzieję że będzie grzeczną dziewczynką i nie będzie męczyć kota.:evil_lol: Państwo są cały czas w domu. Psiarze którzy od zawsze mieli różne przybłędy. Korsyka ma zapewnione codzienne spacerki bo Pan uwielbia spacerować i ostatnio brakowało mu towarzysza. W lato Korsyka będzie się lenić na działce. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.;) Quote
Zmysł Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 anouk92 napisał(a):Korsyka wczoraj trafiła do wspaniałych ludzi.:multi: Zamieszkała na Żoliborzu w bloku z kotem - jeszcze nie mieli okazji się poznać, ale mam nadzieję że będzie grzeczną dziewczynką i nie będzie męczyć kota.:evil_lol: Państwo są cały czas w domu. Psiarze którzy od zawsze mieli różne przybłędy. Korsyka ma zapewnione codzienne spacerki bo Pan uwielbia spacerować i ostatnio brakowało mu towarzysza. W lato Korsyka będzie się lenić na działce. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.;) No to wspaniale!!! Quote
Esia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Oo ja mieszkam na Żoliborzu :D Może kiedyś spotkam Korsię na spacerku :) Quote
anouk92 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dostałam zdjęcia Korsyki z nowego domku:loveu: Quote
auraa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Korsyka urosła i wyciemniała:roll:. Super wiadomość! Quote
anouk92 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wieści od Korsyki: "WITAM SERDECZNIE! Nic dodać nic ująć:) Korsyka bawi na działce, pływa, szaleje i podgryza dziadkowi kable! Bardzo kocha moją Oliwkę, dziadka preferuje, z mamą śpi ale cały czas się wszystkiego boi. Biega już luzem ale podgryza obcym nogi, nawet na smyczy. Myślę, że ma jak w raju, ja jej ciągle mówię, że jej się udało.:)) Pozdrawiam Ewa" Quote
auraa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tyle biedactwo się wycierpiało. Zasłużyła na dobry domek!!!:lol: Quote
Recommended Posts