Atkaaaa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No brawo 150!! Briard prześłiczny.. A BC czasem przychodzi do fryzjera:D ? [SIZE=4]u nas nowe fotki :D Quote
Izabela124. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sliczny briad i chyba szpic:loveu: Gratulacje 150stronki:multi: A przychodza do was szetlandy?:razz: Albo maltany:razz: Quote
Cheritka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Sliczny briad i chyba szpic:loveu: Gratulacje 150stronki:multi: A przychodza do was szetlandy?:razz: Albo maltany:razz: Szetlanda miałam przed wystawą na Litwie :cool3:. Maltańczyki są często (złośliwe i gryzące:angryy:) Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cześć Ewa:hand: A może jakieś fotki sznupów?:razz: Lecę dalej i kładę się spać:hand: Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Gratuluje 150 stronki :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cheritka napisał(a):Szetlanda miałam przed wystawą na Litwie :cool3:. Maltańczyki są często (złośliwe i gryzące:angryy:)A masz jakivs tych ras fotki?:cool3: Quote
agaciaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Widziałam czarne i białe śliczności ;) czekam na jeszcze :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Przybyłam:) Brudne serkowe mordeczki śliczne! Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ewuś, czy Ty czasem nie strzygłaś dziś sznupka p&s TIPO??????:razz: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Hej A ja dzis chetnie tez obejrzalabym jakivs fotki Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Eeeeeeewaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!Gdzie Tyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!:razz: Quote
Cheritka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej A ja dzis chetnie tez obejrzalabym jakivs fotki deer_1987 No my oczywiscie tez!!!! Ponieważ to pudelkowa strona to wstawie na poątek zdjęcie pudelka, i jak Wam się podoba takie strzyżenie, to nie ja to z netu :cool3: Quote
Cheritka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Doginka']Ewuś, czy Ty czasem nie strzygłaś dziś sznupka p&s TIPO??????:razz: Tak :crazyeye: a Ty skąd wiesz ????:crazyeye: Ale nie zrobiłam zdjęć, nie wiedziałam, że chcesz, ale Ty go pewnie znasz ?? :cool3:.:roll:. Wstawie inne sznaucerki, a to moje ulubione zdjęcie (takie dziecko do zakochania) Zdjęcie do ŚMIECHU WARTE :eviltong: i dla odmiany jeszcze czarny :eviltong: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Cheritka']Tak :crazyeye: a Ty skąd wiesz ????:crazyeye: Ale nie zrobiłam zdjęć, nie wiedziałam, że chcesz, ale Ty go pewnie znasz ?? :cool3:.:roll:. Rozmawiałam z jego "cichym panem":-( - wejdź do mnie to zobaczysz TIPO;) - on mieszka bliziutko mojego podwórka Quote
Cheritka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Izabela124.']A masz jakivs tych ras fotki?:cool3: :shake: nie, bo ja nie mam cyfrówki, ta co nią robie fotki jest mojej córki i niestety pożycza mi tylko :roll:, ale może zrobie zdjęcie zdjęcia bo mam zdjęcie w albumie, jak wyjdzie to wstawie. :razz: W zamian pokażę Wam jak pieski są u nas zestresowanie podczas strzyżenia :loveu::loveu:, i ja naprawdę nic nie podaję :lol: i już po robocie :eviltong: :lol: Quote
Cheritka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Doginka napisał(a):Rozmawiałam z jego "cichym panem":-( - wejdź do mnie to zobaczysz TIPO;) - on mieszka bliziutko mojego podwórka Już lecę :multi:, może go znajdę :multi: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Cheritka napisał(a):Już lecę :multi:, może go znajdę :multi: Już teraz jest - przed chwilką skończyłam wrzucać;) Quote
Cheritka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='deer_1987']jakie mniej wiecej ceny masz/macie? :) Ceny - tanio i super ładnie :lol:, bo ja kocham to co robie :cool1: i tych co strzygę :loveu: Quote
Atkaaaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Fajne zdjęcia.. a taki fryz pudelka nie za bardzo mi sie spodobał :D Aha czy jest jakaś znaczna róznica w cenach strzyżenia pudla tak normalnie tzn po domowemu a takiego na lwa? Ps., u nas nowe fotki a nie zaglądacie:mad: Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 co do czekolady nie podoba mi sie tylko zostawiona siersc na pysiu;) Quote
Matusz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='ewelinabuck']co do czekolady nie podoba mi sie tylko zostawiona siersc na pysiu;) mi tez nie ;) reszta oK:) Quote
Recommended Posts