Jump to content
Dogomania

Hektor-sznaucer średni - ma domek!!!//wiadomosci z nowego domku//

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hektorek dzisiaj poszedł do domku! Będzie mieszkać w Warszawie z nową koleżanką Beti-sznaucerką miniaturką Tak się cieszę!

Hektor znalazł dom dzieki allegro . Kolejny psiak --- warto ogłaszać pieski.

Dziękuje wszystkima za pomoc w znalezieniu domku dla pieska.

Posted

Suuuper wieści :D Bardzo się cieszę!!!
A państwo mam nadzieję godni Hektorka...? Przepytani, prześwietleni... Ale jak mają już mini to chyba powinno być wszystko ok :) - znaczy sznauceromaniacy!

Posted

Rozmawiałam dziś telefonicznie z właścicielami Hektorka :-D
Już melduje:
Hektorek w czasie podróży był bardzo grzeczny.:multi::multi:
W domu jest miły, spokojny i wesoły. Swoich właścicieli wita tak samo jak gości którzy przyjdą.
Zaprzyjaźnił się ze sznaucerką.:cool1:
W domu już zostawał sam---zostawił idealny porządek.:multi::multi:
Jak pańcia idzie z nim przez miasto to Hektorek ponoć zagląda do wszystkich-->taki spryciarz z niego.:cool3:

A tu zdjęcia--nareszcie:multi::multi::multi:
Poniżej--Hektorek na 2 godziny przed adopcją w pseudoarafatce:

Tutaj na spacerze-godzine przed adopcją:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Cieszmy się, że Hektorek znalazł wspaniały domek! Nie można w nieskończoność zawracać głowę właścicielom, wydzwaniając i dopytując się o stan psa...

Hektor jest w szczęśliwym domu, i sprawa już zakończona.;)

Posted

Lorien:) napisał(a):
Cieszmy się, że Hektorek znalazł wspaniały domek! Nie można w nieskończoność zawracać głowę właścicielom, wydzwaniając i dopytując się o stan psa...

Hektor jest w szczęśliwym domu, i sprawa już zakończona.;)

Jak to w nieskończoność?? Przeciez ostatnie wiadomości o nim mieliśmy 4 października.
To jasne, że się wszyscy cieszą ze szczęśliwego zakończenia historii Hektorka, ale napewno nie tylko ja jestem ciekawa jak się Hektorek zaaklimatyzował w nowym domku.

Posted

Ja o Bonusku, którego wzięłam ze schroniska składam relacje codziennie i n ie wyobrażam sobie, żeby mi "popuścili" gdybym przez kilka dni nie weszła do dogo i nie napisała co u niego i czasami nie wstawiła zdjęć. I z tego co widzę, to wiele osób opowiada o sukcesach i porażkach po wzięciu piesków czy to na tymczas, czy na stałe. :p

Posted

Hmmm... no cóż :roll: Skoro dom dobry, a jedynie małomówny to nie będziemy upierdliwi :eviltong::roll:
Najfajniej jak nowe domki same sie rejestrują na dogo - wtedy ma się relacje z pierwszej ręki.

Posted

Mam stały kontakt z właścicielami. Tylko że nie będę do nich co chwile wydzwaniac i się pytać:
a co dzis robił Hektorek?
Dzwoniłam do nich 5 dni temu i mówili że nauczyli go kilku nowych komend 8), że już nie piszczy jak zostaje sam w domku.
Tylko teraz chłopak troszkę zachorował ( coś z uszkami ) ale juz byli dawno u weta i niedługo będzie juz wszystko dobrze :)