AnkaG Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Sznaucerek śliczniusi pieprzaczek prosi o domek ... Quote
weszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Co jest??????????????????????????????????????????????????????? Ludzie oczu nie mają?????????????????????????????????????? Quote
kofaniutka87 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Też się dziwię, że Hektor jeszcze szuka domu. A jest przecież taki piękny. Quote
xxxx52 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 po Hektorka nie zglaszaja sie ,gdyz to rasowy pies i kastrowany.Zauwazylam ,ze na forum zglaszaja sie hodowcy lub mowiac inaczej psudohodowcy,szukajac psa rasowego za zlotowke.Poniewaz sznaucer nie jest w modzie prozni ludziska nie widza juz niemodnych sznaucerow tylko labradory,goldeny,buldozki,gzywacze,wchodzace w mode berner sennenhund. Szkoda sznucery sa nie tylko madre posluszne,sa to tzw.rycerze na sluzbie.Nadaja sie nadzwyczaj do osob ujezdzajacy konie.Nie moga natomiast dostac sie do domow ludzi nerwowych ,kaotow,i wrzeszacych dzieciakow. Sama mam 8 letnia suczke,i mailam podobnego Hektorka ze schroniska,ktorego wspaniale wyadoptowalam.Byl jeden z 14 ,siedzacych w schronisku."Dwa udalo mnie sie zabrac ,reszte trafilo do pseudohodowcow,do szop,stodol w celach zarobkowo rozrodczych.Poniewaz schronisko nie wykastrowalo ani sucuek ani psow:angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Quote
dzodzo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 nigdy tego nie zrozumiem..... wielokrotnie szukając na allegro domów dla dobermanow dostawałam maile ,że jestesmy banda poj...oklaeczjących psy, że to co robimy jest chore i ze nałezaloby nas za to karac..mowa oczywiscie o kastracji sterylizacji daleko nam jeszcze do normalnosci ale wierze, ze Hektorek podbije czyjes serce wkrótce Quote
kofaniutka87 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja wierzę, że po Hektora zgłosi się ktoś kto uwielbia tę rasę, niekoniecznie jakiś hodowca. Niestety trzeba uwierzyć w to co piszecie choć nie jest to miłe. Ludzie wyszukują rasowe porzucone psy i chcą jeszcze na nich zarobić. Dlatego sterylizacja/kastracja jest dla nich odpychająca. Liczy się tylko zdolność do rozmnażania! I kolejne psy takie jak Hektor... porzucone przywiązane do drzewa. Quote
weszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Po prostu Hektor musi trafić na SWOJEGO WŁAŚCIWEGO CZŁOWIEKA. Nie wierzę że gdzieś takiego nie ma! Quote
zala08 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 witam, dawno nie zagladałam i bardzo przepraszam. Weszko bardzo dziękuję ci zaten link. roześlę do swoich znajomych, choc sami zastanawialiśmy się nad drugim pieskiem bo może akurat byłby dobrym kompanem do zabaw dla naszego Filipa :) zobaczymy... ja mogę wszystkim polecić adopcję sznaucera... są one warte każdej drogi, każdego niemiłego zapachu na początku ;) i odwdzięczają się wielce swoją milością Quote
kofaniutka87 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hektor to bardzo piękny psiak. Miejmy nadzieję że szybko znajdzie domek. :) Quote
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witaj zala - miło widzieć-czytać :) Może przyniesiesz szczęście Hektorkowi...? Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 halo halo czy ktoś się kontaktował w sprawie Hektorka?????? bo na allegro została złożona oferta i nie wiem co dalej Quote
kofaniutka87 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bardzo ciekawe czy ktoś chce Hektora, fajnie by było. Piszcie na forum jakby coś było wiadomo w tej sprawie. Quote
weszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 I co, cisza??? Czy to głupi żart... :( Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no własnie nie wiem nic :shake: Marta się nie odzywa na wątku od zeszłej środy :niewiem: Quote
Marta697 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Są 2 osoby chętne na Hektorka. W sobotę będzie wiadomo czy Hektor idzie do domu bo spotykam się z tymi ludźmi;) 3-majcie kciuki Quote
malawaszka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Marta697 napisał(a):Są 2 osoby chętne na Hektorka. W sobotę będzie wiadomo czy Hektor idzie do domu bo spotykam się z tymi ludźmi;) 3-majcie kciuki czy ktoś z allegro???? bo nie wiem co mam zrobić z tą ofertą :niewiem: nie mam doświadczenia z allegro :oops: Quote
Marta697 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Na razie zostaw ogłoszenie na allegro bo to jeszcze nic pewnego ;( Poczekamy do soboty-wtedy się wszystko wyjaśni. Quote
zala08 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hektorku trzymam kciuki za Twój nowy dom... zasługujesz na miłość ... Szybko zmykaj do domku :) Quote
Marta697 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Następny odzew w sprawie Hektorka tym razem pani z Krakowa;) Quote
zala08 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 zmykaj do góry... weszko może miałaś rację... ;)... trzymam kciuki :) Quote
dzodzo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 malawaszka napisał(a):czy ktoś z allegro???? bo nie wiem co mam zrobić z tą ofertą :niewiem: nie mam doświadczenia z allegro :oops: -wydaje mi sie ze dobrze by bylo zebys odwołałą ta ofertę kupna-jesli ktos zalicytowal przed koncem aukcji-bo wiesz jak jakis debil sie uprze to Tobie udowodni ze psa wylicytowal....i prawnie należy sie jemu Quote
Recommended Posts