apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć przyszłam u cię zdjęcia poogladać :diabloti: bo u mnie nie ma :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Super są te karty ! :D http://images23.fotosik.pl/144/aeec3e9e1715f105med.jpg mrrrr :loveu: :loveu: ps. pisałam, już wczoraj, ale moje posty nie chciały dochodzić :sad: Quote
taxelina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pudelki --- zapraszamy!!!! wreszcie nowe zdjecia - 48 sztuk :D Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='gassira']Wspaniałe kart:loveu:a masz jakąś ze sznupem?:eviltong: Wstawiłam prawie wszystkie pieski, nie mam snupków :-(, ani pudelków :-(. Ale za to dostałam dzis takiego emaila ; Szanowna Pani. Piosenka z Pani miłym pudelkiem będzie emitowana w Budziku 4 lutego. ok godz.9.00 w programie 1 TVP.Pozdrawiam. .... Jeszcze Wam przypomnę :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Z chęcią obejrzę, kiedy powtórka budzika? :razz: (4 lutego to poniedziałek, akurat mi się ferie kończą i mam na 8:00 do szkoły :sad:) Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ewcia, przypomnij mi wieczorem przed 4 luty:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='AnkaG']A co to ten Budzik? :oops: Budzik to program dla dzieci :lol: a tam jest Pan Tenorek, czyli Jacek Wójcicki i On w tym programie śpiewa piosenkę p.t. "PUDELEK" z moim DIAMONDem:multi::multi: Teraz to sobie nagram na video i może mi sie uda zrobić jakieś zdjęcia, bo podczas nagrania w TV nie mogłam. Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Doginka napisał(a):Ewcia, przypomnij mi wieczorem przed 4 luty:diabloti::diabloti::diabloti: A masz video ???. bo ja mam zepsute i mi nie nagrywa :placz::-(:placz: A 3 przypomne wszystkim, jak sama nie zapomnę. Może mi się uda zrobić zdjęcia z telewizorka :roll::roll: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 A oni Ci nie dają jakiegoś nagrania - chyba powinni:razz::diabloti: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cheritka napisał(a):A masz video ???. bo ja mam zepsute i mi nie nagrywa :placz::-(:placz: A 3 przypomne wszystkim, jak sama nie zapomnę. Może mi się uda zrobić zdjęcia z telewizorka :roll::roll: Maaaaaaaaaaaaaaam video:diabloti: Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Wstawie jeszcze jedno, bo tu Dajmyus taki :eviltong: uśmiechnięty :eviltong: Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Doginka napisał(a):A oni Ci nie dają jakiegoś nagrania - chyba powinni:razz::diabloti: Dali kasę i już,:Cool!::Cool!::Cool!: potem sama sobie nagrywam, tylko mnie powiadamiają kiedy będzie program :lol:. Jak masz sprawne video to Ci mogę podrzucic kasetę ?????:hmmmm: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cheritka napisał(a):Dali kasę i już,:Cool!::Cool!::Cool!: potem sama sobie nagrywam, tylko mnie powiadamiają kiedy będzie program :lol:. Jak masz sprawne video to Ci mogę podrzucic kasetę ?????:hmmmm: Chętnie, a może ja wpadnę do Ciebie???:razz:Najchętniej już po feriach zimowych, bo wyjeżdżam do Austrii z Miśkiem i Miśką:multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Doginka napisał(a):Chętnie, a może ja wpadnę do Ciebie???:razz:Najchętniej już po feriach zimowych, bo wyjeżdżam do Austrii z Miśkiem i Miśką:multi::multi::multi: No, no :lol: zazdroszcze, i oczywiście zapraszam :cool3: Quote
Atkaaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cheri super! Nowe foteczki prosimy wiecej wiecej :) Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cheritka napisał(a):No, no :lol: zazdroszcze, i oczywiście zapraszam :cool3: Tylko jest 1 problem - nie mam pojęcia, czy zdązymy wyrobić Dominice paszport:angryy: - my możemy podróżować na dowód, a dzieci niestety na legitymację szkolną nie:shake::angryy: Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Atkaaaa napisał(a):Cheri super! Nowe foteczki prosimy wiecej wiecej :) Napisałam na 96 stronie kiedy i gdzie, Zaraz coś wstawie, mam jakies fotki z dzisiejszego dnia Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dla wszystkich odwiedzających nas SMACZNEGO !!!!!! Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ale pyszności :p:p narobiłaś mi apetytu :mad::diabloti::eviltong: Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Matusz']ale pyszności :p:p narobiłaś mi apetytu :mad::diabloti::eviltong: Zapraszam daleko nie mieszkasz :eviltong: Quote
Guest Reyes Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Cheritka']A teraz pudelki troche inaczej http://images4.fotosik.pl/214/3f032319d5b92ca2med.jpg Z kąt masz? :crazyeye: Pochwal się, sprezentowałabym kuzynowi ! Ps. Zapraszam do siebie do galerii, mój ost. post może Ci sie spodobać :D Quote
Recommended Posts