Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze...jaka bidulka:placz:...Maluch jest przesłodki...może ktoś się zlituje i da dzieciakowi dom?? Trzymam kciuki:loveu:...

P.S.Poogłaszać go gdzieś??Może jakieś allegro,czy cuś...

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam parę ogłoszeń;):

Chciałabym przygarnąć małego kotka, który potrafi już robić do kuwety. Mam warunki by Go trzymać

0505956170

PILNIE POSZUKUJE!!!!!!!!! Kotka z długa sierscia-persa lub podobnego. Prosze o oferty ze zdjeciami. Kot może być dorosły i lubiacy dzieci. skarbek1@wp.pl

698 46 36 79 | 3909035

Kotek
Przyjmę małego kotka, najchętniej czarnego, może mieć biały krawat lub białą "muszkę".
Płeć nie gra roli.
Przeworsk woj. Podkarpackie

Nr 98895KontaktPrzeworsk 2007-09-14 12:57
Nazwisko:Niko SzulerTelefon:605 059 255Email:niko.szuler@gmail.comMiasto:PrzeworskWojewództwo:podkarpackie

OPIEKA NAD KOTKAMI W WARUNKACH DOMOWYCH
Zaopiekuje sie kotkiem na czas wyjazdu właściciela.Doba opieki wynosi 7zł+wyżywienie.Oferuję:
-dobre,domowe warunki;
-profesjonalną opiekę popartą doświadczeniem;
-zabiegi pielegnacyjne dla kotów:strzyżenie sierści,przycinanie pazurków,kąpiele lecznicze i pielęgnacyjne;
-porady żywieniowe gratis
Mam ukończony kurs dogoterapii oraz kurs dla petsitterów (opiekunów zwierząt)

Szczegóły na stronie:

Nr 97411Kontaktwoj. pomorskie 2007-08-23 20:06
Nazwisko:DołmatTelefon:0513 023 874Email:keda@vp.plMiasto:GdyniaWojewództwo:pomorskie

przygarne kotka
Z wielką chęcią przyjme kotka, może być pers lub dachowiec, malutki!!!! nauczony korzystać z kuwety. Z LUBLINA . zapewnione warunki dla malucha :)

e-mail- malutka6664@wp.pl
tel- 511824798

Nr 97820KontaktLublin 2007-08-12 11:12
Nazwisko:NiewinnaTelefon:511824798Email:www.malutka6664@wp.plMiasto:LublinWojewództwo:lubelskie

Przygarnę kotka
Zaopiekuję się kotkiem z okolic Mińska Maz. i Warszawy najchętniej kilku-tygodniowyn lub kilku-miesięcznym. Mieszkam na wsi i mam duże podwórko.

Nr 97278KontaktWarszawa 2007-07-26 14:16
Nazwisko:JoannaTelefon:Email:asiek274@interia.plMiasto:WarszawaWojewództwo:mazowieckie

/ ogłoszenie usunięte na prośbę jego autora /

Posted

Kot - przyjmę

Krecik
Nie mam specjalnych wymagań , poza jednym - przyjmę kotka ("dachowca") małego i, koniecznie, z czarnym kolorem sierści:))

Nr 94537KontaktWarszawa 2007-05-15 19:44

Nazwisko:DorotaTelefon:500 571 625Email:dori27@interia.plMiasto:WarszawaWojewództwo:mazowieckie

Przygarne/kupie kotke badz kotka. KRAKOW
Witam:)
Jestem milosniczka dlugowlosych (poldlugowlosych) kotow. Jesli chodzi o wiek kota to albo malenstwo, gotowe odejsc spod opieki matczynej , albo starszy osobnik max do 1 roku zycia. Ubarwienie w zasadzie jest mi obojetne

Nr 93028KontaktKraków 2007-04-02 22:33

Nazwisko:froziaTelefon:Email:frozen_rose666@o2.plMiasto:KrakówWojewództwo:małopolskie

Posted

AśkaK czy pytalaś do kiedy kotek może zostać w lecznicy?
jeśli nie to zadzwonie wieczorem.. Dziękuje Ci za odwiedziny.

Kotek ma zapewniony tymczas awaryjny u koleżanek... są tam 3 koty, boją się że niewidomy nie znajdzie domu, ale wyprosiłam. Obiecałam, że odbiorę od nich kotka jak tylko o to poproszą.

Maciwe doświadczenie z takimi kotkami...? jak długo szukają domów?

