Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edit2: Kocik ma tymczas... Szukamy domu!

Edit: Kotek jest chłopczykiem i przebywa w lecznicy na Książęcej. Niestety jest niewidomy, oczka już sie zarastają :-( przez koci katar.
Około tygodnia zostanie w lecznicy- a potem?
Pilnie szukamy DT lub stałego

mój nr : 505 216 181

warszawa bielany

Znalazłam kotka, czarno bialy 2 msc
przed chwilą byliśmy u weta- oczy nie do uratowania, jest niewidomy:-(
wetka mówi, że jest w ciężkim stanie, zapytała czy ratować czy ....
kontaktowałam się z Dorcią, wzięłam go do domu, ale u mnie może być max do wieczora

pilnie szukam DT bez innych kotów lub jakiegoś szpitaliku zakaźnego

nie wiem co robić!! u mnie nie może zostać, a znalezienie dt bez innych kotów i to jeszcze dla niewidomego graniczy z cudem :placz:

Pomocy!!!

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kot (nie wiem nawet jaka płec) kicha prycha czase mdrapie i gryzie ale nei jest bardzo dziki, łasi się i ociera- fizycznie wygląda okropnie ale chyba nie czuje sie najgorzej, zjadł i napił sie

zdjęcia:

Posted

Kotek jest chłopczykiem
przebywa w lecznicy na Książęcej- dzięki Dorcia44!!!
w miejscu oczu ma już tylko różowe dziurki, nosek bardzo zasmarkany,
ale jest naprawdę super! drapał i gryzł przez pierwsze 5 min, a potem zaczął się ocierać, łasić i przytulać, aż mi się płakać chciało, takie chude toto i zasmarkane a tu o... zjadł, napił się i poszedł spać... a potem pojechaliśmy do lecznicy, taaaki grzeczny chłopak był.
No i został:-(

szukamy domku... tymczasowego a najlepiej stałego...

Posted

Jeśli nie będzie zarazał moge go wziąść do siebie na tymczas tak długi jak będzie trzeba. O ile ktoś by mi go podzucił ;) Wsparcie finansowe na leczene mile widziane ?

Posted

Tak tak, to kawał drogi. Sądze że AśkaK jednak mogła by mi go podwiezc jeśli ładnie by się ją poprosiło :oops: Ona kursuje Wawa - BB czyli w moje okolice... byle maluszek nie zarazał.

Posted

Herspri a Ty masz nieszczepionego kota? w tydzień pewnie porządnie się podleczy i może już nie zarażać.
super by było z tym transportem... spytasz jej?

a druga sprawa, może ktoś z Warszawy może podwieźć małemu coś do jedzenia? ja dopiero w poniedziałek mogę tam być...

Posted

Z całą stanowczością, popartą ostatnio nabytą wiedzą stwierdzam:
szczepiony kot nie zarazi się kocim katarem:-)
Wiem co mówię......w końcu obiecałam pidzej, że na temat chorób zakaźnych ( kocich ) będę wiedzieć wszystko:-).

A'propos pidzej, te maluchy u koleżnaki, to szczepione były??

Posted

bardzo dziekuje za oferowany DT...
jezeli kot jest szczepiony nie załapie paskudztwa...
mam pytanie czy ktos może mieszka w poblizu tej lecznicy? mozna by jakieś lepsze żarełko kociakowi dostarczyc...kupie tylko trzeba zawiezć...ja troszke sie boje mam w domu na Dt malentasa chorego ,nieszczepionego i nie wiem czy dobry pomysł abym pojechała do tej lecznicy..:oops:

Posted

No ja niestety nie......to centrum Wawy jest a dokładnie Powiśle........wychowywałam się obok:-).
Kiedys w tej lecznicy były hmm toalety stąd do tej pory popularnie się ja "kiblami"nazywa:-))))

Posted

Tu tez podniosę małego, Herspri jest odp w sprawie transportu?
trzeba mu imię wymyślić, podejmujesz się? :)
mam nadzieję, że wiesz, iż kotek bez oczek może być dluuuugo na tymczasie
ja ze swojej strony mogę go ogłosić w necie, zrobić plakat i rozklejać, rozsyłać ale niestety nic więcej.
a ja w poniedziałek zrobię mu jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń.