kofaniutka87 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 I co wiadomo już coś, czekamy z niecierpliwością na dobre wieści :) Quote
Marta697 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Hektorek dzisiaj poszedł do domku! Będzie mieszkać w Warszawie z nową koleżanką Beti-sznaucerką miniaturką Tak się cieszę! Hektor znalazł dom dzieki allegro . Kolejny psiak --- warto ogłaszać pieski. Dziękuje wszystkima za pomoc w znalezieniu domku dla pieska. Quote
xxxx52 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Moze kilka zdjec z nowa rodzina:lol: Quote
Marta697 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 z rodzina nie mam ale Hektorek 10 minut przed adopcją cAłY SZCZęSLIWY--JAKBY WYCZUWAł :D WSTAWIE JUTRO BO JESZCZE NIE MAM ZGRANYCH Quote
AnkaG Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Suuuper. :multi: Tak się marwiłaś, że już tyle miesięcy siedzi w schronie. Czekamy na fotki. :lol: Quote
Marta697 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Tak jutro wstawie fotki. Taką miałam radochę jak przyjechali Ci państwo z Warszawy :D Quote
weszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Suuuper wieści :D Bardzo się cieszę!!! A państwo mam nadzieję godni Hektorka...? Przepytani, prześwietleni... Ale jak mają już mini to chyba powinno być wszystko ok :) - znaczy sznauceromaniacy! Quote
malawaszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hurraaaa :laola: Hektorku bądź szczęśliwy :loveu::multi::multi::multi: a Twoje miejsce na allegro zajął Andree :kciuki: Quote
dzodzo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ale sie cieszę!!!!powodzenia Hektorku!!!! Quote
AMIGA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ojeeejeu, wróciłam z wekendu a tu takie wieści!! Super!!! :loveu::multi::loveu: A zdjęciaaaaaaaaaaaa?????????:placz: Quote
Marta697 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Rozmawiałam dziś telefonicznie z właścicielami Hektorka :-D Już melduje: Hektorek w czasie podróży był bardzo grzeczny.:multi::multi: W domu jest miły, spokojny i wesoły. Swoich właścicieli wita tak samo jak gości którzy przyjdą. Zaprzyjaźnił się ze sznaucerką.:cool1: W domu już zostawał sam---zostawił idealny porządek.:multi::multi: Jak pańcia idzie z nim przez miasto to Hektorek ponoć zagląda do wszystkich-->taki spryciarz z niego.:cool3: A tu zdjęcia--nareszcie:multi::multi::multi: Poniżej--Hektorek na 2 godziny przed adopcją w pseudoarafatce: Tutaj na spacerze-godzine przed adopcją:multi: Quote
malawaszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :multi::multi::multi: CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!! Duuuuużo szczęścia dla Hekusia i jego Państwa :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Tak się biedak naczekał, naczekał, ale się doczekał - widać tak miało być :multi: Ale przystojniak z niego :p:loveu: Quote
AMIGA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nie ma żadnych nowych wiadomości o Hektorku??? :shake::placz: Quote
Lorien:) Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cieszmy się, że Hektorek znalazł wspaniały domek! Nie można w nieskończoność zawracać głowę właścicielom, wydzwaniając i dopytując się o stan psa... Hektor jest w szczęśliwym domu, i sprawa już zakończona.;) Quote
AMIGA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Lorien:) napisał(a):Cieszmy się, że Hektorek znalazł wspaniały domek! Nie można w nieskończoność zawracać głowę właścicielom, wydzwaniając i dopytując się o stan psa... Hektor jest w szczęśliwym domu, i sprawa już zakończona.;) Jak to w nieskończoność?? Przeciez ostatnie wiadomości o nim mieliśmy 4 października. To jasne, że się wszyscy cieszą ze szczęśliwego zakończenia historii Hektorka, ale napewno nie tylko ja jestem ciekawa jak się Hektorek zaaklimatyzował w nowym domku. Quote
Lorien:) Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 no więc właśnie.. 4października ostatnie wieści! przecież to dwa tygodnie temu, a to bardzo krótki odstęp czasu...:crazyeye::shake::angryy: Quote
AMIGA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja o Bonusku, którego wzięłam ze schroniska składam relacje codziennie i n ie wyobrażam sobie, żeby mi "popuścili" gdybym przez kilka dni nie weszła do dogo i nie napisała co u niego i czasami nie wstawiła zdjęć. I z tego co widzę, to wiele osób opowiada o sukcesach i porażkach po wzięciu piesków czy to na tymczas, czy na stałe. :p Quote
Lorien:) Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jednym to nie przeszkadza, innym tak. Koniec tej śmiesznej dyskusji!:p Quote
AMIGA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Lorien:) napisał(a):Jednym to nie przeszkadza, innym tak. Koniec tej śmiesznej dyskusji!:p Tak jest :p Quote
weszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Hmmm... no cóż :roll: Skoro dom dobry, a jedynie małomówny to nie będziemy upierdliwi :eviltong::roll: Najfajniej jak nowe domki same sie rejestrują na dogo - wtedy ma się relacje z pierwszej ręki. Quote
Marta697 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Mam stały kontakt z właścicielami. Tylko że nie będę do nich co chwile wydzwaniac i się pytać: a co dzis robił Hektorek? Dzwoniłam do nich 5 dni temu i mówili że nauczyli go kilku nowych komend 8), że już nie piszczy jak zostaje sam w domku. Tylko teraz chłopak troszkę zachorował ( coś z uszkami ) ale juz byli dawno u weta i niedługo będzie juz wszystko dobrze :) Quote
Recommended Posts