Marlena ja go ogłoszę, ale to po odbiorze, jak będą nowe zdjęcia.
Niektóre z tych ogłoszeń sa nieaktualne, a kilka ''mieszancow z persem'' ja bym na takie w ogole nie zwracala uwagi...

Posted

pidzej to nigdy nie wiadomo. Widzisz, tak jak pisała Yona, wyadoptowała kota bez oka i byli kolejni chętni.
Czasem zdarzają tacy ludzie. Moim zdaniem największe ( wbrew pozorom ) szanse mają albo super ładne ( ciekawa kolorystyka) albo właśnie te największe nieszczęścia.
Pożyjemy, zobaczymy i szukamy.

Posted

Wiecie...taki kotek to super rozwiązanie dla kogoś kto np. ma ptaki,gryzonie itp. bo przynajmniej nie zje pupila (chyba:lol:)... No weźmy np.mnie...nie mogę mieć kota,bo mam papugi i gołębie:razz:...i mogłyby stać się jego jedzonkiem,jeśli tylko nadażyłaby się taka okazja:p...
Co o tym myślicie :cool3:...może źle myślę:razz:....

Posted

od szczekuje to co napisałam hahahaha..byłaś u maluszka dzięki ci wielkie...ja tak jak pisałam nie moge ...chociaż bardzo bym chciała...ale boje się że cos zawleke od swoich albo przywleke:shake:

pidzej jestes wielka...:pa kolezanki to te co znam?????to super dziewczyny....

Posted

tak, to te koleżanki. jak sie do nich odzywam to już wiedzą o co chodzi:oops:

poza tym nadal szukamy czegoś na czas nieokreślony, bo ten tymczas to taki chwiejny, już 4 kota im wciskam:cool1:

Posted

pidzej napisał(a):
AśkaK czy pytalaś do kiedy kotek może zostać w lecznicy?
jeśli nie to zadzwonie wieczorem..

Nie pytałam, wetka z którą rozmawiałam nawet nie za bardzo wiedziała o którego kocia chodzi.:roll:
Super że jest DT!

Posted

O tym filmie była juz mowa na Dogo :shake:..Widziałam ten fragment już wtedy... Prawie całą noc przeryczałam :razz:..Jesooo...na początku myślałam,ze to jakiś fotomontaż będzie...a tu ni z gruszki ni z pietruszki utopili malucha...co nawet do filmu nie pasowało :-(...Kurde jak bym złapała tych ******to normalnie zabiłabym...ahhh szkoda słów:placz::placz:

SORRY ZA OFF'A:oops:

Posted

Zdjęcia, zdjęcia koniecznie. Postaram się go podesłać paru kociarzom.......czy raczej kociarom. Mam też takie ciocie od wynajdywania domków.
Ale ZDJECIA musowo:-)

Posted

pidzej pamietasz że jutro wielki dzien?? wymiziaj szczęściarza odemnie ..:p
nie zapomnij tez zabrac ze soba transportera i powodzenia ci zycze...
oczywiście czekam na relacje...i fotki..

Posted

transporterka nie mam, jadę najpierw do Sinei, po małego i do Sinei... w końcu dom a nie klatka :) ciekawe, jak maly teraz wygląda. Biorę aparat. Będę ok. 12-13 pewnie.

Posted

On potrzebuje imienia. Koniecznie!
Z najnowszych wici - nieoceniona Yona nagabywana przeze mnie ,wysłała historię Smarka do takiej pani z Niemiec, która pomaga w adopcji kalekich psów ( Ares i Szaman do niej pojechali). To znaczy nie personalnie do pani......oj długo by tłumaczyć........odsyłam do watków.

Ad rem - kotek posłany..... trzymajcie kciuki.

Posted

Neigh- dzięki, ale na razie poszukajmy domu w Polsce. Jak się nie uda, wtedy Niemcy.

Kotek już u Sinei. Mruczy ciągle, nawet podczas kąpania sie przeciągał i ocierał :):), no tylko pod koniec prysznic mu sie nie spodobał i było bardzo głośne miau i ratunku
ale za sekunde na rączkach znow mru

Brzuchol jak bęben, dzis został odrobaczony
zdjęcia później, ale słabe, tymczas zrobi lepsze

Słuchajcie zbieramy na leczenie, wizytę u Garncarza (ok. 60 zł) i zwykłego weta 30 zł. tak wstepnie. ktos chetny sie dorzucic? :oops:
skopiuje to na miau.